• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

keselerim ayrı ayrı üç tane doktorum kumandayı karnımda çevırmekten yoruldu :1: biri aradaymış bizi ordan röntgenliyor sanırım :1:

hoşgeldin hayatım şöyle diyeyim sana bir bebek ne kadar agrı yapıyorsa üçüde üç aşamalı agrı yapıyor ,kopuyor desem yeridir :1:

zor ama katlanılmayacak kadar degil dogukuda var bunun ama sezaryan benım belli makum dahada çok tırsıyorum ,hanımlar yaşlar kaç ayıptır sorması

hosgeldin papommm biz suanda keyif modundayizz sen nasilsiinn ?:49:

bende iyimm canımm anem vardı yarım saat önce gitti bende bi bakam ne var ne yok dedimm..iyimm bende bugün mıdem az bulandı demiştim yavaş yavaş gelyo galiba:16::16::16:ben soda içiyorum ama zararlı değil dimi..sanki duymuştum hamıleler soda içsin diye şimdi oana bakacam netten..pztsi soracam dr bi de benim kaşıntım var yaa:27::27:

bende iyimm canımm anem vardı yarım saat önce gitti bende bi bakam ne var ne yok dedimm..iyimm bende bugün mıdem az bulandı demiştim yavaş yavaş gelyo galiba:16::16::16:ben soda içiyorum ama zararlı değil dimi..sanki duymuştum hamıleler soda içsin diye şimdi oana bakacam netten..pztsi soracam dr bi de benim kaşıntım var yaa:27::27:

benimde gelicek hissediyorum :27: canim bi oku bencede bende bilmiyorum :31: sen kalp atisini fln duymusmuydun:8:

benimde gelicek hissediyorum :27: canim bi oku bencede bende bilmiyorum :31: sen kalp atisini fln duymusmuydun:8:

faydalı diyolar bazılarının dr günde 1 tane içmesini soylemiş mineral bakımından zenginmişş:16::16:bi de bebişlerin gazına yardımcı oluyormuş onun içinde ki asit değil sıkıştırılmış oksijen miiişş:46::46::46:yarından sonra inş duyacaz canımm:9::9::9:çoookkk heycanlıyım yaaa ve sabırsızlıkla bekliyorummm pztsi yi :52::52::52::52::52:

faydalı diyolar bazılarının dr günde 1 tane içmesini soylemiş mineral bakımından zenginmişş:16::16:bi de bebişlerin gazına yardımcı oluyormuş onun içinde ki asit değil sıkıştırılmış oksijen miiişş:46::46::46:yarından sonra inş duyacaz canımm:9::9::9:çoookkk heycanlıyım yaaa ve sabırsızlıkla bekliyorummm pztsi yi :52::52::52::52::52:

ayyy hadi hayirlisi canim ya ne guzelll insalah duyarsiniz ben p.tesi alicam randevu bakalim :27: o zaman ic canimm faydaliysa :49:

Back
X