- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.841
keselerim ayrı ayrı üç tane doktorum kumandayı karnımda çevırmekten yoruldu
biri aradaymış bizi ordan röntgenliyor sanırım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keselerim ayrı ayrı üç tane doktorum kumandayı karnımda çevırmekten yoruldubiri aradaymış bizi ordan röntgenliyor sanırım
![]()
meraba anne adaylarııınasılsınız bakalımm??aysimacım üçüz zor mu canım..belin falan ağrıyor mu
![]()
hosgeldin papommm biz suanda keyif modundayizz sen nasilsiinn ?![]()
zor ama katlanılmayacak kadar degil dogukuda var bunun ama sezaryan benım belli makum dahada çok tırsıyorum ,hanımlar yaşlar kaç ayıptır sorması
bende iyimm canımm anem vardı yarım saat önce gitti bende bi bakam ne var ne yok dedimm..iyimm bende bugün mıdem az bulandı demiştim yavaş yavaş gelyo galibaben soda içiyorum ama zararlı değil dimi..sanki duymuştum hamıleler soda içsin diye şimdi oana bakacam netten..pztsi soracam dr bi de benim kaşıntım var yaa
![]()
evet canım zorlugu kadar kolaylıgıda var gencecıksın masallah bende 27 yasındayım calısıyormusun?
yok canim calismiyorummm evdeyimm gobus buyutuyorum![]()
anladım hayatım ben çlısıyordum yeni bıraktım
düşük tehlıkem oldugu için bizde büyüoruz göbüşleri![]()
benimde gelicek hissediyorumcanim bi oku bencede bende bilmiyorum
sen kalp atisini fln duymusmuydun
![]()
faydalı diyolar bazılarının dr günde 1 tane içmesini soylemiş mineral bakımından zenginmişşbi de bebişlerin gazına yardımcı oluyormuş onun içinde ki asit değil sıkıştırılmış oksijen miiişş
yarından sonra inş duyacaz canımm
çoookkk heycanlıyım yaaa ve sabırsızlıkla bekliyorummm pztsi yi
![]()
benimde anlık küçük kaşıntılarım var ve göbeyimdede sizdedemi var