- Konu Sahibi medd_cezir
- #41.041
hayalotum esilamm nasılsınız ?
felaket yorgunum kuzum

sen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayalotum esilamm nasılsınız ?
umudum gonzalezım sabır kuzum..şimdi karamsar olmanın zamanı degıl sorun varsada cozme zamanı bıtanem
rabbımın ıznıyle hayırısıyla alcaksın meleğini kucagına inşallah ama guzel seyler düşün.şükret hep dua et bol bol.rabbım yardımcın olsun bıtanem
katremmmm hoşgeldın bitanem nekadar merak ettık seniiinasıl kanaman oldu şükürki iyimişşin bıtanem.bol bol dınlen canımın içi
fazla uzatma arayı canımın içi rabbım sorunsuz bı hamılelık nasıp etsın
miamorem canım helali hoş olsun o nasıl laf öylekuzum anladım yogun oldugunu genelde pek msnı acmam hatta hiç
dedım belkı bulusursak gormem kacırırım dıye bakındım öyle ama tahmın et canım
bu arada bol bol dınlen bıtanem.hayırlısıyla meleğin gobısınde suan.pazartesıyı ıple çekiyorum inşallah bikez daha teyzoş olucammmm
nurlum gelmiş ayşem gelmiş hoşgeldınız bıtanelerrrimnurlum teyzoşlarımı öp yerime
:13:
kim kaldı ya hafta sonu boş anlaşılan
meddcezırım nasıl yorgundur sımdı..
ayşeçikte temızlıge baslıcaktı bugun
selencelkım sanırım hala dınlenıyor benım canbonum teyzosumla
klnımde gelmiş ama boş ana denk gelmiş aynı benim gibicanım benim
bende alışverişe gittim eşimlebiraz tartıstık bıraz gulduk eve varabıldık sonunda
sonram tavukları haşladım yaprakları haşladım sarma içini yaptım eltimler geldi onları sardık tavukları dıdıkledık
bılaşık çıktı onları yıka evı toparla anca canbonlarım
ama belim çok kötü oldu bide en son dişim iltihapmı yaptı anlamadım ama sol kulagım agrıyo :26:sanki bıçak saplıyolar kulagım akıyomus gıbı sankı içten ama dıstan bişeyim yokdişimde şiş değil:26:inşallah yarın acısı çıkmaz yoksa naparım bılmem
dedim yatmadan bi bakınım çünkü yarın gircek halim olmıcak gibi
öpüyorum hepinizi bitanelerim sizleri seviyorum tatlı rüyalarrr
![]()
esilam nasılsın canım![]()
iyiyim cnm sen nasılsın?
cnm yazmışsın şimdi gördüm.iyiyim cnm sen nasılsın?
cook yorgunumm temızlık yaptm bugunn acayıp yoruldumm :))
felaket yorgunum kuzum
sen nasılsın![]()
bende senin yaazdıgını şimdi gördüm kuzum
iyi diyelim iyi olalım dicemde çok yorgunummm
nasıl gıdıyo bıtanem gıttınmı kontrole![]()
kızlar valla siz ne güzel temizlik falan yapmışsınız.ben hiç bişey yapamıyorum.(hani ufak tefek şeyler yapıyorum)eviniz mis olmuştur.
felaket yorgunum kuzum
sen nasılsın![]()
çatlatma iğnemi oldum.en sonda kontrole gittim.çatlamış yumurtam.bakalım hayırlısı artık beklicez
canbonum benım yarın mevlütüm var yoksa bişey yapasım yoktu
okadar yaptım ama yarın hepsı 5 dakka içinde havaya uçucak
ayşem temız temız oturcak ama![]()
felaket yorgunum kuzum
sen nasılsın![]()
kızlar valla siz ne güzel temizlik falan yapmışsınız.ben hiç bişey yapamıyorum.(hani ufak tefek şeyler yapıyorum)eviniz mis olmuştur.
bendee iyi sayılırım bendee cok yorgunumm yarında devam edıcem salı falan sıldımm bugun yarında koltukların yastıklarının kılıflarını cıkarıp yıkıcam utu bırıktı utu yapıcmm wc banyo temızlenıcekk koltuk sılıcmm falan fılann işş cook yani![]()
hayırlısı artık esilam gerisi rabbıme kalmışşş
agır seyler kaldırma kuzum dualarım senınle bat nezaman peki![]()
evet cnm hayırlısıyla atlatırsın yarınıda inş.Allah kabul etsin inş.bizede dua edin cnm
aynen tatlımm sormma ya kış temizliğibizimkisi temizlik manyagı oldum cıktımm he vala cay dokerken bile bi yeri siliyormmkomik tarafı evi dip köşe temizliyormm ama yinede temiz değilmiş gibime geliyoo anlamadm gitti kendimi
![]()
aynen tatlımm sormma ya kış temizliğibizimkisi temizlik manyagı oldum cıktımm he vala cay dokerken bile bi yeri siliyormmkomik tarafı evi dip köşe temizliyormm ama yinede temiz değilmiş gibime geliyoo anlamadm gitti kendimi
![]()
galiba çatlatma iğnesinden 12 gün sonra kanda belli oluyomuş.belki yaparım oda mart 6gibi.normalde batım12 mart cnm.