Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ayy Kızlarr atv haberi izledinizmi O bakıcı kadınn nasıll vuruyorr bebeğe kafasına kafasınaa. Lanet olsun yaa. Sinir Oldumm Allahın Belası Kadınnn. Geberr İnşallahhhh

Ayy Kızlarr atv haberi izledinizmi O bakıcı kadınn nasıll vuruyorr bebeğe kafasına kafasınaa. Lanet olsun yaa. Sinir Oldumm Allahın Belası Kadınnn. Geberr İnşallahhhh

berayim simdik actim ama kacirmisimdorusun allah bildigi gibi yapsin onun tuzu kuru galiba biz burda evlat hasretiyle yanarken

kızçelerim bi akıl verin şu hayalotunuza ya
şimdik ben bana tavsiye edilen doktora randevu aldım.yarın 12.40 saati ile.yanlız netten girip araştırım kadının bilgisi normal derecede.ama kkda bulunan yorumlar çok kötü.gerek hastane gerekse doktor :26:hastanenın bakımsız oldugunu bılıyodum ama kımden duyduysam ıyı bı doktor denıldı hep.ama bu kkya yazılanlar neyın nesı .kkda 5 sayfa boyunca 3 kısı begenıyorum tavsıye edıyorum demıs gerı kalan basmış kalayıböyle oluncada randevumu iptal etsemmi napsam sizce.kendi doktorumla kıyaslayınca benım doktorumun yanında halt etmiş.begenı zevkı kısıden kısıye degısıyor tabı.ama kotu hıssettım kendımı.ilhannazımda tavsıyede bulunmustu ama gerekcelerım cok aynı doktorda hamıle kalabılırsemde devam etmek ıstıyorum buyuzden hala ondada kararsızım:26:medıcana hastanesınde bı doktoru daha tavsıye etmısler ama bu sefrde esımın kıskanclık krızı tuttu.nerden cıktıysa bu aksam ıcınden cıktı bırdenşimdi ben okudugum yorumlara bakaraktan bosu bosuna gıdıp para yatırmakta ıstemıyorum.ya ben napım sızcebeklimmi yine kendi doktorumu.kendi doktorumdan baska nıye doktor arıyosun derseniz eger kaç aydır kıstle ugrasırken yumurtanı yakalamaya calısııyorum iğne için dedi.bu ay hapı kestı ama yumurtlama takıbıne cagırmadı beni.buarada nıye bana klomen vermıyo hiç diye düşünmüyo degılım yumurtlama tembellıgı varken:26:bunları sordugumdada kistleri bahane edıyodu hep.eee madem kistle hamıle kalıcaksam eger artık klomen vermesı gerekmıyomuydu sızce.:44kudukça aklım karışıyo ya.evet bebegım yoklugu artık eskısı gıbı yıkmıyor ama tedavım sızce cokmu gec işliyor yoksa banamı oyle gelıyor:26:

hoşbulduk kuşum naber nasılsın? yazını okudum canım bence bi git eğer kafana yatmazsa başka birine gdersn yani benim gttiğim doktorada herkez bişy dyrdu ama kadın gayet ii ve banada çok ii davranıyor yani kimseyi memnun edemiyosun ki:)

iyiyim bitanem hem eşime sinirliyim hemde kafam karısık birazadam önceden hayal kurdugumuzda tabıkde karısmam derdı sımdı erkek konusu acılınca 180 derece donduorasıda öyle bitanem.benımde kafam karısı valla:44::44:

