• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm benim hikayem uzun ama sana bi özet geçim ascık..

biz 2005 yılında 2 tüp bebek .. sonuç negatif..
ve bikaç yıl sonra 2010 da 3. tüp bebek.. sonuç yine aynı..
ve oluruna bıraktık.. ama ben bikaç aydır yuna duramadım, biseyler yapmak istedim..
o kür, bu ot derken, her duyudğumuzu yapmaya basladık son zamanda, neye faydalı, neye değil.. dedim bu böyle olmıcak..
anca zamanımız gidiyo.. bizdeki + lar - lere dönüsüyo..
iste esimle karar verdikte.. dr a gidicez yine..
yapılacak olan yine tüp yani .. bska türlü nasıl olur bilemiyorum..
esimede dedim burada öğrendim bunları hiç bilmiyordum.
hsg , rahim filmi, endoskopi, vs. bunun gibi seyler, neden tutunmadığna bakılınıyomus dedim esime..
o da, gerekli görseler sende zaten isterlerdi,. buna gerek görmedikleri için istemediler dedi..
ve bu senin anlattığını da okudum bi topikte..
bu gibi seyler yapıldığında da sonuç alınıyomus, bebek konusunda.
artık bakalım önümüzdeki günler belirliycek ne olucağımıız.. Rabbim hayırlısını versin yinede :29:

umudum sana hep dıyordum ya bı tanıdıgım var hanı 17 yıldır beklıyor dıye:29:oda martta baslıyor tedavısı inşallah sende oda tum yaptıranlarda guzel olumlu sonuclar alırsınız umudum:46::46::46::46:

cnm benim hikayem uzun ama sana bi özet geçim ascık..

biz 2005 yılında 2 tüp bebek .. sonuç negatif..
ve bikaç yıl sonra 2010 da 3. tüp bebek.. sonuç yine aynı..
ve oluruna bıraktık.. ama ben bikaç aydır yıne duramadım, biseyler yapmak istedim..
o kür, bu ot derken, her duyudğumuzu yapmaya basladık son zamanda, neye faydalı, neye değil.. dedim bu böyle olmıcak..
anca zamanımız gidiyo.. bizdeki + lar - lere dönüsüyo..
iste esimle karar verdikte.. dr a gidicez yine..
yapılacak olan yine tüp yani .. bska türlü nasıl olur bilemiyorum..
esimede dedim burada öğrendim bunları hiç bilmiyordum.
hsg , rahim filmi, endoskopi, vs. bunun gibi seyler, neden tutunmadığna bakılınıyomus dedim esime..
o da, gerekli görseler sende zaten isterlerdi,. buna gerek görmedikleri için istemediler dedi..
ve bu senin anlattığını da okudum bi topikte..
bu gibi seyler yapıldığında da sonuç alınıyomus, bebek konusunda.
artık bakalım önümüzdeki günler belirliycek ne olucağımıız.. Rabbim hayırlısını versin yinede :29:

cnm sana adetın ıkıncı gunu hormon tahlılı falan yapmadılar mı nıye hemen tup bebek yapmıslar anlamadım dogrusu... klomen catlatma ıgnesı asılama falan olmadn mı ?

umudum sana hep dıyordum ya bı tanıdıgım var hanı 17 yıldır beklıyor dıye:29:oda martta baslıyor tedavısı inşallah sende oda tum yaptıranlarda guzel olumlu sonuclar alırsınız umudum:46::46::46::46:

saol balkusum benim.. :29:Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda alalım mutlu haberleri :16::16::16:

bu arada sen ne yaptın soğan suyunu :26:bal-çörekotu-tarçın-havuç kürnü yapıcan mı :26:hani yumos çatlaması için balım :44:

hayırlısı olsun kuzum.önce senin saglıgın sonra rabbımın ıznıyle meleğin gelcek inşallah:16:
rabbım korusun tum askerlerımızı zordur asker yolu beklemek ben eşimi beklemiştim:32::32::32:rabbım yardımcıları olsun inşallah:16:

am,nn cnmm dualarınn ıcın ALLAH senı kurtarmıs asker yollu beklemekten bizide kurtarsın inş..

saol balkusum benim.. :29:Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda alalım mutlu haberleri :16::16::16:

bu arada sen ne yaptın soğan suyunu :26:bal-çörekotu-tarçın-havuç kürnü yapıcan mı :26:hani yumos çatlaması için balım :44:

yapcam bıtanem de kırmızıları beklıyorum :31:

cnm sana adetın ıkıncı gunu hormon tahlılı falan yapmadılar mı nıye hemen tup bebek yapmıslar anlamadım dogrusu... klomen catlatma ıgnesı asılama falan olmadn mı ?

