Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum gonzalezım sabır kuzum..şimdi karamsar olmanın zamanı degıl sorun varsada cozme zamanı bıtanem:16::16:
rabbımın ıznıyle hayırısıyla alcaksın meleğini kucagına inşallah ama guzel seyler düşün.şükret hep dua et bol bol.rabbım yardımcın olsun bıtanem:29:

katremmmm hoşgeldın bitanem nekadar merak ettık seniii:29::29:nasıl kanaman oldu şükürki iyimişşin bıtanem.bol bol dınlen canımın içi:16::16:fazla uzatma arayı canımın içi rabbım sorunsuz bı hamılelık nasıp etsın:nazar::nazar:

miamorem canım helali hoş olsun o nasıl laf öyle:48::48:kuzum anladım yogun oldugunu genelde pek msnı acmam hatta hiç:9::9:dedım belkı bulusursak gormem kacırırım dıye bakındım öyle ama tahmın et canım:34::34:bu arada bol bol dınlen bıtanem.hayırlısıyla meleğin gobısınde suan.pazartesıyı ıple çekiyorum inşallah bikez daha teyzoş olucammmm:46::46::46::nazar::emir_bebek:

nurlum gelmiş ayşem gelmiş hoşgeldınız bıtanelerrrim:16::16::16:nurlum teyzoşlarımı öp yerime:16::13::nazar:

kim kaldı ya hafta sonu boş anlaşılan:1::1:

meddcezırım nasıl yorgundur sımdı..:29:

ayşeçikte temızlıge baslıcaktı bugun:9::9:

selencelkım sanırım hala dınlenıyor benım canbonum teyzosumla:16::nazar:

klnımde gelmiş ama boş ana denk gelmiş aynı benim gibi:1::1:canım benim:16::16:

bende alışverişe gittim eşimle:27::27:biraz tartıstık bıraz gulduk eve varabıldık sonunda:46::46::46:
sonram tavukları haşladım yaprakları haşladım sarma içini yaptım eltimler geldi onları sardık tavukları dıdıkledık:27::27::27:
bılaşık çıktı onları yıka evı toparla anca canbonlarım:32::32::32:
ama belim çok kötü oldu bide en son dişim iltihapmı yaptı anlamadım ama sol kulagım agrıyo :26:sanki bıçak saplıyolar kulagım akıyomus gıbı sankı içten ama dıstan bişeyim yok:31:dişimde şiş değil:26:inşallah yarın acısı çıkmaz yoksa naparım bılmem:27::27:
dedim yatmadan bi bakınım çünkü yarın gircek halim olmıcak gibi:5::5:
öpüyorum hepinizi bitanelerim sizleri seviyorum tatlı rüyalarrr:54::54::54::54::54:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

cnm nsaılsın?:54::54::54::54:

kızlar valla siz ne güzel temizlik falan yapmışsınız.ben hiç bişey yapamıyorum.(hani ufak tefek şeyler yapıyorum)eviniz mis olmuştur.

:1::1::1:canbonum benım yarın mevlütüm var yoksa bişey yapasım yoktu:9::9::9:
okadar yaptım ama yarın hepsı 5 dakka içinde havaya uçucak :1::1::1::1:
ayşem temız temız oturcak ama:52::52::52:

felaket yorgunum kuzum :32::32:
sen nasılsın :16:

bendee iyi sayılırım bendee cok yorgunumm yarında devam edıcem salı falan sıldımm bugun yarında koltukların yastıklarının kılıflarını cıkarıp yıkıcam utu bırıktı utu yapıcmm wc banyo temızlenıcekk koltuk sılıcmm falan fılann işş cook yani :9::9::9:

felaket yorgunum kuzum :32::32:
sen nasılsın :16:

kızlar valla siz ne güzel temizlik falan yapmışsınız.ben hiç bişey yapamıyorum.(hani ufak tefek şeyler yapıyorum)eviniz mis olmuştur.

aynen tatlımm sormma ya kış temizliğibizimkisi temizlik manyagı oldum cıktımm he vala cay dokerken bile bi yeri siliyormm :9::9: komik tarafı evi dip köşe temizliyormm ama yinede temiz değilmiş gibime geliyoo anlamadm gitti kendimi :52::52::52:

bendee iyi sayılırım bendee cok yorgunumm yarında devam edıcem salı falan sıldımm bugun yarında koltukların yastıklarının kılıflarını cıkarıp yıkıcam utu bırıktı utu yapıcmm wc banyo temızlenıcekk koltuk sılıcmm falan fılann işş cook yani :9::9::9:

kıyamam kuzum kolay gelsın bıtaneme:16::16::16:ütü deme ben hepsini dolabın içine tıktım bi onlar kaldı valla:1::1::1:üstünüde örtüyle sardım ki dolabı falan her ihtimele karsı acan olursa düzenli olsun :9::9::9:artık pazartesi yaparım ütüleri:52::52::52:

aynen tatlımm sormma ya kış temizliğibizimkisi temizlik manyagı oldum cıktımm he vala cay dokerken bile bi yeri siliyormm :9::9: komik tarafı evi dip köşe temizliyormm ama yinede temiz değilmiş gibime geliyoo anlamadm gitti kendimi :52::52::52:

yerleşince öyle olmıcak kuzum simdi karısıktır ondan oyle gelıyor sana:9::9::9:
bende eşimle tartısıyorum koltukların ustune polar örtü serdim silmiştim çocuklar gelcek pilav falan dokerler diyem:27::27::27:
eşimi oturtmuyorum sımdı koltuklar varken yerde oturuyozz:52::52::52:

Back
X