- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.261
nere bırakıyonn Allahımmm çatlıycam şimdiii sen bırakamzsınnn
hayalotum yine is bize düstüaman sen arkama atla sen progesteron kullaniyon sarhos gibisindirrrr cünkü yere cakilmayalim basin ne dönerde yukari sanirssinda yere dogru inise gecipte yere cakilmayalimmmm
Sen nasıl inatlaşıyordun hatırlatırım.Sen bide yapmıycam diye inatlaşıyordun:)))Banane bende sabah yapıcam işte:)))
yemegemi gideceniz selencelkimle söyle bakimmmm catal bicak lüks yer dedinizzzz
hadi ordan sende enişten gibi şöförlüğüme mazeret bulma şimdikusta şöferüm kuzum ben bi kamyon kullanamıyom daha okadar ama yumurtacıkları korumam lazım şimdilik arkana atlayım :13::13:
tamam tamam yapma sabah yap ama nasil gorucem ya uff
oyyy balım benimmm senii yiycezzzz dayanamadımm söledimm seni kaçırıpp yiycezzz gene hızlı yazmadan göremedin yazdıklarımızzıı
oyyy balım benimmm senii yiycezzzz dayanamadımm söledimm seni kaçırıpp yiycezzz gene hızlı yazmadan göremedin yazdıklarımızzıı
yaw ben progesteron kullaniyon ya ondan söyledimyosam senin üstüne tanimam..bak nasida yumurtaciklarini koruyooo
:125::125::125::125::125::125::125::125::124::124::124::124::124:yedim yedimmbirakirim birakirimmm söyleyin banaaaa
oyyy meleğim benimmmhadi ordan sende enişten gibi şöförlüğüme mazeret bulma şimdikusta şöferüm kuzum ben bi kamyon kullanamıyom daha okadar ama yumurtacıkları korumam lazım şimdilik arkana atlayım :13::13:
canbonlar ben cıkıyom az 5 dakkada olsa goruneyım dedıydımama işlerim var yarın doktora gıdecem dusa gırmem lazım sohbette guzeldı ya vallahı bu sohbet 4000e kadar gıderdı eee ıstersınız deneyebılırsınız ben yetısırım sıze sabaha sız uyurkende 4000 .ci sayfaya bayrağı asarım
öpüyorum hepınızı tatlı ruyalar kızçelerim
ayşecim canım rabbım gonlundekını nasıp eder inşallah meleğin senınledır canımhayırlısı neyse hakkında o olsun inşallah
kardeşinide diğer askerlerımızıde rabbım korusun sag salım gıdıp donmelerını nasıp etsın ınsallah
dualrım senınle
Tmm resmi saat 10:30 da ekleyeceğim ok??
canbonlar ben cıkıyom az 5 dakkada olsa goruneyım dedıydımama işlerim var yarın doktora gıdecem dusa gırmem lazım sohbette guzeldı ya vallahı bu sohbet 4000e kadar gıderdı eee ıstersınız deneyebılırsınız ben yetısırım sıze sabaha sız uyurkende 4000 .ci sayfaya bayrağı asarım
:125::125::125::125::125::125::125::125::124::124::124::124::124:yedim yedimm
oyyy meleğim benimmmnasılda sahip çıkıyo yumoşlarınaa inşş kuzum yarın güzel haberle gelirsinn
Allah rahatlık versin meleğimmm yarın gelir gelmez yaz merakta koyma bizicanbonlar ben cıkıyom az 5 dakkada olsa goruneyım dedıydımama işlerim var yarın doktora gıdecem dusa gırmem lazım sohbette guzeldı ya vallahı bu sohbet 4000e kadar gıderdı eee ıstersınız deneyebılırsınız ben yetısırım sıze sabaha sız uyurkende 4000 .ci sayfaya bayrağı asarım
Tmm resmi saat 10:30 da ekleyeceğim ok??
Canlarr pcyi eşim alıyor ben çıkıyorum yarın görüşürüzzz
benimiabov bunlar bana tuzak kuruyomuss kacmam lazim bas gaza yasakhayalllllllllllllllllll
Canlarr pcyi eşim alıyor ben çıkıyorum yarın görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?