cnm benim .. ben anlatamadım galiba, hemen tüp yapmıslar demedim ki :)
klomen, asılama bunları zaten saymıyorum, bunlar evliliğimin ilk yıllarında olduydu..
zaten ilk tüp için gititğimizde. dr um dedi, bunlarla bosa zaman kaybınız olmus sizin.. bizde ne bilelim..ne denirse onu yaptık

adetin 2. günü gidilip hormon tahlili, + ultason ilk o zamandan baslıyo.. ve kan veriyosun iste..
ve yumoslar iyi gelişsin diye, iğneler veriliyo, ve iğneleri dozunda söyleniyo, onları ben kendim yapıyorum..
ve istenilen kaliteye geldiğinde, opum gerçeklesiyo, yani yumurtalarım anestezi altında ameliyathaneede alınıyo..ve sen uyanıyosun hiçbisey anlamıyosun..
derken.. yumurtalar esimden alınan spermleri gelistirnip benim yumoslarla bas göz ediyolar.. :1::1:
ve sonrasında onlar döllenince, istenilen hale gelincede beni transfer için çağırıyolar..ve tabi bu çok zor bi islem, bunu da halledince, geriye bol bol dinlenmek kalıyo..

Son düzenleme:
Selamm canlarim ,,, bi selam veriyim dedim yemegimi yiyip yatacam cok kotu yorgunum az önce geldim eve... Hayalotummm ben dualarimi okuyorum senin haberin olsun insallah cuma sabah biter ve topige bildiririm , soran olursa senin haberin olsun , yasinlerim kaldi tek . pek giremiyorum ben ama cuma sabah bildiririm okudugumu insallah ..

Selamm canlarim ,,, bi selam veriyim dedim yemegimi yiyip yatacam cok kotu yorgunum az önce geldim eve... Hayalotummm ben dualarimi okuyorum senin haberin olsun insallah cuma sabah biter ve topige bildiririm , soran olursa senin haberin olsun , yasinlerim kaldi tek . pek giremiyorum ben ama cuma sabah bildiririm okudugumu insallah ..

gurbetkızcem.. hsgeldin cnm.. :29:
yat dinlen balım, Allah yardımcın olsun ..
banada oku balım, tüp için gidince :5:

klomen, asılama bunları zaten saymıyorum, bunlar evliliğimin ilk yıllarında olduydu..
zaten ilk tüp için gititğimizde. dr um dedi, bunlarla bosa zaman kaybınız olmus sizin.. bizde ne bilelim..ne denirse onu yaptık

adetin 2. günü gidilip hormon tahlili, + ultason ilk o zamandan baslıyo.. ve kan veriyosun iste..
ve yumoslar iyi gelişsin diye, iğneler veriliyo, ve iğneleri dozunda söyleniyo, onları ben kendim yapıyorum..
ve istenilen kaliteye geldiğinde, opum gerçeklesiyo, yani yumurtalarım anestezi altında ameliyathaneede alınıyo..ve sen uyanıyosun hiçbisey anlamıyosun..
derken.. yumurtalar esimden alınan spermleri gelistirnip benim yumoslarla bas göz ediyolar.. :1::1:
ve sonrasında onlar döllenince, istenilen hale gelincede beni transfer için çağırıyolar..ve tabi bu çok zor bi islem, bunu da halledince, geriye bol bol dinlenmek kalıyo..

inşallah rabbım emeklerınızı boşa cıkartmaz umudum.meleğin gelcek busefer inşallah hayırlısıyla:16:

tamam kızçem bıtanem .ben soylerım bende yarın okuycam yazarım topıge.sen merak etme.bagıslama cuma oglene kadar yapılır ınsallah kuzum ozamana kadar vaktın var.yapamadıgın yer olursa yardımcı olurum ben sana:34:haber ver yeter.yat dınle bıtanem.hemen.:54::54::54:

sayfa gözümde büyümeye basladı birden.. :9::9::9: diyom bende bi değisiklik var sayfada, yanda ki reklamlar gitmis :46::46::46:

Son düzenleme:

hmm sımda anladmm cnmm ALLAH hakkında hayırlısını versın cokm fazla aratmasın bebegını sana... kucagımız boş kalmasın inş.. inş. bu sefer olur cnmm ALLAH yadmcın olsun

Back
X