• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

-Görmedim kiz Özür bebgin cinsiyetini Kiz dedi :) bakalim haktan Hayirlisi cnm..!

hadiii canimm Allah bagislasin saglikla kucagina almayi nasip etsinn :emir_bebek:

nasil gidiyo bebisle hayat daha kucukken diyodum tekme atmiyo hissetmiyorum bilmem ne bak 7 aylik bile olmus ne kadar cabuk geciyo zaman:9:

[sıze=3]berayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:[/SIZE]

Son düzenleme:
hadiii canimm Allah bagislasin saglikla kucagina almayi nasip etsinn :emir_bebek:

nasil gidiyo bebisle hayat daha kucukken diyodum tekme atmiyo hissetmiyorum bilmem ne bak 7 aylik bile olmus ne kadar cabuk geciyo zaman:9:

IYI GIDIYOR CNM Allaha sukurler olsun tekme atiyor hafiften .:24: Göz seyremesi gibi insallah bu ay daha kuvvetli olucak :)) bakalim bekliyorum merakla
evet zaman cabuk geciyor hic sorma bi bakmissin bebis kucagimizda :)) Dunyaya gelen büyüor cnm.

Allah biran Önce isteyenlerede nasip etsin bu güzel duyguLari insallah..!!!!!

Kızlarr İyi akşamlar Hepinizee:16::16: Ben Geldim tekrardannn:51::51:
Kaçırdığım Bişeyler varmı ??:36::36:

HOSGELDIN CANIMMMM:46::46::46:üzüldük aslinda bekleneen bebek arkasimiz hamileymis bilmeden adacayi ne icmis bebisini kaybetmissss:6:

Son düzenleme:
IYI GIDIYOR CNM Allaha sukurler olsun tekme atiyor hafiften .:24: Göz seyremesi gibi insallah bu ay daha kuvvetli olucak :)) bakalim bekliyorum merakla
evet zaman cabuk geciyor hic sorma bi bakmissin bebis kucagimizda :)) Dunyaya gelen büyüor cnm.

ne guzelll :46::46:

bebise kiyafet fln aldinizmi en zevkli yanida bu iste buna bayiliyorum :16:

ne guzelll :46::46:

bebise kiyafet fln aldinizmi en zevkli yanida bu iste buna bayiliyorum :16:

- AYNEN cnm sorma ama suan birsey almadik öncesi Dogum gunumde Kardesim tavsanli patik ve tulum almis pespembe acayip duygulandim::

Allahim bian önce sanada bu guzel duygulari tatirsin cnm sen neler yaptin birazda sen anlat..! Nasil gidiyor HayaT

Amin canımmm,Allah razı olsun dualarına bizi eklediğin için..

Back
X