- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.501
Nasılmış benim teyzoşummm
iyyizzz teyzosuuu pzza yapiyoruzzzz gelin birlikte yiyelimmm hamurummm sisti simdi firina aatacammmm birazdan gelirim canimm
Hoşbulduk bitanemhayalim. snde hsgeldin cnm., nerdesin göremiyorum seni
zeynebnur hsgeldinnaptın dr işini :26:
Kızlar ben geldimmm
ne olsunn tam karar veremedim ama büyük ihtimalle yaa zakai tahir burak sende gideceğini söylemiştin ama orası devlet hastanesiya kalabalık oluyormuş sıra alıp gitmek gerekiyo birde medicana varr ikisi arasında kararsızımm zekai t buraka gidenler kesin hamile kalıyormuş Allahın izniylee ama ben ilk defa gideceğim ve birazda çekindiğim için medicanaya daha sıcak bakıyorumm sen ne yaptınnn
Hoşbulduk bitanemgeliyorum ara ara ama yazamıyorum balım işte oluyorum ama takip ediyorum sizi tedavin başlamış inş hayırlı haberlerle sonuçlanacak bu sefer Rabbimin izniyle
Kızlar ben geldimmm
hmm.. cnm biz son anda merkez değistirdik, hasta yönünden çok kalabalık bu ne yahu.. kimin ne yaptığı belli değil..
hasta kabul de bir bayan var, o da şaşırmıs vaziyette kimi alacağı. yok sıra al, yok sıranı bekle.. sıra bize geldi .. ee .. siz az bekleyin önce randevuul hastaları ve bikaç gün içerisinde gelen hastaları önce alıyolarmıs.. ama tabi bize sıra gelinceye kadar. saat 10 u geçicek.. ve kan tahlilleri 10 dan sonra bakılmıyormus..
bized oturup bu kösede beklerken, esim le ben iyice sıkıldık..
hadi kalk gidelim. bizim bir diğer önceki konusutğumuz bi yer daha vardı. oraya gidelim deyihce..kalkdık gittik.. iyi de oldu..hatta süper oldu dyebilirim..
böylece aklım da kalmamıs oldu, zekai tarığı da görmüs oldum,olduk..
Besteepe'de.. Fatih üni. hasta. ama smdilerde adı değismis Turgut Özal üni. has. olmus..dısındaki tabela öyle yazıyor ama içeride yine fatih yazıyor.
tabela değismis, biz zor bulduk..
burası çok gzel ve gözlemlediğim kadar, hersey istediğin gibi gidiyo..
dr um da çok iyi, saolsun güler yüzlü ve konusaklı..herseyi sorabılıyosun, kendi de hem anlıyo, hem sorun birsey varsa diyo..
eğer tam karar vermedinse, burayı sana hiç tereddütsüz önerebilirim ..
fatih üni. ni biliyorum canımm ama ne biliyim bi arkadaşım oraya gitmiştii rahimdee perde vardıı pek iyi şeyler geçmemişti başından tabii herkesin başına gelecek diye birşey yok ondan etkilendimm sanırımmm ama belli olmazz senın doktorun iyiysee onada gidebilirimm üçretleri nasılll
hoşgeldin canımm ama bugun topik çok sakin
hoşgeldin canımm ama bugun topik çok sakin
hmm anladım cnm ..
evt basladık bakalım. hayırlısı Allah'tan
hsgeldin aysem.. nasılsın bugün , hersey yolunda mı
cook şükür cnm hsg cekıldm abarttıkları kadar kotu degılmışştemiz cıktı tüplerim açıkmış cok şükr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?