- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.521
ooo ne kadar güzel masaAllah
ücreti oluyor mu bu hsg nin..
banada bi ihtimal histereskopi yapılcaktı da..
ayyy cok guldummmmm habibtemmm bnmmmm medcezirimmmmm cok guzel ogrertmnlik amaa bazennn sinirlari zorluyorlar ama yinede cok sevimlilerrrr
Kızlar ben geldimmm
cook şükür cnm hsg cekıldm abarttıkları kadar kotu degılmışştemiz cıktı tüplerim açıkmış cok şükr
saol cnmm ... evet ucretlı ben sıgortalı degılım ozel tedavı goruyorum 250 lıra odedım sıgortalılara ıse bıldıgım kadarıyla 175 lıra tam bilmiyorum ama... gecmiş olsun cnm sımdıden ınsallah seninde herşey yolunda gider bi sıkıntı cıkmaz ALLAH yardımcın olsun
ayy öyle valla kuzumm, öyle saflar öyle temizler ki.. hayat onlar için öyle toz pembe kii.. ayy hayallerini bi görseeenn.. bugün bitanesi ''ben büyüyünce doktor olcam çok para kazancam'' dedi.. neden diye sordum ''kendime akülü araba alcam'' dediikoptum kuzum yaaa
evet çok zor bi meslek ama bi o kaadarr daaa güzel kuzuumm.. aşığım ben mesleğimeee
ayşecim gün boyu aklımdaydınn ohhhhh iyi haberler verdinn çok sevindim çooooooooooooookkkkkk
herkes mışıldıyo anlaşılaannn
ben de kaçtım canlarımmhatta geç bile kaldım sabah toplantım vaarr herkese iyi gecelerrr sizi çook seviyorummm
ayy öyle valla kuzumm, öyle saflar öyle temizler ki.. hayat onlar için öyle toz pembe kii.. ayy hayallerini bi görseeenn.. bugün bitanesi ''ben büyüyünce doktor olcam çok para kazancam'' dedi.. neden diye sordum ''kendime akülü araba alcam'' dediikoptum kuzum yaaa
evet çok zor bi meslek ama bi o kaadarr daaa güzel kuzuumm.. aşığım ben mesleğimeee:
ayşecim gün boyu aklımdaydınn ohhhhh iyi haberler verdinn çok sevindim çooooooooooooookkkkkk
Günaydin canlarım sizleri cok özledim , ama işim baya yogun geçiriyor yorgun oluyorum ve geldiğimde arada girip yazdıklarınızı okuyorum. Suan yolda ise gidiyorum sabah 4 buçukta kalkıyorum baya zorlanıyorum şükür isim yormuyor ama yol cok yoruyor beni , sizler Nasılsiniz ? Kendinize iyi bakın opuldunuz
ayyyy maşallaaahh allah bağışlasın canımmmmm
Darısı bizlere inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Topiğimizin enerjisi iyidir bitanem yaa.. çok güzel arkadaşlıklar kurduk burda,yasakhayal konusunda umarım dediğin gibi olur...
Aramıza tekrar tekrar hoşgeldin kuzuummmmmm
Kuzuuuumm dişçiden döndüünn müüüüüü, ben soğan suyuna başladım bu akşam... Kaldı 29
Sahi gurbet kızçem nasıl olduu, inş iyidir
Canım hakkınızda hayırlısı olsun , inşşşşşş tüp bebeğe gerek kalmadan olurrrrr
Klnım ben de başladım soğanaaaa, inşş soğan cücüğüm olcak benim deeee
Ben de merak ettim gurbetkızçemiii :44: Alpınım sen nasılsın film falan izlemişsiniz kocişinleee oooohhhh iiyi yapmışsınız
oyy kıyamam canım ama napcann olcak okadarrabbim sana kolaylık versin inşallah
Kızçelerimmmm ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?