• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm bnm salı gunu hsg cekılıcmm hem korkuyorm hemde heyecnlıyımm ya bısey cıkar mı falan tıkanıklık falan :26:

kuzumm iyi düşün iyi olsun :16: siz ne zamandna beri korunmuyordunuz , bizim 12. ayımız ve hsg için erken dedi.. ilk bir yıl olmaması normal, sonrasında 3-4 ay daha olmazsa o zaman çekeriz dedi:31:

ohhh masallah kekler ypilmis ellerinize saglik cok hos gorunuyorlarrrr :46::46::46::46::46::46:

scorpimmmmmmmmmmmm habibtemmmmm hsgeldnnn canim benimmmmmmm allahimmm sanada nasip etsinnnnn bitanemmmmmm...en kisa zamandaaaaa :26::26::26::26::26::26:
Aminn habibtemnn tum kizcelere insallahhh
:9::9::9::9:ay ilhannazım bende cocukları cok severım ama 4 yasına kadar herkesde bılır bunu.:9::9::9:bazen dıyolarkı ya benım cocugumu onceden cok sevıyodun sımdı nıye bakmıyosun dıyorum buyudu 6 yasındakı cocugun neyını sevıyım:21:gel desem gelmez gıt desem gıtmez:1::1:onlarda dıyokı hatta senın cocugun 4 yasına gelınce napcan dıyolar ben de dıyorum yenısını yaparım şakasına:52::52::52::52:ama napam buyudukce yaramaz oluyolar cekemıyorum:27::27::27::27:

hoşgeldın canım:16:

anammmm gozun aydın bıtanem rabbım sanada nasıp eder ınsallah en kısa zamanda:16::16:

hayırlısı olsun bıtanem :29::29::29:maçlara devam:27::27::27:
Amin kuzumm hepimize tez zamanda insallahh
scorpionsumm yaff biz ne çok benziyoruz yaaa :16: benim arkadaşım da 15 gün önce doğum yaptıı.. ben de teyze olduuuummmmmm :16:
ama uzaktayız birbirimizden, ben görene kadar 4-5 aylık olcak kuzuuumm:9::9::9:

ayyyyyyyy darısı inşş bu ay bize kuzuuumm, hade bakalım hayırlısııııııı :69:
Valla medd tatlim hayat akisimiz cook benziyoo:)rabbim bebeklerimizle yuzumuzu de guldursun insallahhh
hu huuuu ... :1: sevgıler selamlar ben geldım eyy ahalı :1: benm adet bırgun rötar yaptı saolsun..neyse kı bgun tesrıf edebıldıler.. o yuzden yarın sabah gdebılcez hastaneye..sukur kı .. hber vereyım dedım .. ee sızler ne yaptınız.. :16: keserımm ellerıne saglık kekın super otesı gorunuyo.. :29:o tepsıyı kıralamak ıstıyorum, adres veremm mı söz ama tepsını yollarım :9::9::9: scorpımm darısı sana olsun balımm..o arkadasın ıcın yaşadıgın heyecanın yakın zamanda onun uğuru sana gelsın balım.. :29: medcezırım balım nasılsın..hftasonu kuzlar uçuyo dımı topıkten :1::1: hayalotum balkusum nasıl oldun agrın sızın ne alemde.. mama yapam mı sana :1::1: inş yakın zaman da ıyılesır yerlerı.. :16:aysıma cnm, :nazar::nazar::nazar: ne dıcem bılemedımm , keske bızımkıler de saklansa da cıkınca ne oldgnu görurduk en sonunda.. :9::9: Allpppınmmm nasılsın balım :29: ılhannazımm..asetonum ...zeynebnurum.. nurlum... gurbetkızcem ...ımm baska kımler kaldı yazmadıhgım :26::26:
ve bu arada ıyı dıleklerını yollıyon herkese cok tsk.. saolun ballarım benmm :16::16::16:artık sabah kı hastane dönüşü olan bıtenı yazarımm, öpüyorum sızlerı :54::54::54:

uffff :44::44:ne kaa yazmışımm bee :9:

Umudum aminn cnm.hepimuz hayirli haberlwr verelim martta insallahhh

aydır cnmm bnm doktorm oyle bısey demedı saolsun cok yakından ılgılenıyo

kuzum kaç aydır olduğunu yazmamışsın :9: bitanem benimki de hatta ben,imkilerde çok yakından ilgiliniyolar sağ olsunlar.. ben 3 dr.la yürütüyorum da:27: biri şuan bulunduğum şehirden, 2 si memleketten.. 3ü de hem fikir bu konuda:16: ben o yüzde sordum sana

kuzumm iyi düşün iyi olsun :16: siz ne zamandna beri korunmuyordunuz , bizim 12. ayımız ve hsg için erken dedi.. ilk bir yıl olmaması normal, sonrasında 3-4 ay daha olmazsa o zaman çekeriz dedi:31:

cnm pardon ya 8 aydır korunmuyoruz bnm bıldıgımde hamılelık tedavısınde ılk once hsg sonra klomen tedavisi uygulanıyo ... en manyıklısında bu bence tahlıller normal cıkınca hsg daha sonra klomen bnm bıldıgım

kuzum yazdım ama görmedin sanırım.. amin bitanemm inşş bu ay ikimizde hamiş kalırız bitanemmm :49:

nişasn nasıldıııı :21::21::21::21::21::21:

