Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canim ben sogan kuru yaptim bide yumurtlama gunumde full time calistik heee bide ozel bisey daha var halam soyledi turkmenistan dan isteyen olursa soylerim ama dalga fln gecmeyin benim oldu Allaha cook sukur

loorim söylede aklimizda bulunsun habbitemmmm....aslinda söyledin ama ben unuttum yaww.üzümm ne vardi galibaaaa

loorim burda yalanci günes varama bende buna inanacak gözmü varrrdisarisi buz gibimmm

Tekrar bi kadindoguma gideyim ben baksin var mi bi vukuat icerde yoksa hic sogan falan icemem biraz miymintiyim oyle kurler konusunda
Neymis o turkmenistan mucizesi :))

Kizlar benim halam turkmenistanda bunu bana onerdi oradaki cocugu olmayan kadinlar yapiyomus ve oda sahit olmus bende gecen ay yaptim sizede oneriyorum sonucta ha sogan kuru ha incir kuru bunuda oyle dusunun hersey Allahtan tabiki..

3 gun boyunca bi avuc siyah uzum ve 1 bard rakiyi kaynatiyoruz bi kovaya dokup buharina oturuyoruz 15-20 dk fln o biraz yakiyo yakana kadar oturun daha sonra kalkin ve o gun iliskiye girin ertesi gun tekrar hazirlayin ve tekrar oturun gun asiri iliskiye girin 3 gun boyunca bi gun yap bi gun yapma yani bu kadar umarim sizlerede faydasi olurr.. ben inandim ve yaptim oldu bunun yaninda sogan kurude yaptim tabi..

zeynebnurumm kiz ses verseneeeeeeeeee

geldimm hayatımmm ama sen çokmışsın ben yokken neler olmuş onu merak ettim yeni haberler varmı diyeee neyse gelince konuşuruz canım

gecmise takilmistir yasakhayalimm...

Kiz zeynebnurr gecmis gecmiste kaldi gel onumuze bakalimm

canim ben sogan kuru yaptim bide yumurtlama gunumde full time calistik heee bide ozel bisey daha var halam soyledi turkmenistan dan isteyen olursa soylerim ama dalga fln gecmeyin benim oldu Allaha cook sukur

geldimmm canım nasılsın nasıl gidiyorr şu formul neymiş kız merak ettim bizede açıklasanaaa

yok daha cikmadimmm zeynebnurummgel bak loori ve kln hamileeeeeee

yazim bunu saoll habibtemmm

nasıl yanii bugun balşadıysak salı ,çarşamba , perşembe mi yapıyoruz yoksaa birgün araylamıı yani salı ,perşembe ve cumartesimii anlayamadımm

kizlar bende cikiyorum camasirlar var asilacak asiyim onlari sormak istediginiz bisey olursa ozel msj atin burada malum goremem fln

ne ta persembeye kadarmi bekleyecenn:26:simdi bende merak ettim ben nasi bekleyecemmpersembe pesindeyimm mersahimmmmsonucu ögrenmeden senin pesini birakmamm

Ben nasil bekleyecegim bilmiyom.
mersahim niye sustun canim benimmm....okuldayim dedin ögretmenmisinn:44:

Ogretmenim sorumluluk sinavi fln isim uzadi bekliyorum ole. sarjim bitiyo diye ciktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…