• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum takvimdeki ....... nedemek:44::44::44:

o mu :1::1::1: du hemen anlatam kusum :9::9:onu bi kızgınlık anımda yapmıstım :17::9:
diğer topikte arkadasa sordum nasıl yaptın die o da anlattı iste..bnde yapim dedim..uğrastım uğrastım yapamadım çıkmadı bi türlü..
dedim şu kısma da bisey yazim, iste (bitanem,canım,hayatım) tarzında biseyler yazılıyormus.. :1:bnde esime çok kızgındım o andda.. üzmüstü beni :5:hmde takvimi yapmak istiodum.. dedim gebelik takvimi yapamıyorum, bari bunu yapayım :31::31:
snra iste şu parantez içindeki kelimeleri o anda yazamadım esime sinirden, hadi ....... yapim..
ve yapınhca oldu.. :9::9: o topikteki kızlar da niye öyle yaptın dediler.. dedim böyle böyle :51:
dediler gıcığım ile yazsaydın ya.. :9: dedim o da olurr :9::9:
snra biri bu erkek milleti hep böyle, insanı zıvanadan çıkartırlar yazmıs:1::1:
heh dedim bu da olur fulya, (((zıvanadan çıktığım ile ... ))) :9::9:kızlar ne güldü bana :9::9::9:
snar iste oydu, buydu derken değistiremedim
öle iste balım :17::17:

Son düzenleme:
inş. cnm cok saol yarın gıdıcm bakalım hangı gun gel dıcek korkuyorm bıraz... Ama bebegm gelsın yeter kı herseye katlanırım ben

ayşecim hsg den sonra hamile kalan çok okudum valla..bu ay kimyasal geçirmesem ben de martta çektirecektim..yolları mı açıyo nedir anlamadım ama çok okudum..hadi inşallah hayırlı haberler alırsın..iyi bi merkezde yaptır cnm yeni makineler de muayene gibi geçiyormuş..adet sancısı gibi sancı olabiliyomuş o kadar

ben kaçar kızçelerimmmm..sabah erken kalkış varrr:50::50:
sonra işyerinde uyukluyom bööle gözümü açmaya çalışıyommm:53::53::53:
öptüm hem buradakileri hem gelecek olanlarııııııııı:54::54::54:

ewet cnm hsg cekılıcmm ve bıraz korkuyormm... yenı uyeyım ben ıyım sen nasılsın cnm ?

valla bende hiç çektirmedim ama, burada konustuklarımızdan sanki banada çekilmesi lazım gibi bisey demislerdi.. ki dr larımdan öyle bisey duymadım hiç :26:artık bakalım önümüzdeki günlerde dr a gidicez, belki orada belli olur.. :31:
napalım cnm, bebis için herseye katlanıyoruz.. bak ben 15yılımı bitiriyorum.. bekliyorum halen meleğimi,. Rabbim elbet gönderecek meleğimi, bekliyorum iste :31::31:

hsgeldin aramıza o zaman :29:bizde iyiyiz napalım, bu kk da epey bisey öğrendikk çok sükür :31:bildiklerimiz bilmediklerimize kattık, öle yuvarlanıp gidiyoruz bakalım :29:

ayşecim hsg den sonra hamile kalan çok okudum valla..bu ay kimyasal geçirmesem ben de martta çektirecektim..yolları mı açıyo nedir anlamadım ama çok okudum..hadi inşallah hayırlı haberler alırsın..iyi bi merkezde yaptır cnm yeni makineler de muayene gibi geçiyormuş..adet sancısı gibi sancı olabiliyomuş o kadar

anestezili düsünüyorm ama bakalım hayırlısı artık fıyata baglı hareket edıcmm iyi dileklern ıcın cok saol hayatımm bende oyle cok duydum ve okudum ve bı arkadasımın 5 sene cocugu olmadı klomen+ovıtrelle+hsg cekıldı ılk aydan hamiş kaldı kısmet biz bebek bekleyenlere artıkk RSSBIM sesimizi duysun inş..

inş. cnm cok saol yarın gıdıcm bakalım hangı gun gel dıcek korkuyorm bıraz... Ama bebegm gelsın yeter kı herseye katlanırım ben

korkma bıtanem herkes anlatıyo ama korkulcak bısey yokmus.öncelerden topıge cektıren kızlar gelırdı korkulcak bısey yok abartılardan uzak durun derlerdı.şimdi sayfa sayılarını unuttum okusan ıcın rahatlardı bıtanem.rabbım buyuktur temız cıkar ınsallah.kardesın gıttı dıme bıtanem:29::29:

valla bende hiç çektirmedim ama, burada konustuklarımızdan sanki banada çekilmesi lazım gibi bisey demislerdi.. ki dr larımdan öyle bisey duymadım hiç :26:artık bakalım önümüzdeki günlerde dr a gidicez, belki orada belli olur.. :31:
napalım cnm, bebis için herseye katlanıyoruz.. bak ben 15yılımı bitiriyorum.. bekliyorum halen meleğimi,. Rabbim elbet gönderecek meleğimi, bekliyorum iste :31::31:

hsgeldin aramıza o zaman :29:bizde iyiyiz napalım, bu kk da epey bisey öğrendikk çok sükür :31:bildiklerimiz bilmediklerimize kattık, öle yuvarlanıp gidiyoruz bakalım :29:

umudum sana direk tüp yapılacaksa çekmezler belki..nasılsa yumoşları geliştirip senden toplayacaklar..ama belli de olmaz sorarsın cnm..

