Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canım Hayalotum bi Msj da parmak istifraya yardımcı olmasın yazmıştın ben 2 kere falan denedim yaa aman daha da yapmam iyiki söyledin kuşum
he kuzum bu şekil yapmayın ani basınçla o an beyin damarlarına gidiyomuş baskı allah korusun son ana kadar bekleyin hatta soda falan içebilirsiniz yardımcı oluyor mide rahatlamasında yada yoğurt yiyin.

oy kuzum teyzoşum başladı kendını gostermeye vallahi mideniz bulanıyor ya benim gülesim geliyor ne yalan soylım meleklerınız sızınle ya hoşuma gıdıyorkız seni özlemeyen ha bunun gıbı olsunyok kuzum geçti sinirlerim bi ara tavan yaptı oyle normale dondumallaha emanet ol kuzum

hoşgeldın canbonkız bak bu kızçeler sana soracaktı unuttular senın profılınde sanatçı yazıyor senın meslegın nebız tanıyozmu seni acep

Selam
Loori benim evide dagitabilirsin benim kiz ablalikta yapar

Okuldayim ogrencilet lego oynuyor bende bi size bakayim dedim
suedam hoşgeldın nassın
amın kuzum ben ilaçları bırakalı çok oldu ama benımkılerın hepsınde daha gebelık planlanıyorsa kesılmelıdır yazıyoduinşallah hayırlısı olur kuzum benım.rabbım su hastalıklarımızı ılerı derecede hızlandırmasın ınsallah

Son düzenleme:
kızçeler nereye gıttınız aalaala
bendenmi kaçıyonuz canbonlar
biraz beklım sonra biraz işlerim var ama fazla uzun sürmez gelırım yine
şöyle bi tur atamda gidem

Bende geldımmmmmmmm canbonlarrrrrrrr hayalım dıyecek sımdı bı sen eksıktın sende geldın hahhaha

Ben nasil bekleyecegim bilmiyom.

Ogretmenim sorumluluk sinavi fln isim uzadi bekliyorum ole. sarjim bitiyo diye ciktim.

doru yaw ben bile heyecanlandim eminim sen daha heyecanlisindirr..neyse sunun surasinda persembeye ne kaldiibekliyelimm

Son düzenleme:
hoşgeldın canbonkız bak bu kızçeler sana soracaktı unuttular senın profılınde sanatçı yazıyor senın meslegın nebız tanıyozmu seni acep

doru bak ben unutmustumm.scorpionsum sen sanatciymisin bizden niye gizledinn yaw gecen profiline girince farkettim benn..hangi dizide oynuyosun yada hangi müzügü söylüyonn.. yosam tanimadan bakiyozmu sana tv dennnyosam sülümana cok bakiyon ordaki kizcelerden birimisin.kiz yosamm hürremmisinnnyaw tüm sorularima cevap istiyom yosamm dahada cogaltirim sorularimii haberin olsunn

Son düzenleme:
Bende geldımmmmmmmm canbonlarrrrrrrr hayalım dıyecek sımdı bı sen eksıktın sende geldın hahhaha

edammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kizce hosgeldinnnn

yaw gel sensiz olurmu öglen burdaydim bi sen eksiktinnnnnnn gözüm yollarda kaldi bekledim gelmedin bende ciktim sonrada sen gelmissinnnn

ahanda valla scorpionsum gözüküyo scorpionsumm sorularimi bu cevapla hepimiz merakla bekliyozzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
bu nasıl bir enerjidir böyleeeeeee, ne içtiysen aynısından istiyorummm

hoşbulduuukkk, benim topik öksüz kalmış bende arkadaş listemdekilerin peşine düştümmmbulduuuuuuuummm

pazartesisevmezimmmmm birtanemm valla bilmiyom bugünkü ruh halimmmmmm böyle biseyde icmedimm ama

dur hemen geliyomm bennnnnnhic öksüz birakirmiyimmmmmmm orayi sen merak etmeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…