Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

al kuzum al bıtanem sen nezaman gıdecen fızıge .

yaw ben fizigemi gidecektim kafam karisti simdikkk:44::44::44:ama bende su an romatizma varmi bilmiyorumki fizige cikinca gidilmeyecekmiydi

hayalotum ben simdik 05.03.2013 te bi proftan randevu aldimadam arastirdim ve sordum sekreterine romatizmal hastaliklar lupus ve ic hastaliklar uzmani ayrica pihtilasma uzmani..ben simdik ona gidecem sadece..oda napar bilmiyomki ben......mr cektiri kanmi alir fizigemi gönderir bilemiyorumki bu is nasil cözülür..ondan bi sonuc alincada erkek kadin dogum uzmanindan randevu alacam..adam düsük uzmani ayrica pihtilasma uzmani..

simdik unutma bunlari baska gün sözlü yapacam tememmiiii

tamam su gibi ezberledim noktasından virgülüne kadarhadi hayırlısı canbonum

bu erkekler varya yarim akliyla bi ise yaramazlar...bazen gicik oluyom bu erkeklere hepsini bi yere kapatacan yesinler birbirleriniama marim bende bisey diyemecem simdik..:44::44::44::44:bi degisiklik sart onu biliyorum amayada simdi yeni hap verdi ya doktorun sana bi iki ayda böyle bi dene ..ondan sonra düsünelim ozamandoru bide muayene parasi var kolay degil sürekli o parayi vermekbi dur istersen sen insalalh bu yeni tedavi sekli sonuc verir hayalotumm:26:

vallahi ya.yaw herkesin çocugu olsun ondan sonra kapatsınlar bunları bıyereşimdik bize lazım oluyolar cunkum
vallahı ben kendı acımdan zorlanıyorum özele para yetıstırmıyo adam gıbı devlet hastanelerı olsa halbukı ne guzel olur bu turkıye ama yok iştedur bakım bi düşüneyım ben ıyıce bi olmadı bıraz daha beklım bakım yarın içimden ne gecerse onu yapam.bilsemki benle adam gıbı ılgılenecek ama en fazla 5 dakka bılıyorumburdakı doktorlar oyle.bı bakıyolar bı recete tamamyaw neka zormus allahım sen kımseyı bekletme dertlerımıze derman ol yarabbım

dorusun hayalotum yine almanyada öyle bi sorun yok...özel var ama cok nadir..ben mesala özele gider gibi doktoruma gidiyorum kendi muayenesi hic para vermiyom.....nerdeyse 20 dk ilgileniyo kadinbende olsam bende zorlanirdim hayalotum öyle 10 günde bir bu parayi vermeye..kizlardan okumustum aylik bile degilmis 10 günde bir veriyomusun bu parayi dorumu:26:

simdik bile yemegimizi yedik esim masayi topluyo su an bende birazdan mutfagi toplum bari

yaw havalrdanmi hic is yapasim yokk

canım bır hafta içinde gidersen eger kontrole cagırıyo ozaman parasız oluyo ondada kesın o parayı cıkartmak için bi test yaptırıyoama 1 hafta sonra bazı yerlerde 10 gün sonra gıdınce otomatık muane parası alıyolar senden malesef.devlet öyle degıl tabı devlette eşek baglasan durmaz afadersın.idrar testı vermeye wcye bıle gıremessın.okadar berbat bıyer:26:burda özelede gıtsen yok doktor dogumda yok hastaların saatlerı aksadı 2 saat beklıyon.üstüne bide devlet kadar kalabalık.yıne sıra beklıyon para bayıldıgın halde.tabı bunu yapmayan özellerde cok var ama hadddınden fazla para alıyolar.nerden baksan zor yani:26:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben geldim
biraz canım sıkkın bu aralar hiç bişey yolunda gitmiyo....Allah yardımcım olsun Allahım kötüsünden korusun

simdik bile yemegimizi yedik esim masayi topluyo su an bende birazdan mutfagi toplum bari

yaw havalrdanmi hic is yapasim yokk

benımkıde sofrayı mutfaga attı geldı fılm izliyo canbonum bende toplamadım daha .hatta ekmek poşeti bıle masada hala adam sofrayı toplarsa nolcek işte işleri hep yarım.diyorum ben oldugumde 2.karına yaparsın pervane olursun dıyorum hem tazı gıbı kosuyo peşimde ozaman

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben geldim
biraz canım sıkkın bu aralar hiç bişey yolunda gitmiyo....Allah yardımcım olsun Allahım kötüsünden korusun

hoşgeldın canım hayırdır nıye yolunda gıtmıyo.kotu bısey yok yarabbım hayırlara cıkarsın yoluna gırer ınsallah

doru valal ikinciler daha kiymetli oluyobide ne bicim laf allah göstermesin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…