Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ah ah ben de tam tersi ekimde beklemiyorum gebelik.ne tuhaf.ama insanın kafasi dahami rahat oluyor ne.normalde geçen ayın 6 snda düşük oldu.yarın bekliyorum artk kirmizilari ama biraz oynayabilir birkaçgün

Bende bu ay hamilelik bekleyenlerdenim ama hic ümidim yok cünkü adetime bes gün var hic bir belirti yok.Artik ümidim ekim ayina kaldi diyebilirim.Benim bundan önce dört hamileligim oldu,nasip degilmis hepsinide kaybettim.:5:Kizlar hakkimizda hayirlisi olsun,Allahim bizlerede insaallah evlat nasip ederde bebek özlemimiz son bulur .[/Q

.

Bende dorduncuyu gönderdim canım :( buyuklermiydi peki :((

he anladım sımdı guzeldır sonuç merak etme canım tamam kuzum ıyı geceler tatlı ruyalar:54:
inşallah canım
Günaydın canlarim gelemiyorum bayadir çok özledim sözleri.o kadar yoğun iki hafta geçirdim ki anlat anlat bitmez.taziyeler bebek gormeleri yeni evli arkadaşlarımızı ziyaretler davetler misafirler.bunun yanısıra bir hafta boyunca işyerinde denetim.bde sorumlu olunca işler bitmedi.ayrıntılara girmeyeyim şimdi ama ışte çok yorgunum cokk :((

Telefonumda yeni olduğu için buraya ha deyince giremiyorum.eskisinde kayitliydi bi yere hemen giriyordum.güya bu ondan üstün ama alıntı surat filan yapamıyorum
kolay gelsın kızcem ınsallah hersey yolundadır bazen telaseler herseyı unutturuyor ınsana
slm canlarım nasılsınız ya bende pek giremiyorum okul ev daha sonra pansiyonda nöbete kalyrm bazı geceler ordaym oyzden giremyrm nasılsınız umarım herkes iyidir benimde bugün ovülasyon testinde 2. çizgi koyu çıktı çalışmalara başladık bakalım:))))):17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

bende bu gece rüyamda gebelik testi yapıyorum çift çizgiyi görüyorum inşallah gerçekte de görebilirim:16:
ruyan hayra cıksın bende gordum bu ay cıft cızgı ovulasyon testinde hadi hayırlısı ınsallah
Bende bu ay hamilelik bekleyenlerdenim ama hic ümidim yok cünkü adetime bes gün var hic bir belirti yok.Artik ümidim ekim ayina kaldi diyebilirim.Benim bundan önce dört hamileligim oldu,nasip degilmis hepsinide kaybettim.:5:Kizlar hakkimizda hayirlisi olsun,Allahim bizlerede insaallah evlat nasip ederde bebek özlemimiz son bulur
inşallah gelmez adetin Rabbim gönlüne göre versin isteyen herkesin:16:

Arkadaşlar SAT tarihim 22.08.2013 adeti sadece 2 gün bile görmedim. 10 eylülde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sonrasında 24 üne kadar bekledim regl olmadım. KAn testi yaptırdım 852 çıktı. Aradan 48 saat geçtikten sonra 1466 çıktı beta hcg değerim. 28.09.2013 te muayeneye gittik vakinal ultrasonla baktı keseyi gördü 3 mm dedi herşey olması gerektiği gibi dedi. Haftaya gne gel dedi. Dün gittim kesede düzenszlik var dedi pazartesi kürtaj yapacağız dedi. Kızlar bu bnim 3 . Oldu. Neden bu kadar acele ediyorlar. Geç gelişmiş olamaz mı? Yardım lütfen

Arkadaşlar SAT tarihim 22.08.2013 adeti sadece 2 gün bile görmedim. 10 eylülde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sonrasında 24 üne kadar bekledim regl olmadım. KAn testi yaptırdım 852 çıktı. Aradan 48 saat geçtikten sonra 1466 çıktı beta hcg değerim. 28.09.2013 te muayeneye gittik vakinal ultrasonla baktı keseyi gördü 3 mm dedi herşey olması gerektiği gibi dedi. Haftaya gne gel dedi. Dün gittim kesede düzenszlik var dedi pazartesi kürtaj yapacağız dedi. Kızlar bu bnim 3 . Oldu. Neden bu kadar acele ediyorlar. Geç gelişmiş olamaz mı? Yardım lütfen

canım başka bir doktora daha göründünmü.geçmiş olsun dıeyyım sonu keşke kürtajla bitmese dualarım bu yönde.ama düzgün gelişmeyen birşeyler var demekki 3.demssin bunun için bir araştırma yapıldımı ?

keserimmm hoşgeldınnnn:46::46::46:iyiyim kuzum sen nasılsın mınıkte ıyı sanırım:16:ellerinden öper teyzesiii:9::9:

bende iyiym kuzum malum iş güç bu sene baya yoğunum :1::1: oyyy yerim ben o minişiii hayırlısıyla doğar inşallah ayy ablamında az kaldı kasımda doğumu nasıl heycanla bekliyorum yeğenmimi:))

priorim kuzum inşallah sınavını gecersın bebegım ya kolay gelsın cok yorma kendını herseyden onemlısı bebegın suan dıkkat et kendıne merakta bırakma bızlerı emııı canbonummm:54::54::54:çok özlıycem senı allaha emanet olll:29::29::29::29:senı sevıyorummmmmm:16::16::16::16:

kızçemmmmm ben geldim..... :3::3::3:

