• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benimde anlık küçük kaşıntılarım var ve göbeyimdede sizdedemi var

ay evet yaa bende de var ama ellerim kollarım ve bacaklarım da bende onu sorcaktım sıze östrojen hormonun artmasından kaynaklanıyormuşş:53::53:loorii cim beta hcg ne baktırdın mı canım değerin nasıl ben ilk gittiğimde 602 çıkmıştı..gecen hafta cumagittiğim de de 2.545 çıktı..bi de sağlık ocagında farklı benım dr da farklı çıktı..dr labarotuvar sonuçlarının farklı olabileceğini soledii

ay evet yaa bende de var ama ellerim kollarım ve bacaklarım da bende onu sorcaktım sıze östrojen hormonun artmasından kaynaklanıyormuşş:53::53:loorii cim beta hcg ne baktırdın mı canım değerin nasıl ben ilk gittiğimde 602 çıkmıştı..gecen hafta cumagittiğim de de 2.545 çıktı..bi de sağlık ocagında farklı benım dr da farklı çıktı..dr labarotuvar sonuçlarının farklı olabileceğini soledii

yok canim henuz gitmedik dra zaten cuma ogrendik p.teside randevu alicaz o zaman gidicez

yok canim henuz gitmedik dra zaten cuma ogrendik p.teside randevu alicaz o zaman gidicez

anladım canım heycanlı msın sende:16::16::16:güzel bi dugu dimi rabbim isteyen herkese yaşatsn inş..show da alacakaranlık başlıyo şekerim :52::52::52:çokk güzel bi film ben şimdi onu izlemek için çıkıyorum canım film den sonra gelirim :54::54::54:

Son düzenleme:
anladım canım heycanlı msın sende:16::16::16:güzel bi dugu dimi rabbim isteyen herkese yaşatsn inş..show da alacakaranlık başlıyo şekerim :52::52::52:çokk güzel bi film ben şimdi onu izlemek için çıkıyorum canım film den sonra gelirim kuşum :54::54::54:

heyecanliyim heyecanli olmazmiyim bende cikiyorum canim belim agriyo uzanicam opuyorum sizleri dikkat edin kendinize :16:

GELDIMMMMM:10::10::10::10::10:

NÖRDÜNÜZ GENCLERRRRR:27::27::27::27:

neka soguktu dondum vallaaa.:53::53::53::53::53::53::53::53:.abov benim kanim burda yasadikca iyice pihtilasacak yav bu nasi sogukturrrrr:4::4::4::4::4::4::4:

Son düzenleme:
yasakçıgım hoşgeldin ikizleri duydum allah sabır versin hayatım nasılsın

hosbuldum aysimam:46::46:saol kuzum benim iyi olmaya calisiyorum 5 hafta önce kaybettigim bebegim bi degilmis ikizmis malesefff:14:dr ben 6.haftada tek yumurta ikizi oldugunu gördüm ama birinin kalbi zayifti seni korkutmamak icin söylemedim dedi..bebeklerim incelenmis hasta lik yada kromozom bozuklugu yokmus yine galiba kan pihtilasmasindan kaybetmisim..ben tam bunlarla bu hastalik yüzünden 6 bebek kaybettim..su an rabbimden sadece sabir diliyorum canimm:6::6::6:

canım üzüldüm sabırlı ol bu pıhtılasmanın ıgnesi var bliyorum ama evet kayıpların cok ve acı dayanmalısın hayatım yeni gelecek bebiş için

canım üzüldüm sabırlı ol bu pıhtılasmanın ıgnesi var bliyorum ama evet kayıpların cok ve acı dayanmalısın hayatım yeni gelecek bebiş için

allah razi olsun aysimammmmm:6::6::6::6:yaw kuzum benim osn üc hamileligimde hem igne hem aspirin kullaniyorum yione olmuyo..dozlarini degistiriyolar yine olmuyo...doktorlarda caresiz kaldi ..olana kadar deneyeceksin yilmak yok diyolar ama gelipte bide bana sorsunlar..sacima valla bu yasta eyazlar cikmis 5, 6 tane...mecburen hamile kaldikca deniycem..bakiyolar baska biseyde bulammadilar pihtilasmadan baska...bide romatizmaya ve iyice bi bagisikliga bakalim diyolar..marttada onlara baktiracam...aslinda igneyle bebekleri olanlar cok ama bi bende fayda etmiyo nedense..demekki nasip olmayacakmis diyorum sabrediyorumm..nasipte varsa inslaah olacak diye kendimi avutuyorum simdilik..kolay hamile kaliyorum ama devami gelmiyo.son 3 yilda tam 6 bebek gittiiii:14:keske bende gec kalsaydim ama benle kalsaydi bebisim diyorum....yeterki gec olsun ama güc olmasinnn..iste benim hikayem böyle aysimam canim:6::6::6:

seninde kafani agritmiyim..rabbim senin kuzularini insalah sana bagislarrr bitanemmm:16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allah razi olsun aysimammmmm:6::6::6::6:yaw kuzum benim osn üc hamileligimde hem igne hem aspirin kullaniyorum yione olmuyo..dozlarini degistiriyolar yine olmuyo...doktorlarda caresiz kaldi ..olana kadar deneyeceksin yilmak yok diyolar ama gelipte bide bana sorsunlar..sacima valla bu yasta eyazlar cikmis 5, 6 tane...mecburen hamile kaldikca deniycem..bakiyolar baska biseyde bulammadilar pihtilasmadan baska...bide romatizmaya ve iyice bi bagisikliga bakalim diyolar..marttada onlara baktiracam...aslinda igneyle bebekleri olanlar cok ama bi bende fayda etmiyo nedense..demekki nasip olmayacakmis diyorum sabrediyorumm..nasipte varsa inslaah olacak diye kendimi avutuyorum simdilik..kolay hamile kaliyorum ama devami gelmiyo.son 3 yilda tam 6 bebek gittiiii:14:keske bende gec kalsaydim ama benle kalsaydi bebisim diyorum....yeterki gec olsun ama güc olmasinnn..iste benim hikayem böyle aysimam canim:6::6::6:

seninde kafani agritmiyim..rabbim senin kuzularini insalah sana bagislarrr bitanemmm:16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

deli kız ne kafa agrıtması döverim senı :1: hayatım hamıle kalabıkem cok guzel ama dedıgın gıbı devamı cok onemli senı anlıyorum, canım hamile kalmadanönce duzenlı bebek aspirini kullansan bır muddet ıyi olmaz mıki

deli kız ne kafa agrıtması döverim senı :1: hayatım hamıle kalabıkem cok guzel ama dedıgın gıbı devamı cok onemli senı anlıyorum, canım hamile kalmadanönce duzenlı bebek aspirini kullansan bır muddet ıyi olmaz mıki

aysimam kusura bakma canim netim düstü noluyosa bugün alla alla öyle hic düsmezdi yine düsebilir :4::4::4::4:

hemen bi cevap yazimmm:9::9::9::9:

dorusun döv beni aysimam :1::1::1::1:ihtiyacim kafam bi yerine gelsinn:52:

kuzum benim tam iki yildir bu aspirini yutuyorummmm.:27:..halen simdik yine yutmaya basladimmm:4:

baska bi kan doktorum bide kortizon deneyelim diyo bu seferde kadin dogumcum yanasmiyo bebegi etkiler büyümeyi yavaslatir diyo..ama bende bi deneme taraftariyim cünkü baska carem kalmadi:26:bide baska bi doktor buldum.kadin dogumcu düsüklerle ilgileniyomus randevu alirsam martta bide ona gidecemmmm....bide benim tüm hamileliklerim kanamali oluyo aysimam :4:bi türlü kanamasiz hamilelige baslayamadim sonrada kaybediyorumm:6:

Son düzenleme:
edammmmmmmmmm simdik üzüldüm mü desem sevindimmi desem bilemedim bitanem..cünkü onun yokluguda cok zor edammmm...haplarla bi damla gelsin diye bekleyen kizlar var bitanem..simdik edamm bak reglin bittikten 7 gün sonra sogana basliycan tamammi ..üsenmeden 15 gün iki ögün yapacan..bak bu kür derda deva faydasi var kesinlikle zarari yokkkkk:16::16::16::16::16::16::16::16:

tmmmm hayalımmmmmmmm senı dınlıycem söz yapıcam 9 unda adet gordum 7 gun surerse 15 ınden ıtıbaren sogana baslayacagım bakalım bırde boyle deneyelım bu ay eger bolede caresını bulamasam en sonunda bır jınekologa danısıcam yapcak bişey yok en azından tedavı goruruum o soyle bana ne olcagını ama umarım sogan benım derdıme care olur bende guzel bı dua alırsın tabıkı dualarımm hep burdakı butun arkadaslarımızla ama sana özel bır dua borçlu olurum ınsssssssss olurrr yarabbım bu ay olmadı bı dahakı ayı pıle cekıcemmm allahm yuzumu karaya cıkartmaz ınsallah ya varya sen tesellı ettııkkce ben cok rahatlıyorumm :) :16: :16: :16:

inş.ya ben öyle zorluklar atlattım ki bu aşamaya gelene kadar bir miyom ameliyatı bir düşük ve süresiz hastane yatışları sayısı bile belli değil o yüzden bu kadar çileye karşılık birr ödül istiyoum evime bir neşe istiyorum
canım benım cok gecmıs olsun amelıyatların için.bu arada armıza hosgeldın.rabbım en kısa zamanda meleğine kavustursun ınsallah:16:
ayyy loori selencelk hayırlı olsun cok sevindim:))) ben girmeyip girmeyip kırkta yılda bir ancak girebildiğimden son sayfaları okuyabiliyorum baska hamile olupta hayırlı olsun demediğim varsa nolur affedin kızlar wallahi 100 ün üstünde sayfa oluyor birde calısmaya basladım bu afacanla imkansız oluyor okumam benim:)))

