• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldimmmmmm habibtelerimmm alisverisss yaptik meyve sebzeeee balik aldikkk aksama bizim baliklari kizartacammmm sarkisini soylerim yaparkennnnn eee siz nasilsinizzz umudummmmmm insallah hayirli haberlerle gelirsinnnnn habibtemmmm hayalotummmm gecmis olsunnnn kiyamam sana bennnn...aseton tatlimmmm bebisinle nasilsin bakalimmmmm....scorpimmmm allahim en kisa zamandaa sana da nasip ederrr...medceziriimmmmmmmmmmmm canim benimmmmm sanadaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kisacasiiiiii buradaki habibteleriminnnnnnnnnnnnnnnnnn hepsineee en kisa zamanda bir bebis nasip ederrrrrr aminnnnnn:26:

ben geldimmmmmm habibtelerimmm alisverisss yaptik meyve sebzeeee balik aldikkk aksama bizim baliklari kizartacammmm sarkisini soylerim yaparkennnnn eee siz nasilsinizzz umudummmmmm insallah hayirli haberlerle gelirsinnnnn habibtemmmm hayalotummmm gecmis olsunnnn kiyamam sana bennnn...aseton tatlimmmm bebisinle nasilsin bakalimmmmm....scorpimmmm allahim en kisa zamandaa sana da nasip ederrr...medceziriimmmmmmmmmmmm canim benimmmmm sanadaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kisacasiiiiii buradaki habibteleriminnnnnnnnnnnnnnnnnn hepsineee en kisa zamanda bir bebis nasip ederrrrrr aminnnnnn:26:

saol habıbtem benım:16::16::16:amın inşallah:16::16:
habıbtem sen nasılsın teyzoşumla:54::54:balıgı hıc sevmem bızım evdede hıc pişmez eşimde sevmıo allahtan:9::9::9:ama çocugum olursa mecbur balkonda pişircem küçük tüpte:52::52::52:afıyet olsun sıze:46::46::46::46:

saol habıbtem benım:16::16::16:amın inşallah:16::16:
habıbtem sen nasılsın teyzoşumla:54::54:balıgı hıc sevmem bızım evdede hıc pişmez eşimde sevmıo allahtan:9::9::9:ama çocugum olursa mecbur balkonda pişircem küçük tüpte:52::52::52:afıyet olsun sıze:46::46::46::46:

tsk ederimmm habibtemmmmm ben severim de aarap baliklarinin tadi yok ama bebegim icin yemeliyim...bebek oluncaaaa yiyeceksinnnnnnnnnn haftada bir...kokusu gitmiyor ama yapacak birsey yokk...keske yanimda olsaydin birlikte yerdikkkk habibtemmm..bizim minik iyi teyzesiii selami var sanaaa seni cok opuyormussss:9::9::9::9::9:

hayalotummm sen neden asagida gorunmuyorsunnnnnnnn hayaletmisin sen :52::52::52::52::52::52:

Beeennn geldim :10:

oohhhh doydum çok şükür:56:

ben geldim gelmesine deeeeee siz nereler gittiniz yahuuuuuuuu huuu huuuuuuu:52:

teşekkür ederim habibteeeeemmmmmmmmmmm amiiinnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :16: afiyet olsun bitanem ohhh yarasın kuzumaaa :nazar:

seni gördm daha ii oldm canımm
iyiyiz teyzesi
ama aklımız bi karış havada daha şoklardayız
darısı senn başına inşallah:1::1::1::1:

amin bitanem amin, inşş inşş :16:
oyy teyzesi yesin onuuu, anneciği hala inanamıyo demekkkk :nazar: Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanem.. benim hala içim içime sığmıyo, senin de sığmaması gayet normal yaniii :16::16::16::16::16:
adetimin 5. günündeyim 2 gün sonra ben de soğan suyuna başlıyorum kuzummmm :46::46: bitanem ben çalışıyorum yaa akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce yapsam olur mu sencee:52:

amin bitanem amin, inşş inşş :16:
oyy teyzesi yesin onuuu, anneciği hala inanamıyo demekkkk :nazar: Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanem.. benim hala içim içime sığmıyo, senin de sığmaması gayet normal yaniii :16::16::16::16::16:
adetimin 5. günündeyim 2 gün sonra ben de soğan suyuna başlıyorum kuzummmm :46::46: bitanem ben çalışıyorum yaa akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce yapsam olur mu sencee:52:

canım saraçoğlu çalışanlara senn dedğin gibi içilebilir dio
ama şöylede yapabilirsin eğer istersen işe gitmeden yapıp içsen o da olabilir aç karna sanki
ama muhakkak yap yaa bu kadar ay boşa beklemişim

canım saraçoğlu çalışanlara senn dedğin gibi içilebilir dio
ama şöylede yapabilirsin eğer istersen işe gitmeden yapıp içsen o da olabilir aç karna sanki
ama muhakkak yap yaa bu kadar ay boşa beklemişim

kuzum yemekten 20 dk önce içmek lazımmış ya.. şimdi ben kalkıp kahvaltı yapıp okula gidiyorum... soğan suyunu yapıyorum ama soğumuyo hemen... yada soğuyunca içiorum bu kez ardından hemen kahvaltı yapmak zorunda kalıyorum... naapsam kii acaba soğan suyu uğruna 1 saat daha erken mi uyansam:44:

kuzum yemekten 20 dk önce içmek lazımmış ya.. şimdi ben kalkıp kahvaltı yapıp okula gidiyorum... soğan suyunu yapıyorum ama soğumuyo hemen... yada soğuyunca içiorum bu kez ardından hemen kahvaltı yapmak zorunda kalıyorum... naapsam kii acaba soğan suyu uğruna 1 saat daha erken mi uyansam:44:

valla canım ben hep içtim sonra 10 dk sürmeden kahvaltımı yaptım
ama kaynatırkrn hep dk tuttum
aama okudum saraçoğlu çalışanlar bi akşam bide yatmadan içsin dio

bu arada ben evde oldğm için öğlen içiodm
malum tembellik:52:

valla canım ben hep içtim sonra 10 dk sürmeden kahvaltımı yaptım
ama kaynatırkrn hep dk tuttum
aama okudum saraçoğlu çalışanlar bi akşam bide yatmadan içsin dio

o zaman 1 saat erken uyanmayı deneyeyim yapamazsam akşamları içerimm.. kuzuumm dr. a gittin mi seeennn:16:
hamişlik takvimini neden eklemiyosun teyzoşumuzu takip edelim bizdeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X