Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

maşallah ne güzel canım uyguluyomuş allahım şifa versin. valla benim ki pek relax olcak gör bak zamanı var 3. düşmücek daha yeni evliyiz sonuçta hamilede kalabiliyosun diyo.. bana bişey olmsından mı korkuyo bilmiyorum yada kendini hazır hissetmiyo benim adam. ben dert ediyorum kendime halbuki yaşı ilerliyo adamın umrunda değil. ben daha gencim asıl benim takmamam lazım sen uğraş diyorum oluruna bırak diyooo:27:

Ne gusel istee teselli ediyor adam seni :) eminim oda baba olmk istiyordur ama belli etmiyordur canm.benm dr esimi.gormus de hastanede beni.sormus nasl iyimi dye.sakn ustune gtme demis bu ilaclar sinirlerini bozabilir demis bde stres en buyuk engeldir cocuk olmasina demis o yuzden etrafmda pervane :) hay sen cok yasa doktorm dedm herifde daha bugun soyledi bunu .

vallah gözüme takılanları tıkladım, b.eğendim.. cvp veremiyorum simdik. pc inat ediyo. :27::27:

gulbisim noldu sana kuzum ya.. laf diyeni Allah'a havale et kusum ya.. :34::34: öpüyom sni:54::54:

hayalot,. :4::4:ben tırtlıycam sana simdi :9::9::52::52::52::52:

Alpinim.. bu hayalot bana hep böyle yapıyo :14::14::14:

ascık sikayet edem :27::27:
tırtlaya tırtlaya ne hale geldı bu pc:9::9::9::9:

karamım erkeler daha soğuk kanlı ve uzak duruyo gıbı görünürler ama emın ol oda senın gıbı içerliyodur duruma.ama ılışkıde birinin bu durumu kaldırması gerek değilmi:29::29:eşlerimizi çok takıyoruz bızım gıbı değiller dıye ama sadece kendımızı yıpratıyoruz..oyuzden bırak herşey olucagına varır.onlarda sonuçta korkuyolar.ee bizlerle uğraşmakta kolay olmuyor her kırmızı kart yendıgınde..

baştan o çok istiyodu canım çok üzülüyodu çünkü eşimde varikosel çıkmıştı kendini suçluyodu sürekli bana belkide benim yüzümden olmyacak diyodu spermiogram testleride iyi çıktı doktor normal takma ameliyata bile gerek yok dedi eşim rahatladı şimdi asıl sorun bende ben kendimi suçlu hissediyorum benim yüzümden diye. bazen eşimin yüzüne bakamıyorum söyleyeceklerimi söyleyemiyorum bi defasında içimdekileri bi kağıda yazdım sakın bana bişey söylme bunları okuduktan sonra dedim. istersen bırak beni bile dedim çok ağladım hala ağlıyorum:43::43::43::43::43: her ayım hüsran oluyo tam güldüm diyorum daha da çok yıkılıyorum. ne büyük acıymış yangınmış çekmeyen bilmiyo. yinede bunada şükür artık daha umutluyum zamanı var olucak diyorumm:16:

vallah gözüme takılanları tıkladım, b.eğendim.. cvp veremiyorum simdik. pc inat ediyo. :27::27:

gulbisim noldu sana kuzum ya.. laf diyeni Allah'a havale et kusum ya.. :34::34: öpüyom sni:54::54:

hayalot,. :4::4:ben tırtlıycam sana simdi :9::9::52::52::52::52:

Alpinim.. bu hayalot bana hep böyle yapıyo :14::14::14:

ascık sikayet edem :27::27:
Bu int bugun benide cildirtti yaa.yanyana gelmisiz surda bi yazamiyok iki kelime.canm yaslaniyok ya ondan heralde fitik mitik ayaklar filan :52: bnde oyle yaptm zaten piss dusuncesizlerr.ablam dyor giderim yanina ben sorarim hesabini bosver hic ugrasma dedim pis cahil iste nolcek :( bende seni opuyorum kuzum

