- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.121
bu fılmı ızleyenlerın psikolojısı demekkı hep aynıbenımkıde oyle bı ofluyo bı pofluyo bı dıger koltukta bı yerde
![]()
kızlarrrr sıkı durunnn evde kumanda bendeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu fılmı ızleyenlerın psikolojısı demekkı hep aynıbenımkıde oyle bı ofluyo bı pofluyo bı dıger koltukta bı yerde
![]()
![]()
insallah hayalotum bunun hayalini kuruyorum hepp
gurbetim sorma yaa bide bizim ki misir patlat diyo arada ne misiri diyorum izliyosan misirsiz izle
nazim yapmicam ya gercekten hazir degilim oradaki egatif beni uzuyo normal adet olsam o kadar uzulmuyorum![]()
dur kiz misir deme simdi benimkide briseyler istemeye baslar yenice elma soydum onu yedii![]()
kızlarrrr sıkı durunnn evde kumanda bendeeeeşim tv izlemez pekk hatta çok nadirrr
sağ olsun varsa yoksa bilgisayarı onun
![]()
kızlarrrr sıkı durunnn evde kumanda bendeeeeşim tv izlemez pekk hatta çok nadirrr
![]()
insallah hayalotum bunun hayalini kuruyorum hepp
gurbetim sorma yaa bide bizim ki misir patlat diyo arada ne misiri diyorum izliyosan misirsiz izle
nazim yapmicam ya gercekten hazir degilim oradaki egatif beni uzuyo normal adet olsam o kadar uzulmuyorum![]()
hayırlısı olsun cnmmm inş. geçolsun zor olmasın inşallahhh![]()
aynen haaa, bir yandan izler bir yandan yer icer..
dur kiz misir deme simdi benimkide briseyler istemeye baslar yenice elma soydum onu yedii![]()
yaninda durdukca adamin biseyler isteyesi geliyo bende surekli kaciyorum![]()
bizim evde mısır çekirdek vs yasak .dökerek yiyo çünkü yeme işlemini öğretmeyi başaramadım henüz
kolasını alıyo önüne tamam başka bişey yıyemez bu evde yemek harici![]()
hayalotum evdeki cöplükleri atsana yawdolmustur iyicene bi baksana sen tembelsin buara
![]()
![]()
bizim evde mısır çekirdek vs yasak .dökerek yiyo çünkü yeme işlemini öğretmeyi başaramadım henüz
kolasını alıyo önüne tamam başka bişey yıyemez bu evde yemek harici![]()
bu erkeklerin hepsi ayni yaa benimkide bi yemek yer her yere doker
![]()
yaninda durdukca adamin biseyler isteyesi geliyo bende surekli kaciyorum![]()
hemen atıyorum çöpçü geçiyodu zaten![]()
bu erkeklerin hepsi ayni yaa benimkide bi yemek yer her yere doker
![]()