- Konu Sahibi medd_cezir
- #39.381
hsbuldum balkusum ne yapıyorsun![]()
napam gonzalezım yemek yedık aldım solugu yıne burda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hsbuldum balkusum ne yapıyorsun![]()
scorpim bnde varım kuzum, hsgeldin![]()
inşallah bıtanem dualrım senınle
nezaman cektırceksın peki:26:korkma sakın rabbım yardımcın olsun inşallah![]()
umudum takvimdeki ....... nedemek:44::44::44:
inş. cnm cok saol yarın gıdıcm bakalım hangı gun gel dıcek korkuyorm bıraz... Ama bebegm gelsın yeter kı herseye katlanırım ben
napam gonzalezım yemek yedık aldım solugu yıne burdasen nabıyıon
![]()
selam umudum hoşbuldummm..valla bi geldim sırf hayalot yazıyo ondan yaniii![]()
ewet cnm hsg cekılıcmm ve bıraz korkuyormm... yenı uyeyım ben ıyım sen nasılsın cnm ?
ayşecim hsg den sonra hamile kalan çok okudum valla..bu ay kimyasal geçirmesem ben de martta çektirecektim..yolları mı açıyo nedir anlamadım ama çok okudum..hadi inşallah hayırlı haberler alırsın..iyi bi merkezde yaptır cnm yeni makineler de muayene gibi geçiyormuş..adet sancısı gibi sancı olabiliyomuş o kadar
inş. cnm cok saol yarın gıdıcm bakalım hangı gun gel dıcek korkuyorm bıraz... Ama bebegm gelsın yeter kı herseye katlanırım ben
ben kaçar kızçelerimmmm..sabah erken kalkış varrr
sonra işyerinde uyukluyom bööle gözümü açmaya çalışıyommm
öptüm hem buradakileri hem gelecek olanlarııııııııı![]()
valla bende hiç çektirmedim ama, burada konustuklarımızdan sanki banada çekilmesi lazım gibi bisey demislerdi.. ki dr larımdan öyle bisey duymadım hiç :26:artık bakalım önümüzdeki günlerde dr a gidicez, belki orada belli olur..
napalım cnm, bebis için herseye katlanıyoruz.. bak ben 15yılımı bitiriyorum.. bekliyorum halen meleğimi,. Rabbim elbet gönderecek meleğimi, bekliyorum iste
hsgeldin aramıza o zamanbizde iyiyiz napalım, bu kk da epey bisey öğrendikk çok sükür
bildiklerimiz bilmediklerimize kattık, öle yuvarlanıp gidiyoruz bakalım
![]()
valla bende hiç çektirmedim ama, burada konustuklarımızdan sanki banada çekilmesi lazım gibi bisey demislerdi.. ki dr larımdan öyle bisey duymadım hiç :26:artık bakalım önümüzdeki günlerde dr a gidicez, belki orada belli olur..
napalım cnm, bebis için herseye katlanıyoruz.. bak ben 15yılımı bitiriyorum.. bekliyorum halen meleğimi,. Rabbim elbet gönderecek meleğimi, bekliyorum iste
hsgeldin aramıza o zamanbizde iyiyiz napalım, bu kk da epey bisey öğrendikk çok sükür
bildiklerimiz bilmediklerimize kattık, öle yuvarlanıp gidiyoruz bakalım
![]()
o mudu hemen anlatam kusum
onu bi kızgınlık anımda yapmıstım
diğer topikte arkadasa sordum nasıl yaptın die o da anlattı iste..bnde yapim dedim..uğrastım uğrastım yapamadım çıkmadı bi türlü..
dedim şu kısma da bisey yazim, iste (bitanem,canım,hayatım) tarzında biseyler yazılıyormus..bnde esime çok kızgındım o andda.. üzmüstü beni
hmde takvimi yapmak istiodum.. dedim gebelik takvimi yapamıyorum, bari bunu yapayım
snra iste şu parantez içindeki kelimeleri o anda yazamadım esime sinirden, hadi ....... yapim..
ve yapınhca oldu..o topikteki kızlar da niye öyle yaptın dediler.. dedim böyle böyle
![]()
dediler gıcığım ile yazsaydın ya..dedim o da olurr
snra biri bu erkek milleti hep böyle, insanı zıvanadan çıkartırlar yazmıs
heh dedim bu da olur fulya, (((zıvanadan çıktığım ile ... )))kızlar ne güldü bana
snar iste oydu, buydu derken değistiremedim
öle iste balım![]()
umudum sana direk tüp yapılacaksa çekmezler belki..nasılsa yumoşları geliştirip senden toplayacaklar..ama belli de olmaz sorarsın cnm..
ohh afiyet olsun balkusumane yapam, sana laf yetistiriyom böle
olsun cnm, canın saolsun
hayalotum durmaz, o hep çok çalısır ondandır![]()
ben kaçar kızçelerimmmm..sabah erken kalkış varrr
sonra işyerinde uyukluyom bööle gözümü açmaya çalışıyommm
öptüm hem buradakileri hem gelecek olanlarııııııııı![]()
korkma bıtanem herkes anlatıyo ama korkulcak bısey yokmus.öncelerden topıge cektıren kızlar gelırdı korkulcak bısey yok abartılardan uzak durun derlerdı.şimdi sayfa sayılarını unuttum okusan ıcın rahatlardı bıtanem.rabbım buyuktur temız cıkar ınsallah.kardesın gıttı dıme bıtanem![]()
bencede cektır cnm ıyı dr a gıt bnm arkadasmın 5 sene olmadı hsg den sonra oldu daha 45 gunluk falann :)
inş. cnm bakalım dayanıcaz artıkk :) bebegm ıcınn :) ewt kardesm gıttı bugun konustuk mardınde suan yarın sırnaga gıdıcek rabbım butun askerlrımıızn yardmcısı olsun