- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.861
benimde anlık küçük kaşıntılarım var ve göbeyimdede sizdedemi var
ay evet yaa bende de var ama ellerim kollarım ve bacaklarım da bende onu sorcaktım sıze östrojen hormonun artmasından kaynaklanıyormuşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde anlık küçük kaşıntılarım var ve göbeyimdede sizdedemi var
ay evet yaa bende de var ama ellerim kollarım ve bacaklarım da bende onu sorcaktım sıze östrojen hormonun artmasından kaynaklanıyormuşşloorii cim beta hcg ne baktırdın mı canım değerin nasıl ben ilk gittiğimde 602 çıkmıştı..gecen hafta cumagittiğim de de 2.545 çıktı..bi de sağlık ocagında farklı benım dr da farklı çıktı..dr labarotuvar sonuçlarının farklı olabileceğini soledii
yok canim henuz gitmedik dra zaten cuma ogrendik p.teside randevu alicaz o zaman gidicez
anladım canım heycanlı msın sendegüzel bi dugu dimi rabbim isteyen herkese yaşatsn inş..show da alacakaranlık başlıyo şekerim
çokk güzel bi film ben şimdi onu izlemek için çıkıyorum canım film den sonra gelirim kuşum
![]()
yasakçıgım hoşgeldin ikizleri duydum allah sabır versin hayatım nasılsınGELDIMMMMM
NÖRDÜNÜZ GENCLERRRRR
neka soguktu dondum vallaaa..abov benim kanim burda yasadikca iyice pihtilasacak yav bu nasi sogukturrrrr
![]()
yasakçıgım hoşgeldin ikizleri duydum allah sabır versin hayatım nasılsın
canım üzüldüm sabırlı ol bu pıhtılasmanın ıgnesi var bliyorum ama evet kayıpların cok ve acı dayanmalısın hayatım yeni gelecek bebiş için
allah razi olsun aysimammmmmyaw kuzum benim osn üc hamileligimde hem igne hem aspirin kullaniyorum yione olmuyo..dozlarini degistiriyolar yine olmuyo...doktorlarda caresiz kaldi ..olana kadar deneyeceksin yilmak yok diyolar ama gelipte bide bana sorsunlar..sacima valla bu yasta eyazlar cikmis 5, 6 tane...mecburen hamile kaldikca deniycem..bakiyolar baska biseyde bulammadilar pihtilasmadan baska...bide romatizmaya ve iyice bi bagisikliga bakalim diyolar..marttada onlara baktiracam...aslinda igneyle bebekleri olanlar cok ama bi bende fayda etmiyo nedense..demekki nasip olmayacakmis diyorum sabrediyorumm..nasipte varsa inslaah olacak diye kendimi avutuyorum simdilik..kolay hamile kaliyorum ama devami gelmiyo.son 3 yilda tam 6 bebek gittiiii
keske bende gec kalsaydim ama benle kalsaydi bebisim diyorum....yeterki gec olsun ama güc olmasinnn..iste benim hikayem böyle aysimam canim
seninde kafani agritmiyim..rabbim senin kuzularini insalah sana bagislarrr bitanemmm![]()
deli kız ne kafa agrıtması döverim senıhayatım hamıle kalabıkem cok guzel ama dedıgın gıbı devamı cok onemli senı anlıyorum, canım hamile kalmadanönce duzenlı bebek aspirini kullansan bır muddet ıyi olmaz mıki
Nerdesiniz hatunlar aciktimbende birseyler yiyip geliyorummmmmm![]()
edammmmmmmmmm simdik üzüldüm mü desem sevindimmi desem bilemedim bitanem..cünkü onun yokluguda cok zor edammmm...haplarla bi damla gelsin diye bekleyen kizlar var bitanem..simdik edamm bak reglin bittikten 7 gün sonra sogana basliycan tamammi ..üsenmeden 15 gün iki ögün yapacan..bak bu kür derda deva faydasi var kesinlikle zarari yokkkkk![]()
canım benım cok gecmıs olsun amelıyatların için.bu arada armıza hosgeldın.rabbım en kısa zamanda meleğine kavustursun ınsallahinş.ya ben öyle zorluklar atlattım ki bu aşamaya gelene kadar bir miyom ameliyatı bir düşük ve süresiz hastane yatışları sayısı bile belli değil o yüzden bu kadar çileye karşılık birr ödül istiyoum evime bir neşe istiyorum
kuzum sen nerelerdesın tatlım ya hosgeldınayyy loori selencelk hayırlı olsun cok sevindim:))) ben girmeyip girmeyip kırkta yılda bir ancak girebildiğimden son sayfaları okuyabiliyorum baska hamile olupta hayırlı olsun demediğim varsa nolur affedin kızlar wallahi 100 ün üstünde sayfa oluyor birde calısmaya basladım bu afacanla imkansız oluyor okumam benim:)))
ya bu sefer benim reglim ilk kez gecikti hayatımda. dün olmam lazımdı test aldım fortel erken gebelik testi en hassas o diye biliyorum. ama sonuc negatif bugun hala yok gelen giden napsam bilemedim ya. ama olsa fortelde cıkmazmıydı. ilk kez böle gecikince heyecan yaptım bende..
canbonum nedıcegımı bılemedım kuzum yayaw bak unutuyodum simdik aklima geldi bende dün bebegimin sonuclarini aldim.aslinda bebeklerimin desem daha doru olurduuuvalla ikizmisss..tek yumurta ikizleriymis
....bebeklerde bi hastalik yada kromomzom bozuklugu yokmuss..sonucta yine bisey bulamadik ama plasenta iyi gelismemis olabilir diyo..bisey bulamayinca patolojide hep ayni sonucu yaziyolar yani doktorum yine pihtilasmadan olabilir dedi ..mahvetti bu pihtilasma beni..
dr ben ilk 6.haftada kalp atisinda ikiz oldugunu biliyodum dedi...yalniz birinin kalp atisi zayifti biri cok güclüydü seni dahada korkutmak istemedim dedi o yüzden diger randevuda söyleyecektim dedi...ama tabi ben randevuya 5 gün kala kaybetmistimm...
ikiz olmasi beni biraz daha üzdü cünkü bi daha bebek ne düsünmezdim kurtulurdum bi daha hamile kalmaktann
ama hayirlisi böyleymissss raabbim daha büyük aci yasatmasin..
![]()
olur canım sbaır dıle gelır hayırlısıyla melegın zamanı gelınce ınsallahhayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( adet oldummmmmmmmmmmmmm offff yaaa offfffffffff cok bunalıyorum ya neden olmuyor nedennnn canım cok sıkkkın kendımı cok kotu hıssedıyorummm olmuyor ısdeeeolmuyorrr ..............
rabbım nazarlarda korusun kuzumhayatım benim bebişler ultrona sıgmıyor![]()
ye habıbtem benımNerdesiniz hatunlar aciktimbende birseyler yiyip geliyorummmmmm![]()
iyi akşamlar berayım hoşgeldınKızlarrr İyi akşamlarNapıyosunuzz ??
![]()
Herkes nirdedir looooo12:
![]()