Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ooo ne kadar güzel masaAllah
ücreti oluyor mu bu hsg nin..
banada bi ihtimal histereskopi yapılcaktı da..

saol cnmm ... evet ucretlı ben sıgortalı degılım ozel tedavı goruyorum 250 lıra odedım sıgortalılara ıse bıldıgım kadarıyla 175 lıra tam bilmiyorum ama... gecmiş olsun cnm sımdıden ınsallah seninde herşey yolunda gider bi sıkıntı cıkmaz ALLAH yardımcın olsun

ayyy cok guldummmmm habibtemmm bnmmmm medcezirimmmmm cok guzel ogrertmnlik amaa bazennn sinirlari zorluyorlar ama yinede cok sevimlilerrrr

ayy öyle valla kuzumm, öyle saflar öyle temizler ki.. hayat onlar için öyle toz pembe kii.. ayy hayallerini bi görseeenn.. bugün bitanesi ''ben büyüyünce doktor olcam çok para kazancam'' dedi.. neden diye sordum ''kendime akülü araba alcam'' dedii koptum kuzum yaaa

evet çok zor bi meslek ama bi o kaadarr daaa güzel kuzuumm.. aşığım ben mesleğimeee

Kızlar ben geldimmm

cook şükür cnm hsg cekıldm abarttıkları kadar kotu degılmışş temiz cıktı tüplerim açıkmış cok şükr

ayşecim gün boyu aklımdaydınn ohhhhh iyi haberler verdinn çok sevindim çooooooooooooookkkkkk

herkes mışıldıyo anlaşılaannn
ben de kaçtım canlarımm hatta geç bile kaldım sabah toplantım vaarr herkese iyi gecelerrr sizi çook seviyorummm

cok saol hayatim cok sukur bi sikinti cikmadi :))

herkes mışıldıyo anlaşılaannn
ben de kaçtım canlarımm hatta geç bile kaldım sabah toplantım vaarr herkese iyi gecelerrr sizi çook seviyorummm

5 dakika farkla kacirdmm yavrumm seni neyse bende yataym artik cook yoruldmm benim bey bagiryo gel diye :)) sanada iyi geceler hayatm ALLAH rahatlik versinn yavrumm

canim senin branşin ne okuloncesi mi ?

Günaydin canlarım sizleri cok özledim , ama işim baya yogun geçiriyor yorgun oluyorum ve geldiğimde arada girip yazdıklarınızı okuyorum. Suan yolda ise gidiyorum sabah 4 buçukta kalkıyorum baya zorlanıyorum şükür isim yormuyor ama yol cok yoruyor beni , sizler Nasılsiniz ? Kendinize iyi bakın opuldunuz

oyy kıyamam canım ama napcann olcak okadar rabbim sana kolaylık versin inşallah

medcezirim bi tanem afiyet bal şeker ;boy boyda bebe olsun sana inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

canım naptın dişçiyi gittin mi baktı sana bugün göremedimmm iyinisn inşallahh

canbonlarım ben iyiyim dün dikişlerim alındı hiç bişey hissetmedim
diş temizliği yaptılar bide kökdişlerimden biri çekildi yine onuda hıssetmedım.çıktıktan sonra bi akrabamız umreye gitcektı onun yanına gıttık.ordayken çekilen yer agrımaya başladı eve geldık nasıl uyudugumu bılmıyorum.
bugunde mısafırlerım vardı anca gırebıldım kuzularımşimdi iyiyim cok sukur bi gecmıse bakım sızler nasılmısınız
çok özledim hepınızı

ilhannazım,gonzalezim,meddcezirim .habıbtem çok şükür iyiyim
esilam canım hayırlısı olsun.bakalım çatlatma iğnen gurbet kızçem ben cok merak edıyoduk seniagzın nasıl oldu kuzum

bebekim hoşgeldın canım benımteyzoşum ne alemde kuzum kaç gunumuz kaldı
keserim bitanem inşallah gitmiştir canım bu ay gelır meleğin inşallahklnim demek göbek adı soğan teyzoşumuzun heeeyirim ben sizi kuzum nasılsınızzeynebnurumu gördüm sanki arada inşallah iyi bi doktor bulursun canım

sanırım bukadar dı ben nıye alıntı yapmadım ya anlamadım vallahi

Selam habibtelerimmm iğnemi vuruldun çok acıyor :18: esime de sinir oldum bugünlerde çok sinirlendiriyor beniiiiiiii siz nasılsiniz Varmı iyi haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…