Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canim tek cörek otunumu kavuruyorsun ,yani sonra bali filan ilave ediyormusunuz..?

evet yağsız kavur direkt tavaya at canım zaten bi kokusu var onu alırsın sonra balla karıştır

yeni bi doktor buldum bakalım canım yarın randevu alabılırsem bıde ona gıdıcem bakalım o napıcak
bu arada tüp bebek denemeyı dusunmedınızmı ?yada degerlerı yukseltmek için bişeyler yapılamıyomuda dırek tupbebegı onerdı:44:bu ıslerden pek anlamıyorum yasamadıgım için:26:

canım ben artık uzman oldum bu konularda.aklına takılan ne varsa cevaplarım:)canım erkekte sperm azlığı ve hareket problemi çıktığı zaman yapılan tedaviler çoğunlukla boşuna oluyor.doktor da hiç uğraşmayın tüp bebek yaptırın dedi.tüp bebek yaptırmaktan korkuyorum açıkçası.canım çok kıymetlidir.birkaç yıl sonra yaptırırım belki

canım korkma neyınden korkuyosun.sadece bekleme suresı ıste rabbım emek varsa bosa cıkartmasınyıne tutmassa yıkımı olur.ama acısı dersen dogumda napcan

canım korkma neyınden korkuyosun.sadece bekleme suresı ıste rabbım emek varsa bosa cıkartmasınyıne tutmassa yıkımı olur.ama acısı dersen dogumda napcan

doğumu sezaryanla yaparım ama tüp bebek için iki kez narkoz alıyon.üstelik yumurta toplama işlemi çok zor oluyormuş

doğumu sezaryanla yaparım ama tüp bebek için iki kez narkoz alıyon.üstelik yumurta toplama işlemi çok zor oluyormuş

sezeryan yapmakta kolay degılkı tatlım dogumdan sonrası çekiyosun.ilk tuvalete cıkman buyuk mesele ayrıca.annem dogum yaparken 5 gun hastanede kaldım orda gorduklerımden bılıyorumbence hıc oyle dusunme eger meleğini beklıyosan her zorluğa gogus germelısınn rabbım yardımcı olur elbet

canbonlarım ben cıkıyorum artık .
eşim yatalım dıyo
bol sohbetler sıze asetonum ve gurbet kızçem afıyet olsun sızlere
tatlı ruyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…