Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

önceki günde doğum sancısı çekiyodum heralde o bebeği doğurmuşum rüyamın devamı
:9::9::9:
Allah hayırlara çıkarsın inşallah:49::49::49::49:

Yarinki ruyanda da askere yollarmissin yada kizsa gelin edermissin ne komik.olur :52::49: saka biryana enteresan bisi deilmi ne guzel devami gibi :17: bnde ayni bebegi ikikere gormustum :50: cok guzeldi tam benm tipim.belku bu ay geliyordur bebisin kizcem ona yorumlayalimda o olsun ins :29:

Canim yazim eksik gelmis.nolur uzme kendini anliyorum insan kendni kotu hissediyor :50:sanki ne bilim biseyler eksik gbi.sanki o gelnce tamamlancaz gbi :50: ama elden bisey gelmiyor iste napalm cokda takma bu kadar uzulme.genetik testini hic duymadim o pahalidr belki :26: hormon testinde bisey yok ama fazla almiyor

Canim yazim eksik gelmis.nolur uzme kendini anliyorum insan kendni kotu hissediyor :50:sanki ne bilim biseyler eksik gbi.sanki o gelnce tamamlancaz gbi :50: ama elden bisey gelmiyor iste napalm cokda takma bu kadar uzulme.genetik testini hic duymadim o pahalidr belki :26: hormon testinde bisey yok ama fazla almiyor

çok şey eksik canım çocuklu insanlarla bi araya geldiğimde yokluğunu özlemini daha çok duyuyorum içim acıyo tarifi imkansız kelime yok anlatmaya:14::14: hormon testleri ucuz değil canım o bişey değil. önemli olan kan pıhtılaşması ve genetik. ki bunlarda çok fazla tutuyo sanırım. bi arkadaşın kromozomlarında problem varmış kromozom sayısı farklıymış o yüzden olmuyomuş olsada düşüyomuş. genetik testinden sonra öğrenmişler bunu. hakkımızda hayırlısı olsun artık...:26::26:

Onu bilmiyordum canm ya buralarda hic duymadm yapildigini genetigi yani.helw bi arastiram daha.iki kere olduya onun icnmi dr sylemedi acaba :26: hormon dedigm fsh fh tsh prolaktin vb.seyler burda ucuz bakiliyor bde kanama pihtilasma zamanida ucuz.aynen oyle bitanem bnim is arkadaslarim hep evli ve cocuklu yok kresidir yok kaynana bakar bakicisidr blmem ne.aksama kadar yavrularini konusurlar.ben de sap gbi dinliyorum.hamile olan var nazindan gecilmiyor anca hallerini anlatiyor

Amin kizcem amin belkide ona isarettir hayirlar olsn ins

saol canım... bende kaç aydır tedavi amaçlı bişey kullanmıyorum... ikiside düşüktü eminim. prolaktinim 1 yıl önce yüksek çıkmıştı ilaç kullandım düştü daha da baktırmadım. şimdi kan pıhtılaşması bide genetik testi yaptırmak istiyorum özel hastanelerde 1000 tlyi geçiyo diye duydum doğru mu bilmem. çok daraldım artık bugün hep ağladım:5::5::14::14::43::43: ne olcak böyle diye ne yapayım nereye gideyim kafayı yicem eşimde bu halimi görünce hemen tüp bebek yaptıralım diyo bende testler yapılmadan olmaz diyorum tüp yaptırsamda bi problem varsa yine kaybederim diye korkuyorum Allah yardımcımız olsun...

Ahh sernesim ne güzel duygu bilirim çünkü aynı rüyayı bende görmüştüm emzirdikçe sütüm geliyo dışarı çıkıyodu sanki gerçek gibi eşime benzeyen bi kızım olmuş ama ne yazık ki hep rüya. inşallah rabbim bize gerçeklerinide yaşamayı nasip etsin. Rüyan hayra çıksın canım:16::16::16:

Yarinki ruyanda da askere yollarmissin yada kizsa gelin edermissin ne komik.olur :52::49: saka biryana enteresan bisi deilmi ne guzel devami gibi :17: bnde ayni bebegi ikikere gormustum :50: cok guzeldi tam benm tipim.belku bu ay geliyordur bebisin kizcem ona yorumlayalimda o olsun ins :29:

aaah ahh kızlar belirtilerim basladı malesef herşeyin hayırlısı ama rüyası bile güzel:31:

Son düzenleme:
Gunaydinn cankuslar :52: uyuyun uyuyun siz.hergun sabahin korunde uyanmaktan biktm yaa :50:

günaydın canlar nasılsınız bakemmmmm

günaydın canlar simdi yemek yapcam ben ortalıgı toplıcam gelırım yıne gulbısım sen nasıl gırıyon çalısırken nete kızcem sabah kaçta kalkıyosun nefret ederim erken kalkmaktan o yuzdende çalışmıyorum ya:52:

inler cinler top oynuyo vlla canım ben buralardayım ama yok kimsecikler çok canım sıkıldı:17: oyy oyyy çok kötü susuzluk canım ya hemen gelir inş...

bende arada bi gelip gidiyorum cok sıkıldım bende sularda yok mutfak bulasık dolu gercı makıneye doldurmustum ama aksam olcak hala yok sular:4:

bende arada bi gelip gidiyorum cok sıkıldım bende sularda yok mutfak bulasık dolu gercı makıneye doldurmustum ama aksam olcak hala yok sular:4:
en azından makina var canım içine dolduruyoruz görünmüyor:52: gelir akşama kadar inş...
Benmde son 4 gun kaldi karnim kasiklarim agriyor olcam galiba :(

gülbişim aynıyız demek ki benimde kırmızıların 25inde gelmesi lazım ama hiç mi hiç belirti yok gecikicek sanırım yine. bide genetik testini sormuş eşim arkadaşına dna tablosunu çıkarıp inceliyolarmış bizim özel sağlık sigortası var belirli bi kısmını karşılıyomuş gidin söyleyin doktora yaptırın demiş arkadaşııı

en azından makina var canım içine dolduruyoruz görünmüyor:52: gelir akşama kadar inş...

gülbişim aynıyız demek ki benimde kırmızıların 25inde gelmesi lazım ama hiç mi hiç belirti yok gecikicek sanırım yine. bide genetik testini sormuş eşim arkadaşına dna tablosunu çıkarıp inceliyolarmış bizim özel sağlık sigortası var belirli bi kısmını karşılıyomuş gidin söyleyin doktora yaptırın demiş arkadaşııı

kızlar hepimizin batları ortalama aynı gunde benımde 25i ama dediğim gibi ama +3 -3 oluyo buaralar bekleyelim görelim mevla neyler neylerse güzel eyler :16::16::16: dün dayanamadım test yaptım negatif :51:

günaydın canlar simdi yemek yapcam ben ortalıgı toplıcam gelırım yıne gulbısım sen nasıl gırıyon çalısırken nete kızcem sabah kaçta kalkıyosun nefret ederim erken kalkmaktan o yuzdende çalışmıyorum ya:52:
Sernesim 7 de isbasi yapiyorum ama biz kendimiz bir saat erkene aldik hastalarla anlasip.cunku ona gore aksm 4 deilde 3 de cikiyoruz.Calismayida o.konuyu esimde cok spyledi evde otur cocuk yap yorulma filan dye ben oyle hayatta yapamam bakma sen byle konustuguma :17: iznli oldugumda evde patliyorum sıkıntıdan :52:

Back
X