Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kiz ben korkarmiyim 4000 den 10000 olsa yine korkmamkendi mesaj sayim 10 000 az kaldi bilemm ama kisme yokki loorim yok agrisi vardi cikti gurbetim calisiyo bu kizceler yanimda olsaydi bu is bugün biterdii

Son düzenleme:
simdik aklima düstü meddcezirim test yapip sonucu sabah yazacaktii

bu sessizlik hosuma gitmiyo hic :26::26::26::26:

Listemizi Tekrardan Güncellemek İstedim Kızlarr.İşte Listemiz ;

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KLN[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loori[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aybish[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aseton44[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alppin[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paposoner[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Katre1989[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebekim_33[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selencelk [/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BeRayy[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Keser84[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GULCHAN[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayalot[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BEKLENEN_BEBEK[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hancek[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gurbetkiz [/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AyseColak[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynebnur[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal[/TD]
[TD]Korunmada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlhanazz[/TD]
[TD]Korunmada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayalim4141[/TD]
[TD]Korunmada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Medd_cezir [/TD]
[TD]?????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]thb83[/TD]
[TD]?????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Miamore[/TD]
[TD]?????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

eline saglik berayimmmmmmmeddcezirimizin bu gün batiydi ama test yapacakti ses yok halennnn:44: hayalimdemi korunmada alalalaalala bildigim kadariyla calisacakti.:44:niye vazgecmiskii

KıZlar hastanedeyim şimdi ne biçim bi yer yaa daha bu ay 400 tl baydım ilgi alaka 0.geliyorum Dr bekliyorum midem çok fena poşet aldım ama yanıma yicekk hiçbirşey almadım.bi de bi çocuk ağlıyordu hemşire geldi Dr rahatsız oluyo dedibu ne yaa nasıl bi yere düştüm:18::18:

eline saglik berayimmmmmmmeddcezirimizin bu gün batiydi ama test yapacakti ses yok halennnn:44: hayalimdemi korunmada alalalaalala bildigim kadariyla calisacakti.:44:niye vazgecmiskii

Tatlım sen Hayalim için oda bizden deyince Korunuyo Sandımm
Yanlış anlaşılma Oldu heraldee. Neyse Bir dahaki Liste Güncellediğimde düzeltirim
Medd_cezir'in sonucu belli olsun. Onuda ona göre düzeltirim bebekim

papommmmmmmmm canim benimmmbak sunlara hem 400 aliyolar hemde de ilgisizlerrrdikkat et kendine

Tatlım sen Hayalim için oda bizden deyince Korunuyo Sandımm
Yanlış anlaşılma Oldu heraldee. Neyse Bir dahaki Liste Güncellediğimde düzeltirim
Medd_cezir'in sonucu belli olsun. Onuda ona göre düzeltirim bebekim

berayim hata benimmhayalim simdi kesin yalisyodurrrr

bu karıda delimidir nedir gonzalezim hayret bişey yavalla boylelerıyle hıc konusmayacan aslındabosver takma kafana dengesız oldugu en basında bellı zaten

Çok üzgünüm tiroid bezlerin az çalışıyor dedi drbebeğe yetmiyo dedi .ilaç verdi şimdi kendi Dr geldim.moralim bozuldu yaa bakalım nolacak değiştircem burayı yaa

bu karıda delimidir nedir gonzalezim hayret bişey yavalla boylelerıyle hıc konusmayacan aslındabosver takma kafana dengesız oldugu en basında bellı zaten

ayy sorma balım yaa.. çok sinir ediyor beni.. valal hayret bisey
iste uzak duruncan anca ona ve bana özellikle böyle iyi oluyo..
önceki gün
gel çay içelim dediydi..
isim var eve yeni geldim , diye yazdığı mjsına hadi dedim böyle cvp vereyim dedim..kaç gündür olmadığımı da biliyo..
banane isin varsa var diyo.. hey yarabbimm ..kendi rahat ya, beni de kendine çekecek..
sonraki yazdıklarına zaten yazmadım ..
halen bitmedi mi isin yazıyorken dedim..
isim çok yorgunum.. ltfen rahatsız etmeyin
yazdım.. olaarr yazmıs üzgün bi sekildee

geçenler de de kızdım valla çok rahatsın dedim.. kayınvaldeler gelicek ben hazırlık yapmaya çalısıyom evde..o sabahı banakahve içmeye gelicem dedi..okulların kapancağı gün..dedim hadi gelsin gitsin de öledevam ediyim.. bi bakdım ben şuraya gidiyom fln..
ayy bırak bırak .. bi bakdım kapımda belirdi bikaç saat üstüne.. dedim ne geldin isim var benim..
bide umursamaz bi halde, eee sende hep kızıyosun fln .. e kızdırma o zaman dedim ..
çok rahatsın dedim..biliyon msfir gelicek.. yok iset ben kaç gündür görüsmeedikte..bi kahve içelim dedim de..
tmm anladım.. ama kendini değli.. bide karsındakini düsün dedim..
iste dedim ya.. çok gevsek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…