Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gelmesinler gurbetim ya iyiyim Allaha sukur nasil oliyim sen nasilsin neler yapiyosun?`

sagol tatlimm

Insallah canim yarin testi yapiyorsun degil mi?,,,, sukur bende iyiyim bugun esimle alisverise gittik , arabalara filan baktik , arabamiz yok araba almak istiyoruz ..

ayy öyle bir geçer zamankiye dalıyorum arasıra bitanem ya cok heyecanlı bu bolumu

Ben hic bakmadim o film, iilk bolunlerine baktim sIkIcI geldi bana sonra..

iyi aksamlar kızlar

hayirli aksamlar canim benim , nasilsin? yaa resimdeki sen misin?

ayy öyle bir geçer zamankiye dalıyorum arasıra bitanem ya cok heyecanlı bu bolumu

iyi aksamlar kızlar

amin inşallah bitanemdemin omesajı yazdıktan sonra hayal kurdumda gıdermıyım dıye.eger bıgun gıtcek durumum olsa yıne gıtmezdım anemlerı gonderırdım herhalde aklımdan oyle gecırdım bıan

bende benim icin uzulmeye bakiyorum arada

hosgeldin beklenen bebek

yok gurbetim yapmiyorum ya persembe belki yaparim esim 10 gun gecsin diyo bu sefer erken yapma fln diyo tabiki kirmizilar gelmezse

bizim daha ehliyetimiz yok bu ay yapicak insallah esim daha sonra aliriz diye dusunuyorum sizin icin de hayirli olsun bebegimm

Bencede canim persembe veya cuma yappp canim bizimde araba almaa gibi bi durumumuz yok zaten ancak yazdan sonra ben hayal kuruyorum iste sunu alalim bunu alalim diye isvecde ayni almanya gibi ucuz arabalar..

Bencede canim persembe veya cuma yappp canim bizimde araba almaa gibi bi durumumuz yok zaten ancak yazdan sonra ben hayal kuruyorum iste sunu alalim bunu alalim diye isvecde ayni almanya gibi ucuz arabalar..

aynen ucuz burada hayirlisi olsun bitanemmm olur hersey zamanla

klnim ve gurbet kızçem nassınız

iyiyim canım sen nasılsın ders çalışıorrm çook yoruldumm yaaaaaaa

CanLarim sagolun mekkeden medineye geldik bugun simdi efendimizin yanina gidecegix ins
Kabede tavaf yaparken dua ettim sizlere hatirima geldigi kadariyla
Opuyorum herkese tavsiye ediyorum
Rabbim kabul etsin ins.

allahım kabul etsin dualarında bulunmak dileğiyleeeeeee

aynen hersey hayirlisiyla olur yaaa....

kizlarrr ben hala ölsürüyorum ve cok kotu bogazima gicik yapiyor.. ne yapmam lazim balli cay filan iciyorum gecmiyor

canim balgam sokturucu ilac kullanman gerek ama ne iyi gelir bilmiyorum ihlamur ic tabi onu oralarda bulamazsin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…