Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyim hayalotum sen nasilsinnn

yaw alpin habbite nerede gelsede azicik sevsek bebisi
napam kuzum yemek yedik bılaşıkları mutfaga bıraktım geldım eşimde işe gıtmedı bugun uyuya kaldı
kızçem onun vınnı bıtmıstı en son oyuzden suresının dolmasını beklıyodur

napam kuzum yemek yedik bılaşıkları mutfaga bıraktım geldım eşimde işe gıtmedı bugun uyuya kaldı
kızçem onun vınnı bıtmıstı en son oyuzden suresının dolmasını beklıyodur

iyi yaptin hayalotumm

anladim habibtem gelir insallah

Suedamm canim Allah kabuletsin.hayirlisiyla gidip dönün.dualarinda bizi de eksik etme tatlim.opuyorum

bugünmübende cok heyecanlandım suedam yarabbım hayırlısıyla gıdıp donmeyı nasıp eylesın dualarında bızlerede yer ver seni çok seviyorum hayırlı yolculuklar bitanem

CanLarim sagolun mekkeden medineye geldik bugun simdi efendimizin yanina gidecegix ins
Kabede tavaf yaparken dua ettim sizlere hatirima geldigi kadariyla
Opuyorum herkese tavsiye ediyorum
Rabbim kabul etsin ins.

Son düzenleme:
CanLarim sagolun mekkeden medineye geldik bugun simdi efendimizin yanina gidecegix ins
Rabbim kabul etsin ins.

suedam hoşgeldın rabbım kabul etsın dualarını.allah razı olsun bızlerede ettıgın ıcın bıtanem

Rabbim kabul etsin ins.

canim benim allah kabul etsin dualarini esirgeme bizden Kendine cok iyi bak

Rabbim kabul etsin ins.

ayy ne guzel allah razi olsun canim bol dua et bizim icinde, bizim selamimizi da gotur efedimize canim benim , allah kabul etsin dualarini canim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…