• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nurluuumm çocuğun mu var senin:16: geçmiş olsun canımm, ne aşısıı:16:

Çok saol canım benim,
evet bitanem 2 cocukğum var, küçüğü 2,5 aylık 3 tane aşı oldu haftasonu biraz çarptı ateş falan derken onu konuştuk hayalotumla.
bu topiğin,hayalotun,yasakhayalimin(umarım ayrılık kısa sürer,) ve sizlerin enerjilerinizi sevdiğim için burdayım.
Zaman zaman damlıyorum aranıza.

:34::34::34::34:

tamam kuzum meleklerım uyandı kesın:16::16:yada eniştem huysuzlandı:1::1:
gorusemessek ıyı geceler bıtanem:54::54::54:tatlı ruyalar:16:

Canım uyudular nihayet :27::27::27:
Çayımı aldım,sizleri okuyorum şimdi,kimseler yok :7::7::7::7::7:
Uykucu hatunlar sizi.:37::37::37::37::27::27::27::27:

Güzel haberlerin ardı arkası kesilmez inşallah bu topikte :32::32::32::32::32::32::32:

Bu saatte aklıma geldi de üşenmeyip sayfayı buldum,evde yuvarlak borcam yok,sırf bu keki yapmak için yuvarlak olandan alacağım,bakalım ne kadarını tutturabileceğim
Muhteşem gözüküyor,ellerine sağlık,hazır kek gibi ya ben bunu yapsam kimse benim yaptığıma inanmaz.

Son düzenleme:
Bu saatte aklıma geldi de üşenmeyip sayfayı buldum,evde yuvarlak borcam yok,sırf bu keki yapmak için yuvarlak olandan alacağım,bakalım ne kadarını tutturabileceğim
Muhteşem gözüküyor,ellerine sağlık,hazır kek gibi ya ben bunu yapsam kimse benim yaptığıma inanmaz.

canım kekin tarifini versene görselliğe bayıldımmm:16::56:

öyle kuzum gündüzcüler tatile çıkınca:9::9::9: artık geceleri alemlere akıyoruz:46::46::46::46:
suedam benim nasılsın bitanem:54::54:minik suedam nasıl:16::nazar:
kolay gelsin bitanem:29::29:allaha emanet ol:3::3::3:

Sagol canim benim iyiyim cok sukur
Haftaya kayinvalimdler gelecek en az bi hafta kalacaklar ohohohhooo :5:
Ayrica dun esimle tekrar korunmama karari aldik liste varsa hala bat 10 mart :46:
Benden haberler boyle haaa yumurtlama tam misafire denk geliyor buyuk ihtimal bu ay bos gecer oda ayri konu :1::1:

Umut canim rabbim gonlune gore versin ins emeklerinin karsiligini al bu sefer cok sevindim senin adina
Benim arkadasimda mayis gibi baslicak tup bebis icin onunla beraber senin,seninle beraber onunda ins hayirli evlatlariniz olsun.

teşekkür ederim canım hemen vereym

4 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
kabartma tozu
vanilya
2,5 su bardağı un
4 yemek kaşığı kakao

yumurtaları ve şekeri mikserle iyice çırp üzerine kakao hariç diğer kalan malzemeleri azar azar ekle sonra karışımı ikiye ayır birine kakaoyu ekle mikserle çırp sonra tepsiyi yağla 3 kaşık sade karışımı koy üzerine 3 kaşık kakaolu karışımı bu şekilde sürekli tekrarla ve bitince bıçakla şekil ver pasta keser gibi yaptım ben ama farklı şekillerde olablr:)

afiyet olsun....
:56::40:

Al canım tarifide buldum,keser84 ün elinden çıkma o şaheser.:56::56::56:

teşekkür ederim canım hemen vereym

4 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
kabartma tozu
vanilya
2,5 su bardağı un
4 yemek kaşığı kakao

yumurtaları ve şekeri mikserle iyice çırp üzerine kakao hariç diğer kalan malzemeleri azar azar ekle sonra karışımı ikiye ayır birine kakaoyu ekle mikserle çırp sonra tepsiyi yağla 3 kaşık sade karışımı koy üzerine 3 kaşık kakaolu karışımı bu şekilde sürekli tekrarla ve bitince bıçakla şekil ver pasta keser gibi yaptım ben ama farklı şekillerde olablr:)

afiyet olsun....
:56::40:

İşte tarif canım tarifide buldum,keser84 ün elinden çıkma o şaheser.:56::56::56:

Yazsaati merhaba ,
inşallah tez zaman da benek haberini alırız seninde,buradaki herkes gibi.

nurluuumm çocuğun mu var senin:16: geçmiş olsun canımm, ne aşısıı:16:

Çok saol canım benim,
evet bitanem 2 cocukğum var, küçüğü 2,5 aylık 3 tane aşı oldu haftasonu biraz çarptı ateş falan derken onu konuştuk hayalotumla.
bu topiğin,hayalotun,yasakhayalimin(umarım ayrılık kısa sürer,) ve sizlerin enerjilerinizi sevdiğim için burdayım.
Zaman zaman damlıyorum aranıza.

