- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.081
örgü örüyom da tatlımmm
haftaya teyze oluyommmm
evet kuzumm kankim doğuracak..ilk defa teyze olucam..zaten normlade ne teyze ne hala olamam dostlarım da olmasa..
kizlar ben cikiyorum yoksa ayakta uyicamm iyi geceler
hadi gözünüz aydın kuzum sezeryanmı olcek
kizlar ben cikiyorum yoksa ayakta uyicamm iyi geceler
canbonum üzülme .sende cok guzel anne olcaksınnn
yok tatlım normal olcak inşallah..öyle istiyo bizimki..valla ben korkuyom normal doğumdannnn:18::18::18::18::18:
işte bi yerin acıyo yine de tatlım..eşimin de kardeşi yok..ama tabi o takılmıyo bu duruma..zavallı bizim çocuk ..teyze hala dayı amca yokk
konuşamadık senle..napcan başka bi doktora gidicen mi cnm..yumurtana müdahale etme şansları varken seninki neden akışına bırakıyo ki..denemekten ne çıkar cnm yaa
scorpıonsum kendı doktorum bu ay kendın cabala dedı oysakı yumurtamın catlamadıgını bılıyodu.kaç aydır yumurta yakalamak için beklettı beni iğne vurcam dedı.bu ay kıstle hamıle kalcan artık deyınce dedım benım yumurtam catlamıyodu hanı sen 2 ay dene sonra gel dedı.benım ısrarlarım sonucu bu aadetın 12.gunu cagırmıstı.ama cok ıkılı konustu sogudum.bu doktorda ıste kuzum bastan soylememe ragmen bakıp gorcez dedı.pazartesıye kadar bısey olmaz ama ben ultrosan kagıtlarında takıp edıyorum hep tarıhlerı ve kıst olusumunu.anlattım oda dınlememzlıkten geldı.istersenız çalışın deyınce onada gıtmem daha.ıkısıde mudahale etmedı canbonum vazgectım.eşimde kızdı bukadar cabuk pes etmezdın hanı beklıycektın cabalıycaktın dedı.bılmıyorum kafam cok karıstı.doktor bakıyorum he netten ama cok uzak.bı doktor var doktorum programında aytuğmuydu neydı esım dıyorkı ona gıt takılma paraya ama kımbılır kaç ay cagırcak benı.heray 150tl sonrasında test yapcak yıne testlerım eskıdı cunku 1 senelık nerdeyse boyle ıste canbonum kararsız kalıyorum
Canin yaa insallah iyi bi doktor bulirsun.ama hastane doktoru olsun kuzum yaa sadece muayenehanesi olanlar cook pahali.umraniyemedicana da iyi bi doktor var diyolar ama adini bilmiyorum.sen netten bi arastir.bn medikaldeki doktorumu netten kendim buldum cnm.elbet sana yardim edicek bi doktor vardir.sonucta yumurtan gelisiyo.tek sorun catlamada.ee onun da ignesi var yani.sen sakin pes etme tatlimm
Ben yatiyorum tatlim.sabah okurum insalah.opuyorumm
Selammmm canlarim benim ,, nasilsiniz ? kimse yok galiba ben artik pek giremiyorum bu hafta calisiyorum az önce eve geldim , baya yoruluyorum uzun süredir calismayinca,, sizleri coook cokk özledim insallah iyisinizdir hepiniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?