• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

elden gelen bisey yok malesef kaderimizde ne varsa yasiyoruz elimizde olmadan..rabbim kimseye yasatmasin:14:

sabrediyoruz rabbim veriyoda yoksa cogumuz su an nerelerdeki olurduk alllah bilir...:25:rabbim kimseye tasimayacagi yük vermezmis...bizler imtihandan geciyoz ..inslalah hayirlisiyla geceriz.....sabirla öbür dünyada mükafatini aliriz insalahhh:6:

amin canim Rabbim bi daha yasatmasin kimselere

tatlim hepimiz cok uzulduk ama uzldum uzuldum yazmasak arkadasimiz yarasi daha cok yeni sende ayni seyleri yasadin bilirsin.. Rabbim yasatmasin

habbite loorim sende dikkat et emin olmadikca bisey kullanma:29:insallah senden güzel bi haber gelirde seviniriz:46::46::46:

tatlim hepimiz cok uzulduk ama uzldum uzuldum yazmasak arkadasimiz yarasi daha cok yeni sende ayni seyleri yasadin bilirsin.. Rabbim yasatmasin

doğru doıosun canım benim daha yeni olduğundann dayanamıorumm bölee:14::14: inş. birdaha yaşatmasın rabbim:nazar::nazar::nazar:

canlarımmmm ben gideyimde tatlımı yapayımmm :16::16::16: yavaş yavaşşş :6::6::6::6: çokkk öpüyorum siziiii:54::54::54::54::54::54::54:

Back
X