• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

balım bu msjı yeni gördüm, iki sayfa geri geldim bisey için..görüncede hemmen yazdım..bilgine arz ederim :1::1::1:

hsb cnm saolasın ..:54:
ben mi kayıplardaydım.. :1:
esim izne çıktıydı.. gittğim yerlerde de her yerde nete girmedim.. öle biseler oldu iste..:51:
smdi varım ama haftasonundan itibaren yine çok olamıycam burada..

sen napıyon nasılsın .. :16:
liste mi.. yoğun istek olursa yaparız yine, canınız saolsun.. da sizde yapardınız :29:

anladımm kötü birşey olmasındaaa
vallaa bence iyi olurrr diğer arkadaşlar ne der bilelem amaa benim hoşuma gidiyodu orda hamişleri görmek ve bekleyenlerin heycanına ortak olmak güzel oluyoo :49::49::49::49:

cnm işte bugün yumurtlama takibine başladı.klomen verdi.bide benim rahimde yapısal bozukluk vardı ya onun içinde ameliyat olmana gerek yok .sadece sürekli kontrol altında olcan.düşük veya erken doğum gibi bi risk olursa onunda iğneleri var dedi.Allahın izniyle bişey olmaz dedi.bakalım hayırlısı.beş gün sonra tekrar gitcem bakalım yumurtalarım ne durumda olcak.

:46::46::46:hayırlısı kuzum inşallah bişey olmaz doktorun dogru demıs dua et sadece:16::16::16:rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsallah.ya bı ben baslayamadım su yumurtlama takıbıne:27::27::27:

sırayla canbonum .:1::1:scorpıonsumu andım bı an:46::46::46:
iyi bişey yaparsa kociş:38::16:
istediğimi yapmassa herif:47::47::47::9::9::9::9:

yaw benim icin farketmiyoooo herzaamn herif isteeeeee:27::27::27::27::27::27::27:

hayalotum scorpionsumm sorularimi cevaplamamis:4::4::4: yaww yosam bizden sanatciliginimi gizliyooo:51::51::51::51::51::51::51::51::51:

,,

hayırlısı olsun cnm.

saol cnm insaAllah.. sen neler yaptın.. son durumların ne :26:

anladımm kötü birşey olmasındaaa
vallaa bence iyi olurrr diğer arkadaşlar ne der bilelem amaa benim hoşuma gidiyodu orda hamişleri görmek ve bekleyenlerin heycanına ortak olmak güzel oluyoo :49::49::49::49:

işte herkesin fikri önemli.. birde , haftasonundan itibaren çok takip edemeyebilirim, sizler devam edersiniz artık

yaa zeynebnurum.. smdi aklıma geldi de.. senin buraya ilk geldiğin günü ne çok gülmüstük.. iyi ki gelmişin yaaa :9::9::9::9::9::9:

Back
X