- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.101
Ben bisey anlamadim ya ne oldu simdi iyice santiye karisti![]()
onlar reklamdı kuzum sen buraya gel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bisey anlamadim ya ne oldu simdi iyice santiye karisti![]()
yok bıtanem ya senle bı alakası yok kuzumsen bakma bıze dertlendık bıraz
yerım ben senı ya
![]()
napiyim canim ayni valla bildigin gibionu kurtlar vadisiyle bas basa biraktimm
![]()
wayyy ne zaka 40 yıl düşünsem 41. yıl bile aklıma gelmez bunu sölemekkkama ii fikirr du bakalımm canım çokk saoll deneyeyim ben bu Allah günah yazmasın dediğin gibi
onlar reklamdı kuzum sen buraya gel![]()
onlar reklamdı kuzum sen buraya gel![]()
napiyim canim ayni valla bildigin gibionu kurtlar vadisiyle bas basa biraktimm
![]()
dertlenmek yokkkk canlarım yawwww ne güzel haberler beklior bizi lorim, hancekim, gurbetimmmşenlencek ortalıkkk
![]()
benımkıde vadıdekurtlancaklar sonunda o vadıde o olcek
![]()
ilhannazim bu düsükleri bana sor keske böyle bisey yasamasaydimda bunlari ögremeseydim ama kaderde varmis iste.....düsükler profesörü oldum iyiceelimden geldigince yardim ederim habbitemmm....bence baktir bi cogunda bu cikiyo düsükten sonra ....
aynen hayalotumm anlamadim biseyy zaten![]()
Seninkide mi bakar benimkide bakar irgg, hic anlamam ne bicim bir filmsee![]()
kuzum benım nasıl gıdıyo 4.gunmu bugun:44:
:81::81::81::81::81::81::81::118::118::118::118::119::119::119::119::119::122::122::122:
aynen hayalotumm ne var sunda anlamadim gitti![]()
hayalotum normalde 28 gunde oluyodum 4-5 gibi olmam gerekiyodu olmadim beklemedeyim anlicann![]()
bakmaz mi her hafta bugun iskence cekiyorumm :18:
hayalotum normalde 28 gunde oluyodum 4-5 gibi olmam gerekiyodu olmadim beklemedeyim anlicann[
ohh gelisn güzel haberlerrr inş. canım yarın mı yapcen testii![]()
kurtlar vadisi oldumu bizim evde sesizlik var ,,, oyle kaptriyor ki kendini arada kizar bu bolumde birsey olmadi diyee![]()
bekle kuzum bırazdaha inşallah sonunda hayırlı guzel haberler vercen bızlere![]()
kurtlar vadisi oldumu bizim evde sesizlik var ,,, oyle kaptriyor ki kendini arada kizar bu bolumde birsey olmadi diyee![]()
hayalotum normalde 28 gunde oluyodum 4-5 gibi olmam gerekiyodu olmadim beklemedeyim anlicann[
ohh gelisn güzel haberlerrr inş. canım yarın mı yapcen testii![]()
insallah hayalotum bunun hayalini kuruyorum hepp
gurbetim sorma yaa bide bizim ki misir patlat diyo arada ne misiri diyorum izliyosan misirsiz izle
nazim yapmicam ya gercekten hazir degilim oradaki egatif beni uzuyo normal adet olsam o kadar uzulmuyorum![]()