- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #35.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin balimmmmyok gelen giden yok
![]()
aynı ben![]()
ohhh misss canım ben makarnayı belki kolayından çorbayıda yaparın ama ıspanak zorr :26::26::26: hiç yapamdımdahası hiç ıspanak dahi almadımm
zavallım kocişimmm
![]()
canlarımmm ben çıkıyorummm yarın memlekete gideçeğimm şimdi çıkıyım yemek felan ayarlıyım sonra da hazırlanıyımm
bu hafta daha gelemem sanırım ama telefondan girip okurum sorun olmazsaa sizleri çoooookkkkkk özliyeceğimmm hepinizi seviyorummm
lorim döndüğümde inşallah hamiş haberini alırımm öpüldünüzzz![]()
kızçelerm eltim geldi yaw
ben cıkıyorum acil çıkış
kaçakcanbonum sen yaz bana gelınce cevap yazıcam.kızçeler sızede gelınce cevap verırım öpüyorum hepınızı![]()
canlarımmm ben çıkıyorummm yarın memlekete gideçeğimm şimdi çıkıyım yemek felan ayarlıyım sonra da hazırlanıyımm
bu hafta daha gelemem sanırım ama telefondan girip okurum sorun olmazsaa sizleri çoooookkkkkk özliyeceğimmm hepinizi seviyorummm
güle güle cnm.görüşmek üzere k.i.b![]()
hoscakal zeynebimnurumm![]()
kızlar bende yemek yapmaya gidiyorum.sonra yine gelirim .![]()
bybyyyyyyyyyy![]()
güle güle esilambende daha bisey yemedim bisey yiyim bende hoscakalin habibtelerrrrrrr
![]()
hadi habibtem git kahvaltini yap ya ac ac durma oyle
gidiyom simdikloorim sen mesajimi aldinmii
![]()
ozel msjmi habibtem bilmiyorum bi bakiyim![]()
sende benim gibisin bende begenileri hep sonraya birakiyom hep mesajlari gec görüyommm hadi bi bakkk![]()