Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlarrrr ben geldim ya coktandır giremedim kanamam falan oldu kayınvalidemler falan geldi işte baya kaldılar dün gittiler durumlar böle işte canlarım sizler nasılsınız naptınız:16::16::16:

kızlarrrr ben geldim ya coktandır giremedim kanamam falan oldu kayınvalidemler falan geldi işte baya kaldılar dün gittiler durumlar böle işte canlarım sizler nasılsınız naptınız:16::16::16:

hsg cnm .. hayırdır geçmis olsun.. kanama fln bebis :26:
ben de seni merak ettim. listem de de göremeyince, kayboldun birden ..
smdi nasıl iyi misin

Umut'mm nasılsın hayatımm ? :16::16:

nasıl olim..valla bi öyle, bi böyle.. yaşam savası veriyorum sanki :31:
bu aralar tahlill sonuçları üzerine biraz düsünceliyim, bakim neler olup bitcek, ayın 14 ünde belil olucaka dr la görsmeye gititğimde..

hsg cnm .. hayırdır geçmis olsun.. kanama fln bebis :26:
ben de seni merak ettim. listem de de göremeyince, kayboldun birden ..
smdi nasıl iyi misin

saol umudum kanamam oldu ama hap aldım gecti şükür doktor bebek iyi dedi 2 hafta önce pazartesi gidicem inş iyidir bakalım.evet bi baktım bende göremedim topiğimi baska bi topik cıktı şaşırdım.neyse şimdi iiyim allahıma şükür sen naslsın:16::16:

bu kızçeler de nerde kaldılar yaa :44: hayalotumun isleri yoğundur simdi yarına hazırlık tam gaz ..:29:
medcezrm haftasonu temizlik yapıcam demisti sabah.. :44:gurbetkızçem eve dönmemistir daha ..:44:
scorpionsumu göremiyorum, topikte henüz birsey yazmamıs :44:
selencelkm uğramadı iyidir insaAllah :26: Alpınım kusum benim onu da göremedim bgn :44:
esilam onu da göremedim :44:
ımmm bska kim kaldı :26::26:

saol umudum kanamam oldu ama hap aldım gecti şükür doktor bebek iyi dedi 2 hafta önce pazartesi gidicem inş iyidir bakalım.evet bi baktım bende göremedim topiğimi baska bi topik cıktı şaşırdım.neyse şimdi iiyim allahıma şükür sen naslsın:16::16:

hmm.. hadi insaAllah cnm benim .. topiği kasdetmedim cnm, arkds lstemde göremedim seni vardın diye hatırlıyorum.. neyse .. bnde nasıl olim.. tahlil sonuçlarımızı alıyoruz yavastan. 4. tüp için tedaviye basladık.. ayın 14 üne kadar kullanacağımız ilaçlarımız var, onlar bitince merkeze gidilcek ve tahlil sonuçlarına göre de iğneler baslancak diye biliyorum..
bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
nasıl olim..valla bi öyle, bi böyle.. yaşam savası veriyorum sanki :31:
bu aralar tahlill sonuçları üzerine biraz düsünceliyim, bakim neler olup bitcek, ayın 14 ünde belil olucaka dr la görsmeye gititğimde..

öyle bitanem öylee... ALLAHım gönlünee göre versin kuzum inşallah herşer yolunda giderr cok kafana takma cnmm cok kafana takarsann hep kötüü gidiyo bende öyle oldu o yüzden cok düşünme her zaman şükrett ALLAH a ssığınn ALLAH yardımcın olsunn cnmm :16:

öyle bitanem öylee... ALLAHım gönlünee göre versin kuzum inşallah herşer yolunda giderr cok kafana takma cnmm cok kafana takarsann hep kötüü gidiyo bende öyle oldu o yüzden cok düşünme her zaman şükrett ALLAH a ssığınn ALLAH yardımcın olsunn cnmm :16:

kafaya takmamasını nasıl en aza indiricem bilmiyorum.. okuyorum bol dua ediyorum.. duyduğum herseyi yapmaya çalısıyorum..
artık hem geçen yıllar.. hem de bu 4. tüp olucak.. çok zahmetli, çok zor geçen tedavi süreci , ondan yani :5:
yinede Allahım nasip etsin bu kez sağlıklan kucağıma alayım bi onları :14:

