Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

psikolojik olarak gecikiyor olabilir mi tatlim

bu kadar gecikmede saçma ama.son 5 aydır düzenli adet olduğunu söylemiştin looricim.bugün 10 . gün.doktoruna da sinir oluyorum zaten.bir hafta sonraya randevu verecek kadar ne gibi bi yoğunluğu var onun yaaaa.işi hastalarla ilgilenmek.kaç dakikasını alacaksın ki sonuçta:20:

Cok moralim bozuk bugun 10.gunum ve benim adetlerim 5 aydir duzendeydi ve hala adet olmadim ustelik hic bir kasik agrimda yok ama sonuc tabikide negatif cok kotu bi duygu

Cok moralim bozuk bugun 10.gunum ve benim adetlerim 5 aydir duzendeydi ve hala adet olmadim ustelik hic bir kasik agrimda yok ama sonuc tabikide negatif cok kotu bi duygu

göğüslerin ne durumda tatlım.doktorlara göre hiç birşey hissetmesende ilk belirti göğüslerde olurmuş.

öyle söyleme allahtan umut kesilmez.3 kuruşluk test için isyan etme ne olur.doktor randevunda çıkacak işin aslı astarı.üzme kendini lütfen.

Isyan etmiyorum ama sonucta bu testlerde gosteriyo 10 gun olmus zaten olsaydi pozitif olurdu ama olmadi iste bakalim doktor ne dicek :S

Awake ben cikiyorum canim gorusuruz sanada yarin icin kolay gelsin insallah rahat ve kolay gecer optumm..

kimse yok :27::27::27:topik bana kalmis bibi gözüküyo:52::52::52::52::52::52:

ama gecmisi simdi degil sonra okuyabilirim ancak:51::51::51::51:

acaba neler oldu:44::44::44::44:

merhaba herkese..

oglum iyileşti şükür ama hastalıgını bana bulastırdı:))) o yüzden günlerdir giremiyordum. bu arada birde şirket kurdum ve çalışma hayatına geri döndüm sonunda:))) acaip telasli bir haftaydı anlayacagınız. ya iletiler o kadar çoktuki tek tek okuyamadım sizlerde ne war ne yok nasılsınız var mı bir değişiklik yeni haberler.. bu arada ben dün hastalandım zaten spirali cıkarttıgımda yumurtlama günüm gecmişti imkansızdı yani beklentim yoktu bu ay için dualarınızı bekliyorum artık hayırlısıyla:)) ayy özlemişim buraya yazmayı ya ne zamandır:)))

merhaba herkese..

oglum iyileşti şükür ama hastalıgını bana bulastırdı:))) o yüzden günlerdir giremiyordum. bu arada birde şirket kurdum ve çalışma hayatına geri döndüm sonunda:))) acaip telasli bir haftaydı anlayacagınız. ya iletiler o kadar çoktuki tek tek okuyamadım sizlerde ne war ne yok nasılsınız var mı bir değişiklik yeni haberler.. bu arada ben dün hastalandım zaten spirali cıkarttıgımda yumurtlama günüm gecmişti imkansızdı yani beklentim yoktu bu ay için dualarınızı bekliyorum artık hayırlısıyla:)) ayy özlemişim buraya yazmayı ya ne zamandır:)))

Canım tekrar hoşgeldin aramızaaa :)) Öncelikle geçmiş olsun ve yeni şirketin de hayırlı olsun :16: Bu ara ben de çok giremiyorum nete, bebiş için hakkında hayırlısı olsun.. İnş kasımda güzel haberlerini alırız senin de :34: bende bi değişiklik yok, adetime daha 8 gün var ama kasıklarım acayip ağrıyo :( hakkımızda hayırlısı olsunnn

nobet listesinde aybish var loori de kacti yumos gunler anladik kizlar ama bu kadar da calisilmaz ki:9:topyekun calisma buna denir:emir_bebek:

Back
X