çok şükür sınavım çok iyi geçti... :16::16:

yükseliyorum Allah ın izniyle :52::52::52:

ben de seni çok seviyorum kızçemmmm..... teyzoşum nasıl... senin keyifyerin nasıl kuzucum...:29::29:

evet ya artık valla buraya gelip kafa dagıtalım derken bır yandan bebıssızlık cok uzuyo burada konustukca :59::59:ama hepinizi coook sevıyorum :16:dertlerımı sadece sızlerle paylasabılıyorum

kuzum kac gundur gozum senı arıyo:61::61::61: Rabbim işlerini kolaylaştırsın sınavında da basarılar dılerım:16: minnak napıyo :emir_bebek::emir_bebek:

sernesimmmm beybiyyy nasılsın datlı kuşummm.... yafrummm dua ediyorumm Rabbim kimseye aratmasın bkletmeden göndersin bebişini inşallahhhhhh...

sınavım çok iyi geçti şükürler olsun.... minnak da iyiçok şükür... ikili testimiz güzel çıkmışşş.. doktromuz aradı cuma günü... :16::16:

ben de seni çok seviyorum kızçemmmm..... teyzoşum nasıl... senin keyifyerin nasıl kuzucum...:29::29:

Canım priorim çok tebrik ederim . Bebişin uğur getirdi sana tatlım :nazar::nazar::nazar:
Kuzuya da kendine de dikkat et . :16::16::16::16:

keserimmm hoşgeldınnnn:46::46::46:iyiyim kuzum sen nasılsın mınıkte ıyı sanırım:16:ellerinden öper teyzesiii:9::9:

Yerim ben onu yerim :nazar::nazar::nazar: yok yok kıyamam iyi olsun hep çınar bebek , sağlıkla gelsin annesine babasına inşallah:emir_bebek::16:

hoşgeldin canım :48:..ne güzel sevindim sınavın güzel geçmiş..:46:nasılsın miniğin nasıl ikili testinde güzel çıkmış darısı diğer testlere inşallah....

2 senedir istiyoruz canım asılamada yolu kısaltıyolar en derıne gonderıyolar sposları ben ılk 1 sene hıc bı tedavı yapmadım doktorumda ıstemedı sen erken davranmıssın zaten 1 seneyı gecınce ınfertılıte bolumune gıdıyosun yas 35 ıse bu sure 6 ay

size kötü bi haberım var 13 gündür devam eden kanamam ve sancılarım düşük yapmam nedenı ıleymıs yanı klomenden degılmıs kan verdım bthcg 95 cıktı sımdı 87 e düştü 2 günde bır kan verıyorum dıs gebelıkten süphelenıldı ama düşük cıktı süreklı kan verıyorum takıp edılıyor bu deger 5 in altına düşene kadar devam edıcegım kan vermeye durum boyle

sıze tavsıyem acelecı olmamanız benım gıbı kafanıza göre gıdıp klomenmıs bılmemne ımıs ılac asla almayın benım haberım bıle yok düşük yapmısım
:14:

bende iyiym kuzum malum iş güç bu sene baya yoğunum :1::1: oyyy yerim ben o minişiii hayırlısıyla doğar inşallah ayy ablamında az kaldı kasımda doğumu nasıl heycanla bekliyorum yeğenmimi:))
amın canbonum amınnn:16:ayy cok az kalmış ya hadı sağlıklı bır sekılde alısrsınız kucağınıza ıns mınnakı:46::46::46::46::nazar:
haylotumm nasılsın canmmmm..... slmm kızlarrrr sizler nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz............
lorenammm hoşgeldınnn kızçem çok şükür ben ıyıyım sen nasılsın :16::16:
:10::10: huuu huuu :10: herkes nerede
:52::52::52::52:daha dogurmadınmı canbonummmm:9::9::9:allahım cok az kaldı ya scorcıpım ıle klnımde cok az kaldı hadı hayırlısı:16::16::16:

ohhh çok şükür atlattın priorim ben bılıyodum zaten gecıcegını:16:teyzoşumda supermıs maşşalh kuzuma:nazar:bızde ıyıyız sanırım:54:
Yerim ben onu yerim :nazar::nazar::nazar: yok yok kıyamam iyi olsun hep çınar bebek , sağlıkla gelsin annesine babasına inşallah:emir_bebek::16:

:9::9::9::9:ye teyzesi ye:29::29:amın kuzum amın cümlemizinki inş.nasılsın teyzoşlarım nasıllar:16:

günaydınnn kızçelerim dün saat 5 gıbı mısafırım geldım gece 12 ye kadar oturdular cok yorulmusum:32:dünkü yürüyüşümde kaldı malesef:31:yine kilo alıyorum bu arada dıkkat ettıgım halde neden hala alıyorum anlamıyorum ya:26:nyse bi doğuraydım hayırlısıyla..
sizler nasılsınız ıyımısınız:54:

Back
X