sofrayi kaldirmadan marim cevaplamak istedimmm
hayalotum eger yorumlar kötüyse bide para verecen gitme..koskoca istanbuldasin parayla olduktan sonra daha tecrübeli bi dr bulunur bencepeki cevrenden giden ve memnun kalan varmi hic:44:yada begenmeyen..:44:marim esinin kiskandigi iyi bi dr git bence..esinde anlamali artik...böyle olmaz de.....bu gidisle bu yüzden hic cocugumuz olmaz cok tecrübeliymis ne de..valla bende bu zamana kadar hic erkekge gitmedim..esimde bu konuda biraz geri düsünenlerden aam simdik düsükle ilgilenen hemde pihtilasmadan anlayan erkek kadin dogumcu buldum romatzimaya baktirdiktan sonra gidecem söyledim kendisinede zorla kabul ettirdim..mecburuz artik basimiza gelenleri biliyosun dedim....bende utanirim ama napim bi bebek icin herseye deger...hem dr mahrem olmaz..onlar kac kisiyi muayene ediyo....bi biz degiliz yagörse bilem bi gün sonra hemen unutur..aam bence simdiki dr bi degistirme zamani geldi bence..bisey yapamadi sana..aylarca kistlerlesin...kesin degisiklik yap aama acele etme iyi bi dr bul..erkekte olur yeterki derdine care olsun...herifinde biraz mantikli düsünsün artik..yada sen düsündür zorla...kolmeni bi düsündüm kistler gitmeden vermek ne kadar doru olur....ama onsuzda yumurta nasi büyüyecek :44::44::44:karar veremedim..buna dr karar vermeli..bence tedavin gec isliyo hayalotum..cünkü hic ilerleme yokböylr yilar su gibi gecip gider geriye baktiginda degisen biseyin olmadigini görürsün...bu kisltlerle yasamaya mecbur degilsin bi hayalotami tedavi yok.....koskoca istanbulda köy degil kasaba degil...iyi düsün hayalotum.....netten bak arastir burda soraam su kisltlerden kurtul artikin marimmm

Son düzenleme:

o 180 derece döndüyse sende onu 360 dereceyle geriye döndür....valla kusura bakmasin böyle kislerle yasayan kendisi degil..bu erkekleri anlayamiyorum yaw ben sanki adamlar böyle dört gözle bizi bekliyo..onlarin elinden yüzlerce belki dahada güzel kadinlar geciyo..adamlar kadinlarin pesinde degil ya....bizimkiler kendi kendine gelin güvey oluyo....adamlar isinin pesinde napacaklar bizi bunlar yarim akilli kafalari ancak böyle sacmaliklara basarben gidecem takmam artik bebeklerim bir bir elimden kayip gidiyo bide erkek dr deniyecem simdiki dr aslinda yapti yapacagini bi hatasini görmedim ama yinede bi degisik görüs daha alacam....

yaw kuzum haklısın ben bu adamı bugun de ıkna ederım ben randevu aldıktan sonra vallahı çıngar cıkar evdeama haklıyım dıme kuzum bı baktırıverıyım artık loorımde aynı seylerı soyleyığp durdu zamanında ama yaw doktora bıle acıkcası üzülürmü korkusuyla bakıyom haksızlık etmıyem dıye.yaw nolcak benım bu halım.doktor benı 3 gunde unutur vallahı delı olmassam ıyıdır buakşam.bu doktoru bayadır onerıyolar bana gıden 3 kısı var 3üde onda dogum yaptı ama bırı dedıkı egerkı mantıgına yatmassa dınlemıyo dedı.iyi gerekçe bulman lazım.bene ıstıyorumkı ben soru sormadan doktor bana bılgı versın agzında laf almaya ugrasmayayım:26:bu durumda tek secenegım ılhannazım onerdıgı doktor kalıyor.ama oda uzak işte. çok doktor var kuzum anlatamam sana ama hepsi özel muanede ya en düşüğü muane parası 100 250 arası.buna para dayanmaz.zaten benım gucumde yok okadar.

al kuzum al bıtanem sen nezaman gıdecen fızıge .

ya canım bu doktor sonuçta erkek kadın önemli değil önemli olan sizin biran evvel bebeğinize kavuşmanız..sıkma canını düzelr inşallah

ya canım bu doktor sonuçta erkek kadın önemli değil önemli olan sizin biran evvel bebeğinize kavuşmanız..sıkma canını düzelr inşallah

doru kuzum ben zaten kadın doktor hıc sevmem.eşime bile ahdım vardı aslında önceden dogurursam erke olcak doktor dıye.ama sonradan arastıra arasıtara ogrendımkı hangı doktora gıdersen onda dogum yapacan.oyuzden kadınla basladım sansa oyle denk geldı hep.:26:şimdi alıştı tabı kadına tuhaf geldı bırden ama cadı hayalotun devreye gırmesı lazım demekkı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…