- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.961
kis kis ben kimseyi cagirmiyorum ben .. birsey demedim:44::44::44::44: eee daha daha nasilsin?
afıyet olsun bıtanem
selammm cnm sukur iyiyim bulasiklarimi yikadim cay icecez birazdan sen naparsin cnm ?
Looriiiii ne haldesinn .. kirmizilardan ses var mi?
rabbim hepimize nasip etsin insallah hayalotum
iyi aksamlar kızlar
gelmesinler gurbetim ya iyiyim Allaha sukur nasil oliyim sen nasilsin neler yapiyosun?`
sagol tatlimm
ayy öyle bir geçer zamankiye dalıyorum arasıra bitanem ya cok heyecanlı bu bolumu
iyi aksamlar kızlar
ayy öyle bir geçer zamankiye dalıyorum arasıra bitanem ya cok heyecanlı bu bolumu
iyi aksamlar kızlar
amin inşallah bitanemdemin omesajı yazdıktan sonra hayal kurdumda gıdermıyım dıye.eger bıgun gıtcek durumum olsa yıne gıtmezdım anemlerı gonderırdım herhalde aklımdan oyle gecırdım bıan
bende benim icin uzulmeye bakiyorum arada
hosgeldin beklenen bebek
Insallah canim yarin testi yapiyorsun degil mi?,,,, sukur bende iyiyim bugun esimle alisverise gittik , arabalara filan baktik , arabamiz yok araba almak istiyoruz ..
Ben hic bakmadim o film, iilk bolunlerine baktim sIkIcI geldi bana sonra..
hayirli aksamlar canim benim , nasilsin? yaa resimdeki sen misin?
ne işin var orda gormuyonmu benım için üzülme demişler daha nıye uzuluyonuz hala
yok gurbetim yapmiyorum ya persembe belki yaparim esim 10 gun gecsin diyo bu sefer erken yapma fln diyo tabiki kirmizilar gelmezse
bizim daha ehliyetimiz yok bu ay yapicak insallah esim daha sonra aliriz diye dusunuyorum sizin icin de hayirli olsun bebegimm
hoşbuklduk kızlr iyiyim tesekkürler sız nasılsınız evet canım resımdeki benım
Bencede canim persembe veya cuma yapppcanim bizimde araba almaa gibi bi durumumuz yok zaten ancak yazdan sonra ben hayal kuruyorum iste sunu alalim bunu alalim diye isvecde ayni almanya gibi ucuz arabalar..
hoşbuklduk kızlr iyiyim tesekkürler sız nasılsınız evet canım resımdeki benım
klnim ve gurbet kızçem nassınız
CanLarim sagolun mekkeden medineye geldik bugun simdi efendimizin yanina gidecegix ins
Kabede tavaf yaparken dua ettim sizlere hatirima geldigi kadariyla
Opuyorum herkese tavsiye ediyorum
Rabbim kabul etsin ins.
aynen ucuz burada hayirlisi olsun bitanemmm olur hersey zamanla
Allah sukur bizde iyiyiz....masallah cok guzel bir bayansin allah nazarlardan saklasin
aynen hersey hayirlisiyla olur yaaa....
kizlarrr ben hala ölsürüyorum ve cok kotu bogazima gicik yapiyor.. ne yapmam lazim balli cay filan iciyorum gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?