Ne gusel istee teselli ediyor adam seni :) eminim oda baba olmk istiyordur ama belli etmiyordur canm.benm dr esimi.gormus de hastanede beni.sormus nasl iyimi dye.sakn ustune gtme demis bu ilaclar sinirlerini bozabilir demis bde stres en buyuk engeldir cocuk olmasina demis o yuzden etrafmda pervane :) hay sen cok yasa doktorm dedm herifde daha bugun soyledi bunu .

teselli ediyoda azcıkta yanımda olsun bana omuz versin canımm. biliyorum o da üzülüyo bana belli etmiyo ama azcık desteğini göstersin içinde yaşamasın... enişte beyde hep öyle olsun üzmesin senii aferrriinn doktorcuğada yoksam bende doktorumu öğretsem eşine destek ol desinnn:52::52::52:

ayyy ben gıttım ne anladımm iyimmiii:52::52::52::52:habıbtem bişey yapmıyomkii :9::9::9:gonzalez iştee ben napam pcm tırtlıyo dedi bende yazdım okadar:1::1::1:

hahah haah haha.. farklı anladığını anladrımda demediydim bisey :52::52::52::52:
dedim yine, yicek düsünüyo, gonzalezini soruyolar ona, o yicek pesinde. :27::27:

sen seftali ye emi, :9::9::9:

baştan o çok istiyodu canım çok üzülüyodu çünkü eşimde varikosel çıkmıştı kendini suçluyodu sürekli bana belkide benim yüzümden olmyacak diyodu spermiogram testleride iyi çıktı doktor normal takma ameliyata bile gerek yok dedi eşim rahatladı şimdi asıl sorun bende ben kendimi suçlu hissediyorum benim yüzümden diye. bazen eşimin yüzüne bakamıyorum söyleyeceklerimi söyleyemiyorum bi defasında içimdekileri bi kağıda yazdım sakın bana bişey söylme bunları okuduktan sonra dedim. istersen bırak beni bile dedim çok ağladım hala ağlıyorum:43::43::43::43::43: her ayım hüsran oluyo tam güldüm diyorum daha da çok yıkılıyorum. ne büyük acıymış yangınmış çekmeyen bilmiyo. yinede bunada şükür artık daha umutluyum zamanı var olucak diyorumm:16:

ahh kuzum bilirim o psikolojiyi hemde çok iyi:31:her ay derdim şimdi dermi acaba sorun sensın nıye benım hala ustume geliyorsun dıye.belkıde o cumleyımı beklerdım bılmıyorumkı.oanki psikoljıde cok farklı ıste..insan kendını boşukta gıbı ıssedıyor.halbukı sorun neyse beraber cozum buluncak bır yol..ama oan olmuyor ıste..bende cok yazmıştım oyle.hatta geçenlerde bı yazdığımı daha buldum demekkı esım okumadıydı onu saklamışım yırtmadım sakladım yınede unutmım o gunlerımı dıye.rabbım verıpte elden almasın karamım.

Hayalotummmmm babaannen sendeymisssssss ellerinden op iyi bsk nineyeee :16::16::16:
Umudummmmm bu hayalottan ne cektin bee :1::1::1::1: tatli bela isteeeeeeeee:1::1::1::1:

Bu int bugun benide cildirtti yaa.yanyana gelmisiz surda bi yazamiyok iki kelime.canm yaslaniyok ya ondan heralde fitik mitik ayaklar filan :52: bnde oyle yaptm zaten piss dusuncesizlerr.ablam dyor giderim yanina ben sorarim hesabini bosver hic ugrasma dedim pis cahil iste nolcek :( bende seni opuyorum kuzum

valal ya.. int bi yandan. pc bi yandan.. ben deli olmus bi yandan :9::9::9:

kusum dur hele. burda yaşlanıcak biri varsa o da benim.. sana noluyo :27::27::27:

hahah haah haha.. farklı anladığını anladrımda demediydim bisey :52::52::52::52:
dedim yine, yicek düsünüyo, gonzalezini soruyolar ona, o yicek pesinde. :27::27:

sen seftali ye emi, :9::9::9:

:27::27::27:he yanlış anladım nolcek:23::23:olsun fazladan 1 mesaj sayım oldu ıyımı:9::9::9:
gonzalezım canım şeftali cekti yaaa:24::24::24:yarın sabah gıdıpte alım ben:30::30:

Back
X