- Konu Sahibi medd_cezir
- #40.461
kln emm.. posta girisi doluymus, kaldım kapında iyi mi,beni içeri almıycan mı
![]()
kır kapımı umudumm
halletimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kln emm.. posta girisi doluymus, kaldım kapında iyi mi,beni içeri almıycan mı
![]()
Ayyyy maşallaaahh Allah bağışlasın canımmmmmnurluuumm çocuğun mu var seningeçmiş olsun canımm, ne aşısıı
Çok saol canım benim,
evet bitanem 2 cocukğum var, küçüğü 2,5 aylık 3 tane aşı oldu haftasonu biraz çarptı ateş falan derken onu konuştuk hayalotumla.
bu topiğin,hayalotun,yasakhayalimin(umarım ayrılık kısa sürer,) ve sizlerin enerjilerinizi sevdiğim için burdayım.
Zaman zaman damlıyorum aranıza.
![]()
günaydın canbonlarım
bugün çok işim var mutfagı temızlıcem oda oda yapıyorum ama yıne ev bırbırıne gırdı
akşamda gec gelırım bılıyonuz dişçiye gidicem:18::18: sevıyorum sızlerı
gününüz iyi geçer inşallah![]()
canlarım bu kızçe kayıp
en son agzı yara olmustu ondan sonra gelmedi nereye gıttı bu:26::26:
merek edıyorum gurbetkızçem gelınce yaz hemeninşallah geçmiştir agzın ya
![]()
cok tşk ederimmm.. herkes keciboynuzunun çok faydalı oldugunu soyluo. bende onu esime 3 gundur uyguluorum. inş faydasını görürüz. doktor bıze normal yollarlada gebe kalabılırsın ama tup bebege garantı verıorum dedı.. inş gerek kalmaz..![]()
hoşbulduk canm sende hoşgeldin bebişle iyiyiz ama misem bulanıo hep yatıorm
sen nasılsın
kız soğanı sevmemmi
o kadar seviorm ki çoçuğumun göbek adı soğan![]()
gurbetkizimmm hsgeldinnnn tatlimmm nasilsinnnnn...hersey yolundamiiii bakalim...![]()
medcezirimmmmmmmmmmmmm canim bnm hosgeldinnn
keser84 hosgeldinn tatlimm nasilsinnn![]()
hoşşşşbuldummmm alpınııııııııııııımmmmmmmmm canım habibtem bennnnnnniiimmmmmmmmnaıslsın bitanem, teyzoşum nasıl
![]()
slm kızlar nasılsınız ya ben çok yoğun oluyorum o yüzden fazla giremiyorum:)![]()
isiririrmmm seni medcezirimmmmmmmmm iiyiyizzz yeruhee sen nasilsinnn...iyiyiz teyzosuna selami varmis![]()
iyiyiz kuzuuumm, sne nasılsınnayy bilmem mi o yoğunluğuu üzerimden tır geçmiş gibii... malum 1. sınıf
arada da olsa gelmeye çalış canım, valla burdaki sohbet ve sıcacık ortam bütün yorgunluğumualıyo benimmm
![]()
ben de seniii işte böyleee yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm:125: :118:
oyyyyyyyyy teyzoşu kurban olsuuunnnnn![]()
canım nette de sorun oluyor bazen:) gelmeye çalşıcam bende perşembe günü kontrole gidiyorum..
bennnn acimmm accc ben yerim seniiiallahim en kisa zamanda sanada yasatsin habibtemm benimm,,
canım nette de sorun oluyor bazen:) gelmeye çalşıcam bende perşembe günü kontrole gidiyorum..