Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sernesimmmm beybiyyy nasılsın datlı kuşummm.... yafrummm dua ediyorumm Rabbim kimseye aratmasın bkletmeden göndersin bebişini inşallahhhhhh...

sınavım çok iyi geçti şükürler olsun.... minnak da iyiçok şükür... ikili testimiz güzel çıkmışşş.. doktromuz aradı cuma günü... :16::16:
saol canım tebrık edıyorum senıı:16: mınnaakınıda yerım masallah:nazar:hayırlısıyla dogmasını nasıp etsın Rabbim...
size kötü bi haberım var 13 gündür devam eden kanamam ve sancılarım düşük yapmam nedenı ıleymıs yanı klomenden degılmıs kan verdım bthcg 95 cıktı sımdı 87 e düştü 2 günde bır kan verıyorum dıs gebelıkten süphelenıldı ama düşük cıktı süreklı kan verıyorum takıp edılıyor bu deger 5 in altına düşene kadar devam edıcegım kan vermeye durum boyle

sıze tavsıyem acelecı olmamanız benım gıbı kafanıza göre gıdıp klomenmıs bılmemne ımıs ılac asla almayın benım haberım bıle yok düşük yapmısım
:14:
ınanmıyorum ya adetlıyken ıcılıyo klomen zaten sen en sonkı adetınde hamılemıymıssın lutfen yanlıs anladıysam kusura bakma klomenı hamıleykenmı ıcmıssın anlamadım:26:
günaydınnn kızçelerim dün saat 5 gıbı mısafırım geldım gece 12 ye kadar oturdular cok yorulmusum:32:dünkü yürüyüşümde kaldı malesef:31:yine kilo alıyorum bu arada dıkkat ettıgım halde neden hala alıyorum anlamıyorum ya:26:nyse bi doğuraydım hayırlısıyla..
sizler nasılsınız ıyımısınız:54:
bızde dun kocısımle gezdık bıraz sonra eve geldık borulcemler geldı bende cok yorulmusum :37: kıloları dert etme mınnakın cıkınca hayırlısıyla emzırme onun pesınde kosmaktan gıder kuzucum:52:
Arkadaşlar SAT tarihim 22.08.2013 adeti sadece 2 gün bile görmedim. 10 eylülde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sonrasında 24 üne kadar bekledim regl olmadım. KAn testi yaptırdım 852 çıktı. Aradan 48 saat geçtikten sonra 1466 çıktı beta hcg değerim. 28.09.2013 te muayeneye gittik vakinal ultrasonla baktı keseyi gördü 3 mm dedi herşey olması gerektiği gibi dedi. Haftaya gne gel dedi. Dün gittim kesede düzenszlik var dedi pazartesi kürtaj yapacağız dedi. Kızlar bu bnim 3 . Oldu. Neden bu kadar acele ediyorlar. Geç gelişmiş olamaz mı? Yardım lütfen
bencede baska bı doktora daha gorun ınsallah hayırlısı olsun
benimde tek umudum tekrardan her ay oldugu gibi sonrakı ayı beklemede.... kasımda anne adayı olmak ümidiyle... :S
inşallah canım umut cok guzel bırsey Allah umutlarımızı bos cıkarmasın:16:

amın canbonum amınnn:16:ayy cok az kalmış ya hadı sağlıklı bır sekılde alısrsınız kucağınıza ıns mınnakı:46::46::46::46::nazar:

lorenammm hoşgeldınnn kızçem çok şükür ben ıyıyım sen nasılsın :16::16:

:52::52::52::52:daha dogurmadınmı canbonummmm:9::9::9:allahım cok az kaldı ya scorcıpım ıle klnımde cok az kaldı hadı hayırlısı:16::16::16:

ohhh çok şükür atlattın priorim ben bılıyodum zaten gecıcegını:16:teyzoşumda supermıs maşşalh kuzuma:nazar:bızde ıyıyız sanırım:54:

:9::9::9::9:ye teyzesi ye:29::29:amın kuzum amın cümlemizinki inş.nasılsın teyzoşlarım nasıllar:16:

bende çook ıyıyım 5 ekım cumartesı test yaptımm pozitif cıktııı:9::9::9: hamileyiiiimmmm:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek: bu perşembe randevu aldık doktora gıdıcemmmm...:nazar::nazar: benım ıcın dua et haylotummm...:16::16::16::16: bebişim benimledir inşallah bu perşembe guzel haberler verırım umarımmm...:16::16::16::16:

benim hayaller yine suya düştü sanırım doktordan şimdi geldim hormon testlerim yapıldı.değerlerim şöyle;LH:8.19 FSH:5.47 ESTRADİOL:..58.59 porlaktin bakmadı adetliyken bakılmaz dedi yüksek çıkarmış adetin bitince ona bakılır dedi ve bu değerlere göre senin hormonlarında bir düzensizlik var dedi doğum kontrol hapı yazdı :D gülüyorum çünkü sinirlerim harap oldu alt üstüm şu an ben gebe kalmaya çalışırken doktor bana d.k hapı verdi hemde 3 ay kullan hormonların düzelsin sonra görüşelim dedi tabi bunu diyen benim doktorum değil benim doktorum özel hastanede ama orda tahliller ücretli ve çok yüksek fiyatlı oldukları için devlet hastanesinde yaptırıp sonuçları ona götürücektim kiiiii devletteki doktor hemen teşhisini koydu yazdığı ilaç QLAIRISTA 28 TABLET tabi ilacı almadım kullanmayada hiç niyetim yok yarın zaten kendi doktoruma gidicem sonuçlarımı götürücem eşimide istedi sanırım spermiyogram isticek ondanda fikri olan varsa yazsın lütfen hatta bu ilacın yerine CYLOPROGYNOVA kullansammı diye düşünüyorum en azından gebeliği engellemiyor hemde adet düzenliyor ee adet düzelince hormonda düzelir gibime geliyor bilmiyorum kafam allak bullak napıcağımı şaşırdım eşimede bişey diyemiyorum gitme doktora bırak kendi haline diyor tmm haklı olabilir ama bu seferde adet olmuyorum Allahım kafayı yicem yardım et bana kızlar sizde bişey diyin yardım edin nolur :43::43:

benim hayaller yine suya düştü sanırım doktordan şimdi geldim hormon testlerim yapıldı.değerlerim şöyle;LH:8.19 FSH:5.47 ESTRADİOL:..58.59 porlaktin bakmadı adetliyken bakılmaz dedi yüksek çıkarmış adetin bitince ona bakılır dedi ve bu değerlere göre senin hormonlarında bir düzensizlik var dedi doğum kontrol hapı yazdı :D gülüyorum çünkü sinirlerim harap oldu alt üstüm şu an ben gebe kalmaya çalışırken doktor bana d.k hapı verdi hemde 3 ay kullan hormonların düzelsin sonra görüşelim dedi tabi bunu diyen benim doktorum değil benim doktorum özel hastanede ama orda tahliller ücretli ve çok yüksek fiyatlı oldukları için devlet hastanesinde yaptırıp sonuçları ona götürücektim kiiiii devletteki doktor hemen teşhisini koydu yazdığı ilaç QLAIRISTA 28 TABLET tabi ilacı almadım kullanmayada hiç niyetim yok yarın zaten kendi doktoruma gidicem sonuçlarımı götürücem eşimide istedi sanırım spermiyogram isticek ondanda fikri olan varsa yazsın lütfen hatta bu ilacın yerine CYLOPROGYNOVA kullansammı diye düşünüyorum en azından gebeliği engellemiyor hemde adet düzenliyor ee adet düzelince hormonda düzelir gibime geliyor bilmiyorum kafam allak bullak napıcağımı şaşırdım eşimede bişey diyemiyorum gitme doktora bırak kendi haline diyor tmm haklı olabilir ama bu seferde adet olmuyorum Allahım kafayı yicem yardım et bana kızlar sizde bişey diyin yardım edin nolur :43::43:

Canım benim Allah yardimcin olsun kuzum seni çok iyi anlıyorum :29: ama dur hemen telaş yapma kendi doktoruna git hele ne diycek .sakin ona danışmadan ilaç alma önemli böyle şeyler.geçmiş olsun.gitmemezlik yapma olsun sen git bazı doktorlar gerçekten çok iyi geliyor insana.ins en kısa zamanda hayaline kavuştursun.