bencede cektır cnm ıyı dr a gıt bnm arkadasmın 5 sene olmadı hsg den sonra oldu daha 45 gunluk falann :)

o mu :1::1::1: du hemen anlatam kusum :9::9:onu bi kızgınlık anımda yapmıstım :17::9:
diğer topikte arkadasa sordum nasıl yaptın die o da anlattı iste..bnde yapim dedim..uğrastım uğrastım yapamadım çıkmadı bi türlü..
dedim şu kısma da bisey yazim, iste (bitanem,canım,hayatım) tarzında biseyler yazılıyormus.. :1:bnde esime çok kızgındım o andda.. üzmüstü beni :5:hmde takvimi yapmak istiodum.. dedim gebelik takvimi yapamıyorum, bari bunu yapayım :31::31:
snra iste şu parantez içindeki kelimeleri o anda yazamadım esime sinirden, hadi ....... yapim..
ve yapınhca oldu.. :9::9: o topikteki kızlar da niye öyle yaptın dediler.. dedim böyle böyle :51:
dediler gıcığım ile yazsaydın ya.. :9: dedim o da olurr :9::9:
snra biri bu erkek milleti hep böyle, insanı zıvanadan çıkartırlar yazmıs:1::1:
heh dedim bu da olur fulya, (((zıvanadan çıktığım ile ... ))) :9::9:kızlar ne güldü bana :9::9::9:
snar iste oydu, buydu derken değistiremedim
öle iste balım :17::17:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:ellerıne saglık gaymaklı gonzalezım pek bi güzel olmuş:52::52::52:rabbım bozmasın inşallah:46::46::46::46::nazar:

umudum sana direk tüp yapılacaksa çekmezler belki..nasılsa yumoşları geliştirip senden toplayacaklar..ama belli de olmaz sorarsın cnm..

iste balım, adetin 2. yada 3. günü gel dediler..
adet olmayı bekliyom su anda.. yani cmartesi olabilirim..cuma da olur belki belli olmaz..
iste gidince belli olucak hersey..adetliyken baslanılıyo..ilk iğneler fln..
2. günü gideriz.. sabahtan.. iste hormon tahlillleri, esim için tahlil .. fln..
tahlil sonuçlarına göre.. ya hemen baslanılır.. yada öncesinde bisey gerekiyorsa, onu yapalım derler..
suan hiç bilmiyorum balım.. bakalım hayırlısı..
ama yinede kafama takılanları sorucam tabiki

korkma bıtanem herkes anlatıyo ama korkulcak bısey yokmus.öncelerden topıge cektıren kızlar gelırdı korkulcak bısey yok abartılardan uzak durun derlerdı.şimdi sayfa sayılarını unuttum okusan ıcın rahatlardı bıtanem.rabbım buyuktur temız cıkar ınsallah.kardesın gıttı dıme bıtanem:29::29:

inş. cnm bakalım dayanıcaz artıkk :) bebegm ıcınn :) ewt kardesm gıttı bugun konustuk mardınde suan yarın sırnaga gıdıcek rabbım butun askerlrımıızn yardmcısı olsun

bencede cektır cnm ıyı dr a gıt bnm arkadasmın 5 sene olmadı hsg den sonra oldu daha 45 gunluk falann :)

cnm benim hikayem uzun ama sana bi özet geçim ascık..

biz 2005 yılında 2 tüp bebek .. sonuç negatif..
ve bikaç yıl sonra 2010 da 3. tüp bebek.. sonuç yine aynı..
ve oluruna bıraktık.. ama ben bikaç aydır yıne duramadım, biseyler yapmak istedim..
o kür, bu ot derken, her duyudğumuzu yapmaya basladık son zamanda, neye faydalı, neye değil.. dedim bu böyle olmıcak..
anca zamanımız gidiyo.. bizdeki + lar - lere dönüsüyo..
iste esimle karar verdikte.. dr a gidicez yine..
yapılacak olan yine tüp yani .. bska türlü nasıl olur bilemiyorum..
esimede dedim burada öğrendim bunları hiç bilmiyordum.
hsg , rahim filmi, endoskopi, vs. bunun gibi seyler, neden tutunmadığna bakılınıyomus dedim esime..
o da, gerekli görseler sende zaten isterlerdi,. buna gerek görmedikleri için istemediler dedi..
ve bu senin anlattığını da okudum bi topikte..
bu gibi seyler yapıldığında da sonuç alınıyomus, bebek konusunda.
artık bakalım önümüzdeki günler belirliycek ne olucağımıız.. Rabbim hayırlısını versin yinede :29:

Son düzenleme:
inş. cnm bakalım dayanıcaz artıkk :) bebegm ıcınn :) ewt kardesm gıttı bugun konustuk mardınde suan yarın sırnaga gıdıcek rabbım butun askerlrımıızn yardmcısı olsun

hayırlısı olsun kuzum.önce senin saglıgın sonra rabbımın ıznıyle meleğin gelcek inşallah:16:
rabbım korusun tum askerlerımızı zordur asker yolu beklemek ben eşimi beklemiştim:32::32::32:rabbım yardımcıları olsun inşallah:16:

Back
X