Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günayyddınnn canlarımmmm şükür kavuştrana yawww burda fiber intrenet çalışmasından dolayı internet bağlantılarını kesmişlerr giremedimm baya konu birikmiş yawww az az geriye döneyim barimmm ne var ne yokk

Selammmm canlarim benim ,, nasilsiniz ? kimse yok galiba ben artik pek giremiyorum bu hafta calisiyorum az önce eve geldim , baya yoruluyorum uzun süredir calismayinca,, sizleri coook cokk özledim insallah iyisinizdir hepiniz ..

oo hayırlı olsun cnm isteğin iş oldu yanii çok şükrrr çok sevindimmm

kizlar ben cikiyorum yoksa ayakta uyicamm iyi geceler

lorrıımmmmm canımmmm hayılrı olsunnn gebelik takvimini gördümmm rabbim hayılrısını versinnn inşallahhhh çokk sevindimmm yawwww

Selammmm canlarim benim ,, nasilsiniz ? kimse yok galiba ben artik pek giremiyorum bu hafta calisiyorum az önce eve geldim , baya yoruluyorum uzun süredir calismayinca,, sizleri coook cokk özledim insallah iyisinizdir hepiniz ..
gurbetkızçem çok sevındım işinin olduguna ılk yorulursun ama alısırsın kuzum.rabbım kolaylık nasıp etsın kızçemebende senı cok ozledım
Canlarım Merhaba Hepinize Ben Geldim BeRayy'ınız Geldi
berayım hoşgeldın

gunaydın ılhannazım heleşükür merak ettım ya senihoşgeldinnn

umudumm bitanemmmmm çoktandır görüşemiyoruz, çooooooooooooook özledim cankuşumm demek dr.a gitcen neler oldu ben yokken her şey yolunda mıı

medcezirim hsgeldin balım benim.. evtsen gittin gideli, kalbimin yarısı yarım kaldı
ahh kusum benim bende çok özledimmm evt balım, kısmetse yapıcaz biseyler bakalım Rabbim insaAllah bizlere de uygun görür..haftasonu itibariyle olamayabilirim..artık neler olucak gititğimiz zaman belil olucak..haber vermeye çalısırım kusumm.. öpüyorumm balımm

Son düzenleme:

saol canım bende özledim yaw sizleri burası uydy kent olduğundan bazı yerel ağlar yeni yeni oturuyor yerine sen nasılsın okudum bişeyler ama doktorla ilgili umudunu kesme sen olur mu elbette olucak mevlam büyüktür bizim evlarlar biraz nazlı olacak belli

umudum ilhannazım ben eltime iniyorum kavaltıya cagırdı.öğlen gelirim artık konusamadık ama konusurz inşallah:44::44:çok karısık bı cümle kurdum yıneöpüyorum hepınızı

umudum ilhannazım ben eltime iniyorum kavaltıya cagırdı.öğlen gelirim artık konusamadık ama konusurz inşallah:44::44:çok karısık bı cümle kurdum yıneöpüyorum hepınızı

görüşürüz bidenemmmmm afiyet bal şeker olsunnnn

canımmm senini için baktım ileriye doğru ama çok geride kalmışımmm yawww hep bu telekom yüsündennnn nese sen naptın cnm lorimi gördüm maşşallhhhhh Raabbiim korunn sende ne var yok inşsende hamişsidirrrnazar::

günaydınnnnnnnnnnn canbonlarımmmmm
umudum hoşgeldin
iyiym gonzalezım günaydınnn

hsbb balım.. ooo bu elti de balkusumu benden aldı simdi oldu mu yaff
hiç eltim yok .. elti nasıl bisi oluyo ki :44::44: eltisi olan anlatsın
hadi afiyet olsun balım, o karısık cümlenden bunu anladık, iyi mi görüsürüz balım

nyse bende az geziim barim, diğer kızlar neler yapıo smdilik baş başş

umut81 ben seni arıyodum diğer topikte bak sen şuna sen buralardamısın yavvvv

hsgeldin melekimm dur dövme ablaa önce bi anlaşalım tmm bida yapmıycamm
e geldim ya her yeri tamam etmem lazım, hepimiz kuş misaliyiz, her yeri geziyoruz kk da

hsgeldin melekimm dur dövme ablaa önce bi anlaşalım tmm bida yapmıycamm
e geldim ya her yeri tamam etmem lazım, hepimiz kuş misaliyiz, her yeri geziyoruz kk da

gez topik kuşu gez dövmücem bu sefer hadi affettim seni haaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…