- Konu Sahibi medd_cezir
- #36.421
kizzz sana yazdim gormedin herhaldebebisin cinsiyeti ne
![]()
-Görmedim kiz Özür bebgin cinsiyetini Kiz dedi :) bakalim haktan Hayirlisi cnm..!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizzz sana yazdim gormedin herhaldebebisin cinsiyeti ne
![]()
hadi bakalim 40 gun 40 gece![]()
-Görmedim kiz Özür bebgin cinsiyetini Kiz dedi :) bakalim haktan Hayirlisi cnm..!
Hadi bakalım 40 gün 40 da gece![]()
ivett halay basi ben olacammmmmm yigenimm gelecek alalalalaallalalalalaa tabi 40 gün 40 gece eglence olacak topikteeee![]()
hadiii canimm Allah bagislasin saglikla kucagina almayi nasip etsinn
nasil gidiyo bebisle hayat daha kucukken diyodum tekme atmiyo hissetmiyorum bilmem ne bak 7 aylik bile olmus ne kadar cabuk geciyo zaman![]()
Kızlarr İyi akşamlar HepinizeeBen Geldim tekrardannn
Kaçırdığım Bişeyler varmı ??![]()
IYI GIDIYOR CNM Allaha sukurler olsun tekme atiyor hafiften .Göz seyremesi gibi insallah bu ay daha kuvvetli olucak :)) bakalim bekliyorum merakla
evet zaman cabuk geciyor hic sorma bi bakmissin bebis kucagimizda :)) Dunyaya gelen büyüor cnm.
Allah biran Önce isteyenlerede nasip etsin bu güzel duyguLari insallah..!!!!!
:
heyecan basti valla![]()
Kızlarr İyi akşamlar HepinizeeBen Geldim tekrardannn
Kaçırdığım Bişeyler varmı ??![]()
olcek kadarrrrrrr kolaymi bebis gelecekkkkkkkkk bi yigenimiz daha olcek anne anne olcennnn![]()
habibte hancekim senin bat noldu yaw...:44::44::44::44::44:
8i bitanemm beklemiyorum yani gelirsede sıkıntı yok gelsede gelmesede kendi bilir :))
![]()
ne guzelll
bebise kiyafet fln aldinizmi en zevkli yanida bu iste buna bayiliyorum![]()
IYI GIDIYOR CNM Allaha sukurler olsun tekme atiyor hafiften .Göz seyremesi gibi insallah bu ay daha kuvvetli olucak :)) bakalim bekliyorum merakla
evet zaman cabuk geciyor hic sorma bi bakmissin bebis kucagimizda :)) Dunyaya gelen büyüor cnm.
Allah biran Önce isteyenlerede nasip etsin bu güzel duyguLari insallah..!!!!!
8i bitanemm beklemiyorum yani gelirsede sıkıntı yok gelsede gelmesede kendi bilir :))
![]()