ya bu sefer benim reglim ilk kez gecikti hayatımda. dün olmam lazımdı test aldım fortel erken gebelik testi en hassas o diye biliyorum. ama sonuc negatif bugun hala yok gelen giden napsam bilemedim ya. ama olsa fortelde cıkmazmıydı. ilk kez böle gecikince heyecan yaptım bende..
kuzum sen nerelerdesın tatlım ya hosgeldın :46::46::46::46::46:
yaw bak unutuyodum simdik aklima geldi bende dün bebegimin sonuclarini aldim.aslinda bebeklerimin desem daha doru olurduuu:53::53: valla ikizmisss..tek yumurta ikizleriymis:53:....bebeklerde bi hastalik yada kromomzom bozuklugu yokmuss..sonucta yine bisey bulamadik ama plasenta iyi gelismemis olabilir diyo..bisey bulamayinca patolojide hep ayni sonucu yaziyolar yani doktorum yine pihtilasmadan olabilir dedi ..mahvetti bu pihtilasma beni..:4::4::4::4::4:dr ben ilk 6.haftada kalp atisinda ikiz oldugunu biliyodum dedi...yalniz birinin kalp atisi zayifti biri cok güclüydü seni dahada korkutmak istemedim dedi o yüzden diger randevuda söyleyecektim dedi...ama tabi ben randevuya 5 gün kala kaybetmistimm...:6:ikiz olmasi beni biraz daha üzdü cünkü bi daha bebek ne düsünmezdim kurtulurdum bi daha hamile kalmaktann:6:ama hayirlisi böyleymissss raabbim daha büyük aci yasatmasin..:16:
canbonum nedıcegımı bılemedım kuzum ya:14::14::14::14:rabbım sabır versın sana bundan sonrakı meleğini kucagına alırsın ınsallah saglıklı bı sekılde:29::29:yaw gozumden yaslar aktı kuzum nedıcemıde bılemedım ama hayırlısı be canbonum.nasıpte bunu yasamak varmıs yasdın bıtanem rabbım tekrarını yasatmasın ınsallah:16:
hayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( adet oldummmmmmmmmmmmmm offff yaaa offfffffffff cok bunalıyorum ya neden olmuyor nedennnn canım cok sıkkkın kendımı cok kotu hıssedıyorummm olmuyor ısdeeeolmuyorrr ..............
olur canım sbaır dıle gelır hayırlısıyla melegın zamanı gelınce ınsallah:16:
hayatım benim bebişler ultrona sıgmıyor :1:
rabbım nazarlarda korusun kuzum:nazar::1::1::1::1:
Nerdesiniz hatunlar aciktimbende birseyler yiyip geliyorummmmmm:56::56::56::56::56:
ye habıbtem benım:nazar::56:
Kızlarrr İyi akşamlar:42::42: Napıyosunuzz ??:23::23:
iyi akşamlar berayım hoşgeldın:16:
Herkes nirdedir looooo :39::12:12::12::12::12:

burdayım kzuum bugun hafta sonu ya yatış var:9::9::9:

canlarım bugun gelemedım ben bu progestanı içince cok kotu oluyorum.gelecek halım bıle olmuyo.öyle bir baş dönmesi göz kararması yapıyorki anlatamam:50:doktoru bile aradım böyle böyle oluyo su içmeye bile kalkamıyorum diye:26:sabret biraz dedi 10 gün içip bırakcan sonra bidaha vermem dedi.ama cok kötü oluyorum:25:bugun gelemedım hiç anca biraz kafamı yastıktan kaldırabıldım dedım bı bakınım neler olmuş kızçelerime.çok özledim hepinizi ama cıkım yıne gözlerim kayıyo valla:53::53:şaşı olmassam ıyıdır:9::9:çlem işte yarın damlarım yanınıza erkenden konusurk artık.bu akşam yıne çalışma var ama içimden bi ses boşuna diyor tutmıycak gibi yine:24::24::24:hayırlısı bakalım yapcakta halım yok ya kendıme bahane arıyorum galıba:1::1::1:sizlere bol sohbetler canlarım.habıbtem gurbetkızçem ve aysımacım sızlerı gordum ama konusamadan cıkıyorum kusuruma bakmayın:29::29::29:ıyı geceler canbonlarım :54::54::54::54:

hastane cıkısı gelecektı kızlar gelmedı bu kızçe yada benmı gormedım geldıde.inşallah kotu bıseyı yoktur rabbım korusun yardımcısı olsun ınsallah:16:

Son düzenleme:
Back
X