bu kızçeler de nerde kaldılar yaa :44: hayalotumun isleri yoğundur simdi yarına hazırlık tam gaz ..:29:
medcezrm haftasonu temizlik yapıcam demisti sabah.. :44:gurbetkızçem eve dönmemistir daha ..:44:
scorpionsumu göremiyorum, topikte henüz birsey yazmamıs :44:
selencelkm uğramadı iyidir insaAllah :26: Alpınım kusum benim onu da göremedim bgn :44:
esilam onu da göremedim :44:
ımmm bska kim kaldı :26::26:

aynen yaa neredee bu kızlarrr ???? merak ettim şimdi gerçi haftasonu ama :26::26:

katre ona yazdığım msja cvp vermeden çıkdı sanırım , benim de ne zamandır kafama takılıyordu, nyse bakalım :31:

kafaya takmamasını nasıl en aza indiricem bilmiyorum.. okuyorum bol dua ediyorum.. duyduğum herseyi yapmaya çalısıyorum..
artık hem geçen yıllar.. hem de bu 4. tüp olucak.. çok zahmetli, çok zor geçen tedavi süreci , ondan yani :5:
yinede Allahım nasip etsin bu kez sağlıklan kucağıma alayım bi onları :14:

üzme kendini cnmm ya ALLAH birgün sanada nasip ederr... bebişlerimiz sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsunn yeter ki sag salimm sağlıklı bi şekilde bizimle olsunn RABBİmin izniyle ALLAH sabır versin sana kuzum inşallah bebeğin bi gün seninle olurr ... öyle hikayeler var ki 20 sene 25 sene tedavi oldugu halde olmayanlar var bı bakıyosun kadın 45 yasında kac sene sonraa dogal yoldan hamile kalıyo dogustan tedavisi olmayan hastalıklar var öyle düşün ve şükret cok fazla üzme kendinii bebegın gelmek için belkide doğru zamanı bekliyodurr ALLAHm cocuk ısteyen herkese nasipp etsin inş.

umudum gonzalezım sabır kuzum..şimdi karamsar olmanın zamanı degıl sorun varsada cozme zamanı bıtanem:16::16:
rabbımın ıznıyle hayırısıyla alcaksın meleğini kucagına inşallah ama guzel seyler düşün.şükret hep dua et bol bol.rabbım yardımcın olsun bıtanem:29:

katremmmm hoşgeldın bitanem nekadar merak ettık seniii:29::29:nasıl kanaman oldu şükürki iyimişşin bıtanem.bol bol dınlen canımın içi:16::16:fazla uzatma arayı canımın içi rabbım sorunsuz bı hamılelık nasıp etsın:nazar::nazar:

miamorem canım helali hoş olsun o nasıl laf öyle:48::48:kuzum anladım yogun oldugunu genelde pek msnı acmam hatta hiç:9::9:dedım belkı bulusursak gormem kacırırım dıye bakındım öyle ama tahmın et canım:34::34:bu arada bol bol dınlen bıtanem.hayırlısıyla meleğin gobısınde suan.pazartesıyı ıple çekiyorum inşallah bikez daha teyzoş olucammmm:46::46::46::nazar::emir_bebek:

nurlum gelmiş ayşem gelmiş hoşgeldınız bıtanelerrrim:16::16::16:nurlum teyzoşlarımı öp yerime:16::13::nazar:

kim kaldı ya hafta sonu boş anlaşılan:1::1:

meddcezırım nasıl yorgundur sımdı..:29:

ayşeçikte temızlıge baslıcaktı bugun:9::9:

selencelkım sanırım hala dınlenıyor benım canbonum teyzosumla:16::nazar:

klnımde gelmiş ama boş ana denk gelmiş aynı benim gibi:1::1:canım benim:16::16:

bende alışverişe gittim eşimle:27::27:biraz tartıstık bıraz gulduk eve varabıldık sonunda:46::46::46:
sonram tavukları haşladım yaprakları haşladım sarma içini yaptım eltimler geldi onları sardık tavukları dıdıkledık:27::27::27:
bılaşık çıktı onları yıka evı toparla anca canbonlarım:32::32::32:
ama belim çok kötü oldu bide en son dişim iltihapmı yaptı anlamadım ama sol kulagım agrıyo :26:sanki bıçak saplıyolar kulagım akıyomus gıbı sankı içten ama dıstan bişeyim yok:31:dişimde şiş değil:26:inşallah yarın acısı çıkmaz yoksa naparım bılmem:27::27:
dedim yatmadan bi bakınım çünkü yarın gircek halim olmıcak gibi:5::5:
öpüyorum hepinizi bitanelerim sizleri seviyorum tatlı rüyalarrr:54::54::54::54::54:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

Back
X