- Konu Sahibi medd_cezir
- #54.801
önceki günde doğum sancısı çekiyodum heralde o bebeği doğurmuşum rüyamın devamı
![]()
Allah hayırlara çıkarsın inşallah![]()
Yarinki ruyanda da askere yollarmissin yada kizsa gelin edermissin ne komik.olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceki günde doğum sancısı çekiyodum heralde o bebeği doğurmuşum rüyamın devamı
![]()
Allah hayırlara çıkarsın inşallah![]()
Canim yazim eksik gelmis.nolur uzme kendini anliyorum insan kendni kotu hissediyorsanki ne bilim biseyler eksik gbi.sanki o gelnce tamamlancaz gbi
ama elden bisey gelmiyor iste napalm cokda takma bu kadar uzulme.genetik testini hic duymadim o pahalidr belki :26: hormon testinde bisey yok ama fazla almiyor
Amin kizcem amin belkide ona isarettir hayirlar olsn ins
saol canım... bende kaç aydır tedavi amaçlı bişey kullanmıyorum... ikiside düşüktü eminim. prolaktinim 1 yıl önce yüksek çıkmıştı ilaç kullandım düştü daha da baktırmadım. şimdi kan pıhtılaşması bide genetik testi yaptırmak istiyorum özel hastanelerde 1000 tlyi geçiyo diye duydum doğru mu bilmem. çok daraldım artık bugün hep ağladımne olcak böyle diye ne yapayım nereye gideyim kafayı yicem eşimde bu halimi görünce hemen tüp bebek yaptıralım diyo bende testler yapılmadan olmaz diyorum tüp yaptırsamda bi problem varsa yine kaybederim diye korkuyorum Allah yardımcımız olsun...
Ahh sernesim ne güzel duygu bilirim çünkü aynı rüyayı bende görmüştüm emzirdikçe sütüm geliyo dışarı çıkıyodu sanki gerçek gibi eşime benzeyen bi kızım olmuş ama ne yazık ki hep rüya. inşallah rabbim bize gerçeklerinide yaşamayı nasip etsin. Rüyan hayra çıksın canım![]()
Yarinki ruyanda da askere yollarmissin yada kizsa gelin edermissin ne komik.olursaka biryana enteresan bisi deilmi ne guzel devami gibi
bnde ayni bebegi ikikere gormustum
cok guzeldi tam benm tipim.belku bu ay geliyordur bebisin kizcem ona yorumlayalimda o olsun ins
![]()
Gunaydinn cankuslaruyuyun uyuyun siz.hergun sabahin korunde uyanmaktan biktm yaa
![]()
günaydın canlar nasılsınız bakemmmmm
Selam kisceler nasılsınız![]()
herkes nerdeki acaba:26: sularımda kesık kalakaldım![]()
inler cinler top oynuyo vlla canım ben buralardayım ama yok kimsecikler çok canım sıkıldıoyy oyyy çok kötü susuzluk canım ya hemen gelir inş...
aaah ahh kızlar belirtilerim basladı malesef herşeyin hayırlısı ama rüyası bile güzel![]()
Benmde son 4 gun kaldi karnim kasiklarim agriyor olcam galiba![]()
en azından makina var canım içine dolduruyoruz görünmüyorbende arada bi gelip gidiyorum cok sıkıldım bende sularda yok mutfak bulasık dolu gercı makıneye doldurmustum ama aksam olcak hala yok sular![]()
Benmde son 4 gun kaldi karnim kasiklarim agriyor olcam galiba![]()
en azından makina var canım içine dolduruyoruz görünmüyorgelir akşama kadar inş...
gülbişim aynıyız demek ki benimde kırmızıların 25inde gelmesi lazım ama hiç mi hiç belirti yok gecikicek sanırım yine. bide genetik testini sormuş eşim arkadaşına dna tablosunu çıkarıp inceliyolarmış bizim özel sağlık sigortası var belirli bi kısmını karşılıyomuş gidin söyleyin doktora yaptırın demiş arkadaşııı
Sernesim 7 de isbasi yapiyorum ama biz kendimiz bir saat erkene aldik hastalarla anlasip.cunku ona gore aksm 4 deilde 3 de cikiyoruz.Calismayida o.konuyu esimde cok spyledi evde otur cocuk yap yorulma filan dye ben oyle hayatta yapamam bakma sen byle konustugumagünaydın canlar simdi yemek yapcam ben ortalıgı toplıcam gelırım yıne gulbısım sen nasıl gırıyon çalısırken nete kızcem sabah kaçta kalkıyosun nefret ederim erken kalkmaktan o yuzdende çalışmıyorum ya![]()