Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Gurbetkiz denemeyle sabit bişi söylicem
çok fena öksürüodm annem çörekotu varya onu kavurdu tavada öyle kokusu geio zaten
balla karıştırd
tatlı kaşığı saba öğlen akşam yedim süper geçti

daha dur buyudukçe daha cok hıssetcen inşallahsonra yatakta tekmelıcek sızı

gelsinde bi.biz razıyız.babası bugün karnıma basını koymuş rabbim inşallah sağsalim kucağıma almayı kokusunu içime cekmey nasip etsin dedi.öle hoşuma gittiki..doğunca benim papucum dama atılıyor..

inşallah kuzum ya.rabbım emeklerımızı boşa cıkarmasın kımseyı evlat acısıyla sınamasın inşallah.inşallah meleğin senınledır

aminnn canim aminn ALLAH hepimizin yardmcisi olsun haber veririm cuma test yapinca bu ara misafirim cok nete girmeiyormm ozlicemm sizleri iyi gecelerr kendinize iyi bakin. cok opuldunuz

gittim canım pkoluyum kist var sen gıttınmı peki

kızlar bendede pko vardı bekarken doktorum çocuğun olabilirde olmayabilirde demişti.ama ben ümitsiz olmadım herhangi bi tedavide olmadım.ilaçta verdi kullanmadım.çok şükür hamileyim.sakın ümitsiz olmayın

dur bi deniyim o zaman , bildigimiz cörek otu mu? ne kadar kavuracam ve ne kadar kavuracam ? ve ne kadar yiyecem .. ?
ölduruyor beni yaa buu..

geçmedimi kuzum daha hastalıgın

yaa canim öksurek kaldi bi sukur kendim iyiyim ama bu öksürek varyaa her yerimi felc ediyor sanki her yerimi agritiyor cok kotu brisey oksurek

bende daha iyiyim canım

sukur canim iyiysen..

ne guzel işte bak bıtanem inşallah olcak kuzum rabbımın ıznıyle
alaala kızçem nıye atılsın pabucun dama.emın ol sende meleğinden gozlerını kaldıramıcan.hem bak aralarında tek bayansın hep kıskanılcan ıkısı tarafındabende cok ısterım bı oglum olmasını saglıklı olsunlarda gerçi.

bi paket koy o da ölçü ile yapmıo bildiğn çörek otu
bol balla karıştır 1 tatlı kaşığı ye her ögün faydalı oldu hatta geçti benimki

benim ümidim tam rabbım yardımcımız olsun azda olsa yıne pkoyla hamıle kalan var asetonum rabbım bızlerede nasıp eder ınşallah

benımde vardı yaklasık bı 4 gun etkısı surdu ama sonra gectı bırden.cıgerlerım agrıyodu artık egılırken sendekıdemı oyle canımben sabahları bal yedım ama cabuk gectı

seninde olacak inşallah.demek ki bi zamanı var.elbet bi hayır vardır hayalotum

canım başta denedik keçi boynuzu falan da.bize doktor direkt tüp bebek başka şekilde asla olmaz dedi.o yüzden salladık biraz.eşinden sperm testi istememesi çok tuhaf.bence en kısa sürede yaptırın.en azından ona göre beklersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…