- Konu Sahibi medd_cezir
- #41.021
kızlarrrr ben geldim ya coktandır giremedim kanamam falan oldu kayınvalidemler falan geldi işte baya kaldılar dün gittiler durumlar böle işte canlarım sizler nasılsınız naptınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr ben geldim ya coktandır giremedim kanamam falan oldu kayınvalidemler falan geldi işte baya kaldılar dün gittiler durumlar böle işte canlarım sizler nasılsınız naptınız![]()
kızlarrrr ben geldim ya coktandır giremedim kanamam falan oldu kayınvalidemler falan geldi işte baya kaldılar dün gittiler durumlar böle işte canlarım sizler nasılsınız naptınız![]()
hg. cnmm cok gecmiş olsunn... inş. bebegin sana sımsıkı tutunur hiç bırakmazz...![]()
Umut'mm nasılsın hayatımm ?![]()
hsg cnm .. hayırdır geçmis olsun.. kanama fln bebis :26:
ben de seni merak ettim. listem de de göremeyince, kayboldun birden ..
smdi nasıl iyi misin
saol umudum kanamam oldu ama hap aldım gecti şükür doktor bebek iyi dedi 2 hafta önce pazartesi gidicem inş iyidir bakalım.evet bi baktım bende göremedim topiğimi baska bi topik cıktı şaşırdım.neyse şimdi iiyim allahıma şükür sen naslsın![]()
nasıl olim..valla bi öyle, bi böyle.. yaşam savası veriyorum sanki
bu aralar tahlill sonuçları üzerine biraz düsünceliyim, bakim neler olup bitcek, ayın 14 ünde belil olucaka dr la görsmeye gititğimde..
öyle bitanem öylee... ALLAHım gönlünee göre versin kuzum inşallah herşer yolunda giderr cok kafana takma cnmm cok kafana takarsann hep kötüü gidiyo bende öyle oldu o yüzden cok düşünme her zaman şükrett ALLAH a ssığınn ALLAH yardımcın olsunn cnmm![]()
bu kızçeler de nerde kaldılar yaa :44: hayalotumun isleri yoğundur simdi yarına hazırlık tam gaz ..
medcezrm haftasonu temizlik yapıcam demisti sabah.. :44:gurbetkızçem eve dönmemistir daha ..:44:
scorpionsumu göremiyorum, topikte henüz birsey yazmamıs :44:
selencelkm uğramadı iyidir insaAllah :26: Alpınım kusum benim onu da göremedim bgn :44:
esilam onu da göremedim :44:
ımmm bska kim kaldı :26::26:
kafaya takmamasını nasıl en aza indiricem bilmiyorum.. okuyorum bol dua ediyorum.. duyduğum herseyi yapmaya çalısıyorum..
artık hem geçen yıllar.. hem de bu 4. tüp olucak.. çok zahmetli, çok zor geçen tedavi süreci , ondan yani
yinede Allahım nasip etsin bu kez sağlıklan kucağıma alayım bi onları![]()
hayalotum esilamm nasılsınız ?