- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.001
25 ocakta catlatma ignesi vuruldmm. Bugun 11. gun ve sabah test yaptm negatif erken mi yaptm acaba dayanamadmm((. cokk morelm bozuk sabahtan beri ya (
slm kızlar hayalotum nasıl yumurluyon kız
hosgeldiniz kizlar
aysecim dr sana ne zaman yap dedi test?
yaw yumurtam oluşuyo sanırsam
yaw yumurtam oluşuyo sanırsam
25 ocakta catlatma ignesi vuruldmm. Bugun 11. gun ve sabah test yaptm negatif erken mi yaptm acaba dayanamadmm((. cokk morelm bozuk sabahtan beri ya (
klnım olsa bılırdı ya:44:sanırım 14 dıye bılıyorum ben canım bılemedım sımdı:26:doktor bısey demedımı
tarıfı ımkansız kendılıgınden oluyoslm kızlar hayalotum nasıl yumurluyon kız
tememhadi gozun aydin bos durma o zaman
ne demek peki bu..pek aklım ermiyorda hayalotum:44:
klnım olsa bılırdı ya:44:sanırım 14 dıye bılıyorum ben canım bılemedım sımdı:26:doktor bısey demedımı
kln cvp verdi canlar bi onceki sayfada bende 14 diye biliyorum canim ya :26:
Kusura bakmayin iki gundur gelemedim haber de veremedim.babam biraz rahatszlandi.ama simdi iyi cok sukur.annlerde kaliyorum.ise de gitmedim.aklim sizde ama yarin gelmeye calisicam.hepinizi opuyorumm.
tarıfı ımkansız kendılıgınden oluyohoşgeldın bıtanem
tememama dün yaptık biz çalışma ya şimdi ben napam nerelere gıdem ay bıldıgım herseyı unuttum ben ya tekrar okumam lazım ya çatlamassa yaw randevuda alamadım ne cok heyecan yaptım
çatlayınca kuzum bebek oluyo işte tutunabılırse meleğim
Kusura bakmayin iki gundur gelemedim haber de veremedim.babam biraz rahatszlandi.ama simdi iyi cok sukur.annlerde kaliyorum.ise de gitmedim.aklim sizde ama yarin gelmeye calisicam.hepinizi opuyorumm.
tarıfı ımkansız kendılıgınden oluyohoşgeldın bıtanem
tememama dün yaptık biz çalışma ya şimdi ben napam nerelere gıdem ay bıldıgım herseyı unuttum ben ya tekrar okumam lazım ya çatlamassa yaw randevuda alamadım ne cok heyecan yaptım
çatlayınca kuzum bebek oluyo işte tutunabılırse meleğim
ayyyy heyecan yaptım şimdi hadi inşallah rabbim dualarımızı kabul etsinde meleğini sana bağışlasın
hıc ulasamadım loorım hep meşgul.gunduz bı arıcam bakıme yarin al gec kalmis sayilmazsir dur kiz dur bi sakin ol
ya hamile kalan arkadaşlara soruyorum hamile kalınca gögüs uclar kesin acıomu ya
slm canım doktor bana 12 günde çıkabilir dedi ama ben netten araştırdm 16 günde belli oluo
oda adet zamanına denk gelio büyük ihtimal
ne zaman batınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?