Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Tamamdır İsminizi aldım. Bir daha ki Güncellememde İsminizi Görürsünüzz

tmm teskkürlerr..
bir zamanlar bende yapıyordum liste , benim yaptığım daha renkli fln.. böle kutucuklu değilid ama, elimden geldiğince yapmaya çalısıyordum..
birde bat tarihlerimizi yazsaydınız, hani karısmak gibi olmazsa eğer

BAT Tarihleriyle Birlikte yazmak isterim ancak,Karışık oluyor. Girmeyenler oluyo.
Bilmediklerim Oluyo. Zaten Bu Listeyi yapmak Oldukça zor. Her seferinde Yeniden yazıyorum. Kopyala Yapıştır Olmuyo.
KutucuKLu olduğu İçin Çook çok daha zor Oluyor. Fakat senin Önceden yaptığın listenin Birini Örnek Olarak Görmek isterim.
Bakarsın Yapabilirimde Böyle Bişey. Belli olmaz. Link varsa atarsan Sevinirim

hmmm...
önceki sayfalarımda bi bakim.. profilimden.. linkini atarım

habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmm birazdannnn doktoraa gidicemmm herkes nasil iyimi bakalimmmmmm cok sukur esasoglandan kurtuldummmmmmizine gittiii cok sukur evlenecekkk hiyar

umuttttttcummmmmm hurma gozlummmmmm hosgelmisssinnn nasilsin habibtem neler yapiyorsun ozlettin kendini yaaaa

benim naçizane listem böyle biseydi :)

ahh balkusum gelmis benimm yaaa
Allahım daha 3-5 sayfa öncededir, seni andım.. balım gelse de bi özledim diye ..bu kadar olur yaa
ahh hurma gözlün yesin seni
snde hsgeldin balım..nasıl gidiyor..çok özledimm senii

biz iste dr a basladık gibi birsey iste..
cmrtesi fln .. adet olmamı bekliyorum.. tüp bebek için .. artık hayırlısı..

yukar ki listeme bakıyorum daa .. :44::44: nasıl uğrasıyordumm seve, seve .. eskiden hurma konumuz vardı .. o hurma sayesinde nelere gülmüstük .. hey gidi eski günlerr biraz uzak kaldık topikten, listeme taaaa eski sayfalardan 30syfa geri gittim de bulabildimm
bazı seylerin değeri olmayınca anlasılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…