• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım evli değilim. zaten hiç bir şekilde girmede olmadı. ama insan korkuyor ve şüpheleniyor işte. üstüne görme veya yerleşme kanamasında 2-3damla kan gelrmiş kanda denemezmiş kahverengi yada pembemsiymiş ama benimki bildiğiniz kıpkırmızı kan idi. test yapmaya çok korkuyorum.

canım çok dikkat edin yine de , Allah korusun düğündne önce hamile kaldığını düşünsene:53: bence her ihtimale karşı siz sabırlı olun ve düğününüzü bekleyin... canım bu üstüne görme olayı hekeste farklı oluyo,tam adet olup hamile olduğunu öğrenenler de var sonuçta.. hamilelik belirtileri de kişiden kişiye değişiyor hem... bence tedbiri elden bırakma, düğüne kadar sabııııırrrrrr:17:

hmm anlıyorum şekerimm.. o yüzden klomen vermiştir dr. adet düzensizliği için hayıt otu tohumunu okumuştum hiç denedin mii:34:
inşş hsg de de bişi çıkmaz klomenini de kullanırsan yumurta rezervlerin de artar veeee bu ayy hemen hamiş kalırsın kuzum :49:

aminn cnmm ıyı dıleklerın ıcın cok saol hayatım :16: evet bılıyorm hayıt tohumu aldım var ama ıcemıyorum mıdemı bulandırıyo ben ada cayı ıcıyorumm ıse yaradı bence ada cayıda hormonları dengeleme ozellıgı var galıba ıse yaradı ılacla beraber

cnm oncelıkle hakkında hayırlısı olsun ... bence zevk suyuyla bı kere hamıle kalmana ıhtımal veremıyorum kullandıgın bı alctan yada streslı sıkıntı zaman lar gecırdıysen bundan kaynaklanabılır ayrıca bız kadınlarda zaman zaman boyle degısımler anormallıkler meydana gelebılır bunlar dogal seyler şahsenn kendimdenn biliyormm

teşekkür ederim canım. annemlede konuştum farklılık olması normal dedi sonuçta yerleşme kanamasında veya üstüne görmede araştırdım azcık netten damla şeklinde olurmuş lekelenme gibi yani. ama göğüs ağrımın neden olduğunu merak ediyorum acaba yumurtlama döneminde böyle olabilir mi ?

aminn cnmm ıyı dıleklerın ıcın cok saol hayatım :16: evet bılıyorm hayıt tohumu aldım var ama ıcemıyorum mıdemı bulandırıyo ben ada cayı ıcıyorumm ıse yaradı bence ada cayıda hormonları dengeleme ozellıgı var galıba ıse yaradı ılacla beraber

tatlım adaçayının söktürme özelliği de var ama dikkatli kullan.. ya hamişsen Allaaaahhh korusun sonu üzücü olmasın:53:

cnm oncelıkle hakkında hayırlısı olsun ... bence zevk suyuyla bı kere hamıle kalmana ıhtımal veremıyorum kullandıgın bı alctan yada streslı sıkıntı zaman lar gecırdıysen bundan kaynaklanabılır ayrıca bız kadınlarda zaman zaman boyle degısımler anormallıkler meydana gelebılır bunlar dogal seyler şahsenn kendimdenn biliyormm

kuzum benim görümcem zevk suyuyla hamile kalmış ilk çocuğunaaa:26:

Hanımlaaarrrr biz film izliycez kocişimleeee, ben çıkıyoruuummm :10:

size iyi sohbetlerrr, öpüyorum iyi geceler :54:

teşekkür ederim canım. annemlede konuştum farklılık olması normal dedi sonuçta yerleşme kanamasında veya üstüne görmede araştırdım azcık netten damla şeklinde olurmuş lekelenme gibi yani. ama göğüs ağrımın neden olduğunu merak ediyorum acaba yumurtlama döneminde böyle olabilir mi ?

cnm aynı seylerı bende yasadım ... adet oldum normal bıttı adetım bıttıkten 2 hafta sonra hafıf koyu kahve kanamam oldu ben dedım kesın yerleşme kanamsı cunku bnm normalde oyle seyler olmazdıı .... aradan bır hafta gectı ALLAHm bnm goguslerım bı şişti dolgunlaştı sızlamaya acımaya basladı sıvılcelendı mınık mınık .... ben kaptırdım kendımı hamıleyım dıye kan testı yaptırdım 3.6 dr bana gec dollenme olabılır dedı 10 gun sınra gel tekrarlayalım dedı tekrarladık 0.01 uyuz oldum farlutal verdı adet sokturucu adetın ıkıncı gunu gel dedı gıttım megersem prolaktın hormonum yukselmıs o yuzdenmıs tum bunlar ... strese baglı bı hormonmus bbnmm de o sıralar cok sıkıntılarımız vardı cok zor zamanlar gecırıyodum o yuzden hormon yukselmıs bence sende adetın ıkıncı gunu gıt hormon testı yaptır evlenınce sorun yasama sımdıden tedbırını al tatlım ....

