- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #35.781
bilmiyomkibendaha kavaltı bile yapmadım
![]()
bende yapmadim hayalotum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyomkibendaha kavaltı bile yapmadım
![]()
kızlarr ne yemek yapacaksınnız yawww![]()
selencim hamileymiş çok sevindim.darısı bizim başımıza artık.şimdi artık takmamaya çalışıyom ama olmuyo çok yıprandık eşimle.oda çok istiyo.diyoki tüp bebek mi yapsak.bende dedim ki tüp bebek yapsak bile tutmama ihtimali var.
bencede az daha bekle cnm doktor sorun yok derse stresten çok takmaktan olabilir biraz daha düşünemmeye çalış eminim olacaktırr![]()
aynı ben bende çok geç kahvaltı yaparım işlerimi halledip temizliği yapıp rahat rahat kahvaltı yapıyorum ama çok yanlış o yüzden kilo alıyorumm
yok canım aslında çok takmıyorum ama azaldıgını görünce insan neden diye düşünmeden yapamıyoo fark ediyodum ama takmıyodum çok düne kadarr
yaww benim bi arakadaşım adetin zamanla az geliosa rahim kalınlaşıo kendini gebeliğe hazırlıo derdi amainşallah öledir canımmm bebimde hamile kalamdn önce 1-2 az az geldi sonra normal oldu sonra hamile oldummm
doğrumu kızın teorisi bilmem ama insan işte herleyden meded umuyorr
![]()
canımyaa bende kendi kendime öyle bi teori üretmiştimm demekki doğruymuş böyle düşünmek daha güzell![]()
bende yapmadim hayalotumdahada bi kilo bile veremiyom iyimi ac kalmak isede yaramiyo
![]()
cnm ben çorba,ıspanak yemeği,soslu makarna yapıcam.
cnm ben çorba,ıspanak yemeği,soslu makarna yapıcam.
yaw zaten sen yeni kalktınben saat 10da kalktım oruc tutsam daha ii en azından sevap işlerim
![]()
selencim hamileymiş çok sevindim.darısı bizim başımıza artık.şimdi artık takmamaya çalışıyom ama olmuyo çok yıprandık eşimle.oda çok istiyo.diyoki tüp bebek mi yapsak.bende dedim ki tüp bebek yapsak bile tutmama ihtimali var.
bekleyın canım.herşey olucagına varır.nasıpte ne varsa onu yasayacaz.sabredıp beklıyyp tevekkul etmeyı bırakmamamız gerek![]()
sen yıyon ne güzel ben tek yıyemıyorum ya aklıma gelmıyor bile ama yavas yavas bugun nıyeyse acıktımben bıraz cıkıyımda hem yemk yapım hemde kavaltı en ıyısı
![]()
zeynebnurum ben cogunlukla hıc yapmıyorum.eşimle yıyorum akşamdan akşama arada belkı meyve falan.ama suan acıktımcok yanlıs ama acıktıgımı unutuyorum
![]()
esilam bende bugün ispanak yapacamama yaninda baska bisey yok
masallah sen de cok hamaratsin 3 cesittt
![]()
insan yemedikçee ona alışıyo bende bi kaç gün yapmazsam canım hiç yemek istemiyo ama ben kalkıncaa bi meyve bile olsa birşey yemeye çalışıyorumm hiç olmazsa midem boş kalmasın unutmasın diyeeeeee annemde çok kızar bazen telefonda daha kahvaltı yapmadım diyince hemen kapatır çabuk yap diyee![]()
doru ben yeni kalktim acelem ne biraz daha beklim
hayalotum sen bayadir acsinnnn biseyler ye artikin
![]()
olmass tatlım kahvaltı önemliiihepimiz düzenli kahvaltı yapalımm anne olcaz bizz yaww olmaski ölee aç anne
![]()
slm kızlar nasılsınız
looricik ne oldu inşallah gelmedi kırmızılarr