Merhabalar. Öncelikle şimdiden teşekkür ederim. Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi?

cnm pardon ya 8 aydır korunmuyoruz bnm bıldıgımde hamılelık tedavısınde ılk once hsg sonra klomen tedavisi uygulanıyo ... en manyıklısında bu bence tahlıller normal cıkınca hsg daha sonra klomen bnm bıldıgım

valla bu klomeni ben de duydum hatta dr.a gidip istedim ama benim yumurtalıklarıma bakılmıştı 21. gün ve o ay progesteron 14 çıkmıştı..
3 ve üstü normal sayılı dedi ve benim çok şüküüüürr 14 :16: o yüzden ilaç kullanmanın bi anlamı yok dedi. bana kalsa ben de hemen alır başlarım valla ama bi faydası da olmayacaksa neden boşuna ilaç içeyim ki :34: kuzumm senin eşin de dr.a gitti mi:26:

Merhabalar. Öncelikle şimdiden teşekkür ederim. Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi?

Canım nişanlım yazdığın için ne diyeceğimi bilemedim:53:
eğer evliyseniz ve istiyosanız inşş hamilesindir:16:
Canım zevk suyuyla hamile kalmak küçük bi ihtimal ama belirtilerine bakılırsa üstüne görme de olabilir tabi.. bence hemen bi kan testi yaptırmalısın

valla bu klomeni ben de duydum hatta dr.a gidip istedim ama benim yumurtalıklarıma bakılmıştı 21. gün ve o ay progesteron 14 çıkmıştı..
3 ve üstü normal sayılı dedi ve benim çok şüküüüürr 14 :16: o yüzden ilaç kullanmanın bi anlamı yok dedi. bana kalsa ben de hemen alır başlarım valla ama bi faydası da olmayacaksa neden boşuna ilaç içeyim ki :34: kuzumm senin eşin de dr.a gitti mi:26:

evet cnm gıttı onda bı sorun bnm prolaktın hormonum yuksek cıktı ben adet duzensızlıgı sıkayetıyle gıttım... prolaktın hormonu yuksek cıktı bnm normalde sınır 23 bnm 26 cıktı suan parlodel kullanıyorum bu ay adetım kendılıgınden geldı bıde adet duzensızlıgını ben 5 aydır yasıyorum yanı 5 ayda 2 kere oda farlutal kullanarak oldum dr dedı kı duzensızlık oldugu ıcın yumurta rezervinde azalma var dedı klomen kullandım adetın 16. gunu sol tarafta 22 mm buyuklugunde yumurtam olustu ovıtrelle catlatma ıgnesı vuruldum ama bızım ılıskı de sıkıntı oldu esım kastı ben kastım kendımı zor oldu yanı :1::1: bu ayda hsg cekılıcm onumuzde kı ay tekrar klomen kullanmaya baslıcam ha bıde progestan bebegın dusmemesı ıcın ....

Canım nişanlım yazdığın için ne diyeceğimi bilemedim:53:
eğer evliyseniz ve istiyosanız inşş hamilesindir:16:
Canım zevk suyuyla hamile kalmak küçük bi ihtimal ama belirtilerine bakılırsa üstüne görme de olabilir tabi.. bence hemen bi kan testi yaptırmalısın

canım evli değilim. zaten hiç bir şekilde girmede olmadı. ama insan korkuyor ve şüpheleniyor işte. üstüne görme veya yerleşme kanamasında 2-3damla kan gelrmiş kanda denemezmiş kahverengi yada pembemsiymiş ama benimki bildiğiniz kıpkırmızı kan idi. test yapmaya çok korkuyorum.

evet cnm gıttı onda bı sorun bnm prolaktın hormonum yuksek cıktı ben adet duzensızlıgı sıkayetıyle gıttım... prolaktın hormonu yuksek cıktı bnm normalde sınır 23 bnm 26 cıktı suan parlodel kullanıyorum bu ay adetım kendılıgınden geldı bıde adet duzensızlıgını ben 5 aydır yasıyorum yanı 5 ayda 2 kere oda farlutal kullanarak oldum dr dedı kı duzensızlık oldugu ıcın yumurta rezervinde azalma var dedı klomen kullandım adetın 16. gunu sol tarafta 22 mm buyuklugunde yumurtam olustu ovıtrelle catlatma ıgnesı vuruldum ama bızım ılıskı de sıkıntı oldu esım kastı ben kastım kendımı zor oldu yanı :1::1: bu ayda hsg cekılıcm onumuzde kı ay tekrar klomen kullanmaya baslıcam ha bıde progestan bebegın dusmemesı ıcın ....

hmm anlıyorum şekerimm.. o yüzden klomen vermiştir dr. adet düzensizliği için hayıt otu tohumunu okumuştum hiç denedin mii:34:
inşş hsg de de bişi çıkmaz klomenini de kullanırsan yumurta rezervlerin de artar veeee bu ayy hemen hamiş kalırsın kuzum :49:

kızlaaaaar banada yardım edin lütfeeeen

cnm oncelıkle hakkında hayırlısı olsun ... bence zevk suyuyla bı kere hamıle kalmana ıhtımal veremıyorum kullandıgın bı alctan yada streslı sıkıntı zaman lar gecırdıysen bundan kaynaklanabılır ayrıca bız kadınlarda zaman zaman boyle degısımler anormallıkler meydana gelebılır bunlar dogal seyler şahsenn kendimdenn biliyormm

Back
X