kuzum benim görümcem zevk suyuyla hamile kalmış ilk çocuğunaaa:26:

cnm evlıyken mı kalmış ? bu arada ılk gelen zevk suyuyla hamıle kalma olasılıgı sperme gore cok cok fazlaymışş :DDD annenın ılk sutunun faydaları gıbı :) ama arkadas evlı degıl bende normalde resmı nıkahımız vardı yanı resmım nıkah yaptık ıkı ay sonra dugunumuz oldu bende yasadım aynı seyı ama bende hamılelık gerceklesmedı bnm bı kac arkadasımda aynı seylerı yasamıs ama bebek falan olmadı ...

offfffffff misafir geldi habersiz:27::27::27:öyüzden hemen cıktım habıbtem kusuruma bakma:16:
ben geldım ama fazla kalamıcam cunku eşimin ızledıgı fılm bıtmek üzere cık hadı dıycek:5::5:
ayşem nasılsın kuzum:54::54:

of yaaa film bitti saniyesinde yatalım bile dedi:47::47::47:
ben cıkıyorum canbonlarım öpüyorum hepınızı yarın gorusuruk inşallah:16::16::16:
ayşem canım allaha emanet ol kuzum konusamadan cıkıyorum bıtanem çok öpüyorum seni:54::54::54:
tatlı rüyalar:3::3::3::3:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10:

of yaaa film bitti saniyesinde yatalım bile dedi:47::47::47:
ben cıkıyorum canbonlarım öpüyorum hepınızı yarın gorusuruk inşallah:16::16::16:
ayşem canım allaha emanet ol kuzum konusamadan cıkıyorum bıtanem çok öpüyorum seni:54::54::54:
tatlı rüyalar:3::3::3::3:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10:

bnm kocişte cagırıyo hayatım sanada iyi gecelerr ALLAH rahatlık versınn yavrumm :10::10:
:54::54::54:

canım bende 5 aylık evlıyımm. bende hiç korunmadığıma regmen hamıle kalmadım. 3 gun once eşim spermmiyogram testı yaptırdı sperm 6 mılyon cıktı ve doktor bıze dırek tüp bebek dedı.. bende eşimde cok kotu durumdayız :( Allah kimsenın ıçınde bırakmasın ınş...

canım bende 5 aylık evlıyımm. bende hiç korunmadığıma regmen hamıle kalmadım. 3 gun once eşim spermmiyogram testı yaptırdı sperm 6 mılyon cıktı ve doktor bıze dırek tüp bebek dedı.. bende eşimde cok kotu durumdayız :( Allah kimsenın ıçınde bırakmasın ınş...

amin canım hoşgeldin öncelikle.rabbım şifalar nasip etsin.tüpbebekte olmıycak bidurum yokkı canım.rabbım nasıp eder inşalah en kısa zamanda :16:hakkınızda hayırlısı olsun rabbım emeklerınızı boşa çıkartmasın:54:

cancanlar hayırdır kimse yok topikte:51::51:
ben bu hafta sonu rabbım nasıp ederse mevlüt okutucam temızlık yapıyorum ara ara gelıyorum aranıza:16::16:
bi selam verım dedım ama kimsecıkler yokmus:37:
neysem görüşürük :3::3:

cancanlar hayırdır kimse yok topikte:51::51:
ben bu hafta sonu rabbım nasıp ederse mevlüt okutucam temızlık yapıyorum ara ara gelıyorum aranıza:16::16:
bi selam verım dedım ama kimsecıkler yokmus:37:
neysem görüşürük :3::3:

canım Allah kabul etsin şimdiden, :116::116::116::116::116::116::116:
::çok kolay gelsin :6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:

bugun sayfamız uykuda masallah :50::50:

okuldayım herzamankı gıbı :27::27::1::1:

uc arkadas tebrıge gelecek hemen cıkısta bı kosu kurabıye falan alıcam cay ıcerler belkı dıye gorusmek uzere operım herkesı ve bebıslerını

Back
X