:34::34::34::34:

nurlum ben çıkınca sen gelmişin kavuşamadık:29::29::29::29:
hep gel nurlum benim bir nazar vurdu geçti çok şükür:27::27::27:
yıkılmadıkkkk ayaktayızzzz dertlerimizle başbaşayızzzz:24::24::24::24:
:52::52::52::52::52:
öptüm tatlım:54::54::54::54::54:

Sagol canim benim iyiyim cok sukur
Haftaya kayinvalimdler gelecek en az bi hafta kalacaklar ohohohhooo :5:
Ayrica dun esimle tekrar korunmama karari aldik liste varsa hala bat 10 mart :46:
Benden haberler boyle haaa yumurtlama tam misafire denk geliyor buyuk ihtimal bu ay bos gecer oda ayri konu :1::1:

canım kayınvaliden hakkında nedıyım geçmiş olsun demek geldi içimden:27::27::27:inşallah çabuk gıderler suedam:29::29::29::29:
kuzum şuan listemiz yok ama aklımda tutım ben yapılırsa eger yazarız hemen yıne oldumu canım:54::54::54:
yaw sessız sessız kendını sılkeletmeden bıtırın işi alaalaa:17::17::17::17:suedam bi silkeletmedir moda oldu sen yokken ne komediler koptu :9::9::9::9:
cok konusuyom bugun ya :1::1:haydık kolay gelsın bıtanem:54::54::54:

günaydın canbonlarım:3::3::3::3::3:
bugün çok işim var mutfagı temızlıcem oda oda yapıyorum ama yıne ev bırbırıne gırdı:52::52::52::52::52:
akşamda gec gelırım bılıyonuz dişçiye gidicem:18::18: sevıyorum sızlerı:54::54:
gününüz iyi geçer inşallah:54::54::54::54:

canlarım bu kızçe kayıp :5::5:
en son agzı yara olmustu ondan sonra gelmedi nereye gıttı bu:26::26:
merek edıyorum gurbetkızçem gelınce yaz hemen:16:inşallah geçmiştir agzın ya:29::29::29:

günaydın canbonlarım:3::3::3::3::3:
bugün çok işim var mutfagı temızlıcem oda oda yapıyorum ama yıne ev bırbırıne gırdı:52::52::52::52::52:
akşamda gec gelırım bılıyonuz dişçiye gidicem:18::18: sevıyorum sızlerı:54::54:
gününüz iyi geçer inşallah:54::54::54::54:

kolay gelsinn canımmm :16::16::16::16:

git dişçiyee tabi, öle ağrıyı çekeceğinee ben geçen sene 3 tane çektirdim arka arkaya hiç acımıo :16::16::16::27::27::27:

cok tşk ederimmm.. herkes keciboynuzunun çok faydalı oldugunu soyluo. bende onu esime 3 gundur uyguluorum. inş faydasını görürüz. doktor bıze normal yollarlada gebe kalabılırsın ama tup bebege garantı verıorum dedı.. inş gerek kalmaz.. :(

:44::44::44:napcam ya ben şimdik etkilendimm:52::52::52:nere gitcemmm:26:
kapalıyım canımm 12 yaşından buyana:17::54:

heh etkilendinse, doğğruuu dediğim yere :9::9::9:
kız valla tereddütsüz gitmeni tavsiye ederim.. ben çok sevdim bu smdi ki merkezimi Allahım sana sükür, dualarla Rabbim sen bizleri yönlendir die çok dua ettim .. sükür ki duam kabul oldu:16::16:

-- Allahım nasıl mesuduumm.. :16: <<< bu da türk filmi gibim oldu :52::52::52:

bak ozmn sorun çözüldü.. aynen cnm.. çok rahat bi yer ..
hadi gel beraber orda bulusalım. bu bulusma teklifimi red etme :17::17::1::1::1:

Son düzenleme:
Back
X