- 15 Eylül 2012
- 8.389
- 6.844
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
- #54.781
tvdede hiç bişe yok yaa sıkıldım:111::111::111:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tvdede hiç bişe yok yaa sıkıldım:111::111::111:
canımcım sen kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı canımm
tatlım profil resmine bayıldım maşallah![]()
sanada günaydın gerçi öylen oldu amagünaydın kızçelerim benimmmm....
herkesler için çokkk güzel birgün olsun inşallahhh![]()
teşekkürler canımmm
nasılsınız bakalım gününüz hayırlı ve güzel geçer inşallahh![]()
Evt canm yaptrdim sonucu hatrlamiyorum tam olarak ama iyi cikmisti cok sukur.dr hersey normal dmisti bitek prolaktin tavan yapmisti oda gebelik gecirdigin icn dedi memislerde cok buyumustu.zaten kanamam bittignde tekrarlattim o da dusmus.dusuge sebep bisi yok dedi :26::26:rahime yerlesirken dusuyor belki kisttendir dedi belkide esimin sonuclari kotu cikti ondandir dedi kalitesiz spermdir yani.bilemedimki amaaan![]()
Iyi aksamlar kızlar nerdesiniz hadi gelin balkonda çay keyfi yapalım![]()
Kızcem bizde kocisle aynen balkonda cay keyfi yapiyorduk bir yandanda sinema keyfievim sensini izliyorum bu kacinci izleyisim ama halen aglamaya devam
![]()
canım şimdiden kusura bakma sana bi ton soru sorucam ama bunları bilmeye ihtiyacım var hakkını helal et. kan pıhtılaşması testini yeni mi yaptırdın ki canım bide özelde mi devlette mi yaptırdın ne kadar tuttu. ayrıca bu ve genetik testleri kaç gün sonra çıkıyo. her zaman yaptırılabiliyo mu ki... kafam karma karışık ne yapıcam bilemiyorum bugün yine moralim bozuldu oturmaya gittim arkadaşa herkesin bebişi vardı banada sen istemiyo musun evde yat yat sıkılmıyon mu yapsana bitane diyolar. Ah ahh bnim içim gidiyo ama beni anlayan yok
Iyi aksamlar kızlar nerdesiniz hadi gelin balkonda çay keyfi yapalım![]()
Bi ben izleyemedim onu :26:
Bizde smdi yuruyusten geldik
selam kızcelerim bu gece ruyamda bebek emzirdiğimi gördüm ve rüyayı yeni hatırladım nasıl güzel bir duyguydu Rabbim gerçeğini yaşatsın hepimize inşallah en yakın zamanda![]()
saol canım... bende kaç aydır tedavi amaçlı bişey kullanmıyorum... ikiside düşüktü eminim. prolaktinim 1 yıl önce yüksek çıkmıştı ilaç kullandım düştü daha da baktırmadım. şimdi kan pıhtılaşması bide genetik testi yaptırmak istiyorum özel hastanelerde 1000 tlyi geçiyo diye duydum doğru mu bilmem. çok daraldım artık bugün hep ağladımCanm kusura bakma yazamadm.ilk kanamam oldgnda gitmistm moralim bozuk oldugu icn hep yarm yamalak anlattm.ilk gittgmde butun hormtestleri istedi.herhangi bir catlatma ignesi vurulduysan gebelik deil igneye baglidr dedi aylardir tedavi almiyorum dedm.o zaman sen dusuk yapiyorsun dedi catalda muayene etti.rahime yerlesirken dusuk baslamis dedi.ben bikere daha dusurmustum onda betacgm yuksekti dedim oda tahlil istedi iste.sonuclar bir haftaya kadar hepsi tamamlanir dedi.zaten meilime geliyor kimisi uc kimisi besgun sonra cikti.bir hafta sonra gittigimdede herpsi iyi dedi prolaktin ve betahcgyi tekrarlatti onlarda dusmustu.bide ozele gidiyorum muayene ucreti indirimli.hali yani saglikci.kartimi gosterdm indrm oluyormus 36 tl aldlar.labaratuar ucreti de ayri 15 tl ydi oda indrmli.hastaneye gore ucretler deisiyor.cok
selam kızcelerim bu gece ruyamda bebek emzirdiğimi gördüm ve rüyayı yeni hatırladım nasıl güzel bir duyguydu Rabbim gerçeğini yaşatsın hepimize inşallah en yakın zamanda![]()
Ahh sernesim ne güzel duygu bilirim çünkü aynı rüyayı bende görmüştüm emzirdikçe sütüm geliyo dışarı çıkıyodu sanki gerçek gibi eşime benzeyen bi kızım olmuş ama ne yazık ki hep rüya. inşallah rabbim bize gerçeklerinide yaşamayı nasip etsin. Rüyan hayra çıksın canımönceki günde doğum sancısı çekiyodum heralde o bebeği doğurmuşum rüyamın devamı
![]()
Allah hayırlara çıkarsın inşallah![]()