- 15 Eylül 2012
- 8.384
- 6.843
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
- #56.361
saol canım tebrık edıyorum senıısernesimmmm beybiyyy nasılsın datlı kuşummm.... yafrummm dua ediyorumm Rabbim kimseye aratmasın bkletmeden göndersin bebişini inşallahhhhhh...
sınavım çok iyi geçti şükürler olsun.... minnak da iyiçok şükür... ikili testimiz güzel çıkmışşş.. doktromuz aradı cuma günü...![]()

ınanmıyorum ya adetlıyken ıcılıyo klomen zaten sen en sonkı adetınde hamılemıymıssın lutfen yanlıs anladıysam kusura bakma klomenı hamıleykenmı ıcmıssın anlamadım:26:size kötü bi haberım var 13 gündür devam eden kanamam ve sancılarım düşük yapmam nedenı ıleymıs yanı klomenden degılmıs kan verdım bthcg 95 cıktı sımdı 87 e düştü 2 günde bır kan verıyorum dıs gebelıkten süphelenıldı ama düşük cıktı süreklı kan verıyorum takıp edılıyor bu deger 5 in altına düşene kadar devam edıcegım kan vermeye durum boyle
sıze tavsıyem acelecı olmamanız benım gıbı kafanıza göre gıdıp klomenmıs bılmemne ımıs ılac asla almayın benım haberım bıle yok düşük yapmısım
![]()
bızde dun kocısımle gezdık bıraz sonra eve geldık borulcemler geldı bende cok yorulmusumgünaydınnn kızçelerim dün saat 5 gıbı mısafırım geldım gece 12 ye kadar oturdular cok yorulmusumdünkü yürüyüşümde kaldı malesef
yine kilo alıyorum bu arada dıkkat ettıgım halde neden hala alıyorum anlamıyorum ya:26:nyse bi doğuraydım hayırlısıyla..
sizler nasılsınız ıyımısınız![]()

bencede baska bı doktora daha gorun ınsallah hayırlısı olsunArkadaşlar SAT tarihim 22.08.2013 adeti sadece 2 gün bile görmedim. 10 eylülde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sonrasında 24 üne kadar bekledim regl olmadım. KAn testi yaptırdım 852 çıktı. Aradan 48 saat geçtikten sonra 1466 çıktı beta hcg değerim. 28.09.2013 te muayeneye gittik vakinal ultrasonla baktı keseyi gördü 3 mm dedi herşey olması gerektiği gibi dedi. Haftaya gne gel dedi. Dün gittim kesede düzenszlik var dedi pazartesi kürtaj yapacağız dedi. Kızlar bu bnim 3 . Oldu. Neden bu kadar acele ediyorlar. Geç gelişmiş olamaz mı? Yardım lütfen
inşallah canım umut cok guzel bırsey Allah umutlarımızı bos cıkarmasınbenimde tek umudum tekrardan her ay oldugu gibi sonrakı ayı beklemede.... kasımda anne adayı olmak ümidiyle... :S