- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #38.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
,,kaç gel bana balkusum..ben seni götürem
burdakiler duymasın
evt adet olunca gel dediler..
dün de yazmıstım sana hatta..
tahliller fln o zaman belli olucak ne zaman ne yapılacağı simdilik bnmde bildiklerim bu kadar ..
bakalım gidince belli olucak hersey![]()
yaw tabi sahiplenirimde benden önce davranir herkessss![]()
yok kuzum en son doktora gıtcektı eşide yoktu gorevdeydı dahada gelmedı bende merak edıyom inşallah kotu bıseyı yoktur:26:
balım bu msjı yeni gördüm, iki sayfa geri geldim bisey için..görüncede hemmen yazdım..bilgine arz ederim
hsb cnm saolasın ..
ben mi kayıplardaydım..
esim izne çıktıydı.. gittğim yerlerde de her yerde nete girmedim.. öle biseler oldu iste..
smdi varım ama haftasonundan itibaren yine çok olamıycam burada..
sen napıyon nasılsın ..
liste mi.. yoğun istek olursa yaparız yine, canınız saolsun.. da sizde yapardınız![]()
cnm işte bugün yumurtlama takibine başladı.klomen verdi.bide benim rahimde yapısal bozukluk vardı ya onun içinde ameliyat olmana gerek yok .sadece sürekli kontrol altında olcan.düşük veya erken doğum gibi bi risk olursa onunda iğneleri var dedi.Allahın izniyle bişey olmaz dedi.bakalım hayırlısı.beş gün sonra tekrar gitcem bakalım yumurtalarım ne durumda olcak.
hoşgeldin kızçemnassın görüşmeyeli
![]()
napıyosunuz bakım
ya ben bat söylemedim dimi batı unuttum ya heralde 19uydu:26:
napıyosunuz bakım
ya ben bat söylemedim dimi batı unuttum ya heralde 19uydu:26:
canbonum benim ben kaçarım hepınızıe sıra sıra ama senı kımselere bırakmam
![]()
kocismiiii bu kelime bana hic yabanci gelmediiiyaw sunlara herif deyinnnnn ancak bu lafi hakederlerrrrr
![]()
hoşbulduk canımhoşgeldın gumusum![]()
ya canım geziyorum bu ara evde yokumgumus hsgledin ..naber nasılsın yoksun ne zamandır :44:
liste kayıp gumus.. suan için ..![]()
bu günümüze şükürler olsun kızlaaaaaaaaaaarrr![]()
sırayla canbonum .scorpıonsumu andım bı an
iyi bişey yaparsa kociş
istediğimi yapmassa herif![]()
,,
hayırlısı olsun cnm.
anladımm kötü birşey olmasındaaa
vallaa bence iyi olurrr diğer arkadaşlar ne der bilelem amaa benim hoşuma gidiyodu orda hamişleri görmek ve bekleyenlerin heycanına ortak olmak güzel oluyoo![]()
canimsinnn
![]()