- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.841
canim ben sogan kuru yaptim bide yumurtlama gunumde full time calistik heee bide ozel bisey daha var halam soyledi turkmenistan dan isteyen olursa soylerim ama dalga fln gecmeyin benim oldu Allaha cook sukur
loorim burda yalanci günes varama bende buna inanacak gözmü varrr disarisi buz gibimmm
zeynebnurumm kiz ses verseneeeeeeeeee
gecmise takilmistir yasakhayalimm...
Kiz zeynebnurr gecmis gecmiste kaldi gel onumuze bakalimm
canim ben sogan kuru yaptim bide yumurtlama gunumde full time calistik heee bide ozel bisey daha var halam soyledi turkmenistan dan isteyen olursa soylerim ama dalga fln gecmeyin benim oldu Allaha cook sukur
geldimm hayatımmm ama sen çokmışsın ben yokken neler olmuş onu merak ettim yeni haberler varmı diyeee neyse gelince konuşuruz canım
geldimmm canım nasılsın nasıl gidiyorr şu formul neymiş kız merak ettim bizede açıklasanaaa
Kizlar benim halam turkmenistanda bunu bana onerdi oradaki cocugu olmayan kadinlar yapiyomus ve oda sahit olmus bende gecen ay yaptim sizede oneriyorum sonucta ha sogan kuru ha incir kuru bunuda oyle dusunun hersey Allahtan tabiki..
3 gun boyunca bi avuc siyah uzum ve 1 bard rakiyi kaynatiyoruz bi kovaya dokup buharina oturuyoruz 15-20 dk fln o biraz yakiyo yakana kadar oturun daha sonra kalkin ve o gun iliskiye girin ertesi gun tekrar hazirlayin ve tekrar oturun gun asiri iliskiye girin 3 gun boyunca bi gun yap bi gun yapma yani bu kadar umarim sizlerede faydasi olurr.. ben inandim ve yaptim oldu bunun yaninda sogan kurude yaptim tabi..
burda kar yagiyo habibtem ama aynen buzzz
Enteresan bi yontemmis mantigi ne acaba?
Calisalimda bi olmazsa dusunuruz :))
yazim bunu saoll habibtemmm
isinamadik bi gittiiii
Kizlar benim halam turkmenistanda bunu bana onerdi oradaki cocugu olmayan kadinlar yapiyomus ve oda sahit olmus bende gecen ay yaptim sizede oneriyorum sonucta ha sogan kuru ha incir kuru bunuda oyle dusunun hersey Allahtan tabiki..
3 gun boyunca bi avuc siyah uzum ve 1 bard rakiyi kaynatiyoruz bi kovaya dokup buharina oturuyoruz 15-20 dk fln o biraz yakiyo yakana kadar oturun daha sonra kalkin ve o gun iliskiye girin ertesi gun tekrar hazirlayin ve tekrar oturun gun asiri iliskiye girin 3 gun boyunca bi gun yap bi gun yapma yani bu kadar umarim sizlerede faydasi olurr.. ben inandim ve yaptim oldu bunun yaninda sogan kurude yaptim tabi..
nasıl yanii bugun balşadıysak salı ,çarşamba , perşembe mi yapıyoruz yoksaa birgün araylamıı yani salı ,perşembe ve cumartesimii anlayamadımm
yumurtlama gununde yapiyosun canimm 3 gun
habbitelerimm biraz is yapimmmmm sonra yine görüsürüz hosca kalinn
ne ta persembeye kadarmi bekleyecenn:26:simdi bende merak ettim ben nasi bekleyecemmpersembe pesindeyimm mersahimmmm sonucu ögrenmeden senin pesini birakmamm
mersahim niye sustun canim benimmm....okuldayim dedin ögretmenmisinn:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?