- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.861
günaydın beyakız hayalot gunaydın mari anam erkencikten napan buralarda cok hamaratsın doldurmususn sayfaları anam
anam aysimam bi dur bırak şu saçlarımıhayolot kactı gelınce cekıcegı var elımden
he kuzum bu şekil yapmayın ani basınçla o an beyin damarlarına gidiyomuş baskı allah korusun son ana kadar bekleyin hatta soda falan içebilirsiniz yardımcı oluyor mide rahatlamasında yada yoğurt yiyin.Canım Hayalotum bi Msj da parmak istifraya yardımcı olmasın yazmıştın ben 2 kere falan denedim yaa aman daha da yapmam iyiki söyledin kuşum
golcü loorim napam dün gece gelemedim ya onun elektriği kaldı içimdekizlar gunaydin hayalotum masallah naptin sabahin korunde burada bombalamissin valla yine
aysimam nasilsin kusum nasil gidiyo:26:
papomm sen nasilsin goremiyorum seni ne zamandir
oy kuzum teyzoşum başladı kendını gostermeyegünaydın kızlarrben artık çok kötüyüm mide bulantılarım başladıı çıkartıyorum halsizlik baş agrıısııı yatıyorum sürekli
haylotum bitanemm canını sıkma gülüm Rabbim büyük dualrım senin tatlımm seni çok seviyorum meleğim
yasagımm kuşumm sizleri özliycem ara ara gelmeye çalışırımm çok bitkinim bunları yazarken bile gözlerim kapanıyo
lorimmm sen nasılsın bebegim senin inş başlamaz bulantın felan
gurbetimm sen yogunsun tatlım sanırım buaralar kendine iyi bak tatlımm
ben busabah saglık ocagına gittim 6 haftan bitmiş 7 hafta içindesin dedi haftayada dr gitcem bakalım ilaç istiycem midem için
şimdilik bukadar hepinizi öpüyorumm merak eden olur die yazdımm(edersiniz dimi kızlar )
hoşgeldın canbonNaber tatlimmm.oglen molasinda bakinayim dedim.kizceler cok kaynatmis vala okuyamadim bile.dun aksam gelemedim de yazamadim.iki kizce arkadasim yemee geldiler.gece gittiler anca uyumuusum bende
Topikte ne var ne yok.kln ve looriden sonra hamis varmi?bu ara pek senlendi ortamimiz Allah nazarlardan saklasindarisi tum bekleyenlerimizin basimiza olsun insallahh.
hoşgeldın canım aramıza.inşallah meleğin seninledir9 unda olacaktim. bugun 3de alabilirsin dedi ama okuldayim alamiyorum. yarin doktor yok persembeye kaliyo. çatlayacağim meraktan.
suedam hoşgeldın nassınSelam
Loori benim evide dagitabilirsin benim kiz ablalikta yapar
Okuldayim ogrencilet lego oynuyor bende bi size bakayim dedim
amın kuzum ben ilaçları bırakalı çok oldu ama benımkılerın hepsınde daha gebelık planlanıyorsa kesılmelıdır yazıyoduBu ay gecer sanmiyorum bi romatologumla randevum var bu ay bitene kadar gidemezsem martta giderim kortizonu kendim azaltip kestim bi ilac var kullandigim onu gebelikte kullanabilirsin diyor ama ilacin prospektusu hicte oyle demiyor bakalim insallh rabbim saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin hepimize
Ben nasil bekleyecegim bilmiyom.
Ogretmenim sorumluluk sinavi fln isim uzadi bekliyorum ole. sarjim bitiyo diye ciktim.
hoşgeldın canbonkız bak bu kızçeler sana soracaktı unuttular senın profılınde sanatçı yazıyor senın meslegın ne bız tanıyozmu seni acep
Bende geldımmmmmmmm canbonlarrrrrrrrhayalım dıyecek sımdı bı sen eksıktın sende geldın hahhaha
yaw canim istedi bu smileden öylesine bi yapim dedimmmm
pazartesisevmezimm kuzum hosgeldin burayadaaaaaaa
bu nasıl bir enerjidir böyleeeeeee, ne içtiysen aynısından istiyorummm
hoşbulduuukkk, benim topik öksüz kalmış bende arkadaş listemdekilerin peşine düştümmmbulduuuuuuuummm
pazartesisevmezimmmmm birtanemm valla bilmiyom bugünkü ruh halimmmmmm böyle biseyde icmedimm ama
dur hemen geliyomm bennnnnnhic öksüz birakirmiyimmmmmmm orayi sen merak etmeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?