- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
- #40.201
Yardim ve onerileriniz icin tesekkur ederim iyi geceler diliyorum
iyi geceler şekeriiiimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yardim ve onerileriniz icin tesekkur ederim iyi geceler diliyorum
ben de iyiyim şekerim çoooooooooook şükürrrrnoldu neden korkuyosun ve heyecanlısın bakalıımm :26:
cnm bnm salı gunu hsg cekılıcmm hem korkuyorm hemde heyecnlıyımm ya bısey cıkar mı falan tıkanıklık falan :26:
kuzumm iyi düşün iyi olsunsiz ne zamandna beri korunmuyordunuz , bizim 12. ayımız ve hsg için erken dedi.. ilk bir yıl olmaması normal, sonrasında 3-4 ay daha olmazsa o zaman çekeriz dedi
![]()
Aminn habibtemnn tum kizcelere insallahhhohhh masallah kekler ypilmis ellerinize saglik cok hos gorunuyorlarrrr
scorpimmmmmmmmmmmm habibtemmmmm hsgeldnnn canim benimmmmmmm allahimmm sanada nasip etsinnnnn bitanemmmmmm...en kisa zamandaaaaa :26::26::26::26::26::26:
Amin kuzumm hepimize tez zamanda insallahhay ilhannazım bende cocukları cok severım ama 4 yasına kadar herkesde bılır bunu.
bazen dıyolarkı ya benım cocugumu onceden cok sevıyodun sımdı nıye bakmıyosun dıyorum buyudu 6 yasındakı cocugun neyını sevıyım
gel desem gelmez gıt desem gıtmez
onlarda dıyokı hatta senın cocugun 4 yasına gelınce napcan dıyolar ben de dıyorum yenısını yaparım şakasına
ama napam buyudukce yaramaz oluyolar cekemıyorum
hoşgeldın canım
anammmm gozun aydın bıtanem rabbım sanada nasıp eder ınsallah en kısa zamanda
hayırlısı olsun bıtanemmaçlara devam
![]()
Valla medd tatlim hayat akisimiz cook benziyoo:)rabbim bebeklerimizle yuzumuzu de guldursun insallahhhscorpionsumm yaff biz ne çok benziyoruz yaaabenim arkadaşım da 15 gün önce doğum yaptıı.. ben de teyze olduuuummmmmm
ama uzaktayız birbirimizden, ben görene kadar 4-5 aylık olcak kuzuuumm
ayyyyyyyy darısı inşş bu ay bize kuzuuumm, hade bakalım hayırlısııııııı![]()
hu huuuu ...sevgıler selamlar ben geldım eyy ahalı
benm adet bırgun rötar yaptı saolsun..neyse kı bgun tesrıf edebıldıler.. o yuzden yarın sabah gdebılcez hastaneye..sukur kı .. hber vereyım dedım .. ee sızler ne yaptınız..
keserımm ellerıne saglık kekın super otesı gorunuyo..
o tepsıyı kıralamak ıstıyorum, adres veremm mı söz ama tepsını yollarım
scorpımm darısı sana olsun balımm..o arkadasın ıcın yaşadıgın heyecanın yakın zamanda onun uğuru sana gelsın balım..
medcezırım balım nasılsın..hftasonu kuzlar uçuyo dımı topıkten
hayalotum balkusum nasıl oldun agrın sızın ne alemde.. mama yapam mı sana
inş yakın zaman da ıyılesır yerlerı..
aysıma cnm,
ne dıcem bılemedımm , keske bızımkıler de saklansa da cıkınca ne oldgnu görurduk en sonunda..
Allpppınmmm nasılsın balım
ılhannazımm..asetonum ...zeynebnurum.. nurlum... gurbetkızcem ...ımm baska kımler kaldı yazmadıhgım :26::26:
ve bu arada ıyı dıleklerını yollıyon herkese cok tsk.. saolun ballarım benmmartık sabah kı hastane dönüşü olan bıtenı yazarımm, öpüyorum sızlerı
uffff :44::44:ne kaa yazmışımm bee![]()
aydır cnmm bnm doktorm oyle bısey demedı saolsun cok yakından ılgılenıyo
kuzumm iyi düşün iyi olsunsiz ne zamandna beri korunmuyordunuz , bizim 12. ayımız ve hsg için erken dedi.. ilk bir yıl olmaması normal, sonrasında 3-4 ay daha olmazsa o zaman çekeriz dedi
![]()
scorpionsummm hoşgeldin kuzuuuummmmmmm
nasıl geçti nişaannnn![]()
cnm pardon ya 8 aydır korunmuyoruz bnm bıldıgımde hamılelık tedavısınde ılk once hsg sonra klomen tedavisi uygulanıyo ... en manyıklısında bu bence tahlıller normal cıkınca hsg daha sonra klomen bnm bıldıgım
Hosbuldum tatlimmm.yaa elimize dogan kizcemizi nisanladik cok guzeldii.kurtlarimizi da döktük.bol bol ankaranin baglari caldilar
Simdi yatiyorum tatlim.optum yarin gorusuruzzzz
Merhabalar. Öncelikle şimdiden teşekkür ederim. Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi?
kızlaaaaar banada yardım edin lütfeeeen
valla bu klomeni ben de duydum hatta dr.a gidip istedim ama benim yumurtalıklarıma bakılmıştı 21. gün ve o ay progesteron 14 çıkmıştı..
3 ve üstü normal sayılı dedi ve benim çok şüküüüürr 14o yüzden ilaç kullanmanın bi anlamı yok dedi. bana kalsa ben de hemen alır başlarım valla ama bi faydası da olmayacaksa neden boşuna ilaç içeyim ki
kuzumm senin eşin de dr.a gitti mi:26:
Canım nişanlım yazdığın için ne diyeceğimi bilemedim
eğer evliyseniz ve istiyosanız inşş hamilesindir
Canım zevk suyuyla hamile kalmak küçük bi ihtimal ama belirtilerine bakılırsa üstüne görme de olabilir tabi.. bence hemen bi kan testi yaptırmalısın
evet cnm gıttı onda bı sorun bnm prolaktın hormonum yuksek cıktı ben adet duzensızlıgı sıkayetıyle gıttım... prolaktın hormonu yuksek cıktı bnm normalde sınır 23 bnm 26 cıktı suan parlodel kullanıyorum bu ay adetım kendılıgınden geldı bıde adet duzensızlıgını ben 5 aydır yasıyorum yanı 5 ayda 2 kere oda farlutal kullanarak oldum dr dedı kı duzensızlık oldugu ıcın yumurta rezervinde azalma var dedı klomen kullandım adetın 16. gunu sol tarafta 22 mm buyuklugunde yumurtam olustu ovıtrelle catlatma ıgnesı vuruldum ama bızım ılıskı de sıkıntı oldu esım kastı ben kastım kendımı zor oldu yanıbu ayda hsg cekılıcm onumuzde kı ay tekrar klomen kullanmaya baslıcam ha bıde progestan bebegın dusmemesı ıcın ....
kızlaaaaar banada yardım edin lütfeeeen