- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.101
Selammmm canlarim benim ,, nasilsiniz ? kimse yok galiba ben artik pek giremiyorum bu hafta calisiyorum az önce eve geldim , baya yoruluyorum uzun süredir calismayinca,, sizleri coook cokk özledim insallah iyisinizdir hepiniz ..
kizlar ben cikiyorum yoksa ayakta uyicamm iyi geceler
insallah habibtemmm rabbim sizlerede nasip etsinnn insallah
gurbetkızçem çok sevındım işinin oldugunaSelammmm canlarim benim ,, nasilsiniz ? kimse yok galiba ben artik pek giremiyorum bu hafta calisiyorum az önce eve geldim , baya yoruluyorum uzun süredir calismayinca,, sizleri coook cokk özledim insallah iyisinizdir hepiniz ..
berayım hoşgeldınCanlarım Merhaba HepinizeBen Geldim BeRayy'ınız Geldi
günayyddınnn canlarımmmmşükür kavuştrana yawww burda fiber intrenet çalışmasından dolayı internet bağlantılarını kesmişlerr giremedimm baya konu birikmiş yawww az az geriye döneyim barimmm ne var ne yokk
umudumm bitanemmmmm çoktandır görüşemiyoruz, çooooooooooooook özledim cankuşummdemek dr.a gitcen neler oldu ben yokken her şey yolunda mıı
dogal olarak bu saatte kimsecikler yokk
yaw bu yana yine reklam koymuslarrrr
yarina 4000 bin olmaz ben ciktiktan sonra ancak 4 sayfa dolmussss
bu arada gunaydınlar herkese, nasılsınız bakalım ballarımm
gurbetkızçem çok sevındım işinin oldugunaılk yorulursun ama alısırsın kuzum.rabbım kolaylık nasıp etsın kızçeme bende senı cok ozledım
berayım hoşgeldın
gunaydın ılhannazım heleşükür merak ettım ya senihoşgeldinnn
şimdi hatırladım gonzalezım zeynebnur meselesinidogru oda vardı
umudum ilhannazım ben eltime iniyorum kavaltıya cagırdı.öğlen gelirim artık konusamadık ama konusurz inşallah:44::44:çok karısık bı cümle kurdum yıneöpüyorum hepınızı
günaydınnnnnnnnnnn canbonlarımmmmm
umudum hoşgeldin
iyiym gonzalezım günaydınnn
umudum ilhannazım ben eltime iniyorum kavaltıya cagırdı.öğlen gelirim artık konusamadık ama konusurz inşallah:44::44:çok karısık bı cümle kurdum yıneöpüyorum hepınızı
hatırladın dimi balkusumm
umut81 ben seniarıyodum diğer topikte bak sen şuna sen buralardamısın yavvvv
hsgeldin melekimmdur dövme ablaa önce bi anlaşalım tmm bida yapmıycamm
e geldim yaher yeri tamam etmem lazım, hepimiz kuş misaliyiz, her yeri geziyoruz kk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?