Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Seftalinin ne yarari varrrrrr hurna gozlummmm :16::16:

[h=2]şeftalinin faydaları[/h]
Şeftalinin en etkili faydaları arasında kalsiyum, demir ve sodyum faktörlerini, yüksek tozda bünyesinde barındırır ve sindirim kolaylığı yer almaktadır. Hazmı kolaylaştıran meyve aynı zamanda böbrek taşı düşürmede kolaylık sağlamaktadır. Böbrek taşını eritmede de önemli etkisi bulunmaktadır. Kabızlık, basur gibi sorunlara olumlu çözümler üretir. Doğal idrar söktürücüdür. Böbrekleri korur ve zararlı maddelerden arınmasını sağlar. Ağız kokusunu gidermekte çok başarılıdır. Gut hastalığının tedavisi için bire bir yararlıdır. İdrar haznesini ve kanda bulunan zehirli maddeleri temizlemektedir. Uyku problemi yaşayanlara olumlu etkilerde bulunur. Kanser, kalp, şeker gibi ciddi hastalıklara karşı korumaktadır. Cilt güzelleştirir, nemlendirir ve canlanmasına katkı sağlamaktadır. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücudun hastalıklara karşı direncini artırır. Göz sağlığından etkin rol taşır. Safra kesesinin işlevini düzene sokar. Sinir sistemini düzene sokma meziyetine ve sakinleştirme etkisine sahiptir. Bağırsak kurtlarını ve solucanlarını düşürmektedir.

kızlar şeftalinin ne çok faydası varmıs.. bol bol yiyin hazır mevsimindeyken, bana çok faydası oldu bugünlere. hele kabızlığıma :31::31:

Bennnnn oyke degildimmmmmmm sonradannnb oldummmmm offf offfff uykuyu ozkedimmmmmmmm hayalotim uykunun degerkni iyi bil donra uyumuyirsunnnnnnn:1::1::1:

ahh habıbtem şimdide gece uyuyamıyorum gaz sıkıntısı varda:26:birde kabızlık:27::27:ayıptır sülemesi dicemde süledim artıkk:1:napcam bılmıyom:28:

Back
X