2 senedir istiyoruz canım asılamada yolu kısaltıyolar en derıne gonderıyolar sposları ben ılk 1 sene hıc bı tedavı yapmadım doktorumda ıstemedı sen erken davranmıssın zaten 1 seneyı gecınce ınfertılıte bolumune gıdıyosun yas 35 ıse bu sure 6 ay

size kötü bi haberım var 13 gündür devam eden kanamam ve sancılarım düşük yapmam nedenı ıleymıs yanı klomenden degılmıs kan verdım bthcg 95 cıktı sımdı 87 e düştü 2 günde bır kan verıyorum dıs gebelıkten süphelenıldı ama düşük cıktı süreklı kan verıyorum takıp edılıyor bu deger 5 in altına düşene kadar devam edıcegım kan vermeye durum boyle

sıze tavsıyem acelecı olmamanız benım gıbı kafanıza göre gıdıp klomenmıs bılmemne ımıs ılac asla almayın benım haberım bıle yok düşük yapmısım
:14:
Geçmiş olsun canım :(( çok üzüldüm.sakin birakma kendini herşey nasip kismet...

ahahahahahaha o zaman ne diyorummm, bu kaynannalari ne yapmaliiii, kaynar kazana atmali.. simdi Allah var yukarda benimkinin bana bir zarrari yok hani, gelir evimi temizler, isimi görür. Allah razi olsun..

Oh oh ne güzel ya nerde benimkinde o yürek güç kuvvet :)) benden bekliyor daha.oyle yapmalı doru soyluyon :52:

Unutulmuyor kizcem ya :( hele çevremde bu insanlar olduktan sonra biraz zor unuturum ben :50:
unutulmaz kızcem Allah kolaylık versın hepıze sen yıne anlıyosunkı dogal yolla kalıyosun bende oda yo malesef:50:
Slm kızlar nabersiniz . Ben kafayı yemek üzereyim yaa :5:
noldu kızcem yıne neden kafayı yıyosunkiiiii

öyle tabi beterin beteri var çok şükür halimize.seninki daha zor :( bu dördüncü olunca yoruldum biraz.bide üç ay ara verdirdi dr iki ay sonra tekrar denicem.bu güzel duyguları herkese yasatsin rabbim...

çok haklısın hevesin yarım kalıyor değilmi. Doktor ne dedi peki illaki bir sebebi vardır. Ben dediğim gibi karnımdan sıvı aldırdım sanırım sıvı kaybı bundan kaynaklanıyor. Benimde tek korkum tekrar hamile kalırsam aynı şeyleri yaşamak korkusu. Offf daha hazır değilim galiba yaşım 37 ama bakıyorum 40 yaşının üstünde bayanlar bile hamile kalıyor ve hiç bir sıkıntı yaşamadan sorunsuz hamilelik yaşıyor. Yani unutmak ve düşünmemek lazım herhalde.gülbis pardon sormuşmuydum bilmiyorum ama kaç yaşındaydın

Canım priorim çok tebrik ederim . Bebişin uğur getirdi sana tatlım :nazar::nazar::nazar:
Kuzuya da kendine de dikkat et . :16::16::16::16:

nurlummm şekerim çok teşekkür ediyorum. evet canım benim bebeğim kısmetiyle geliyor inşallah.. sırada babamız var.. o da geçti sınavını ama maaşına yansımasını bekliyoruz.:16:

sen nasılsın bitanem.. minnaklar nasıl...

üzerimden yük kalktı.. kitap okumaya adayacağım artık kendimi :52::52:... ne zamandır okuyamıyordum :50:

çook öpüyorum seni ve teyzoşlarımı :54::54::54:

hoşgeldin canım :48:..ne güzel sevindim sınavın güzel geçmiş..:46:nasılsın miniğin nasıl ikili testinde güzel çıkmış darısı diğer testlere inşallah....

hoşbulduk kelebeğim :3::3:

çok sağol canım benim.. Atlattım çok şükür.. minik iyi çok şükür.. amin canım benim.. inşallah diğer testlerimiz de güzel çıkar..

sen nasılsın kuzucum.. teyzoşum nasıl.. üzmüyor di mi seni annesi.. :nazar::nazar::nazar:

Back
X