Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ay kızlar bu akşam kocişimi görmeniz lazımdı:38:
yarın rahim filmi çekilecek ya artık adam ne sanıyorsa bir tuhaf.gözü hep üzerimde mimiklerimi takip ediyor resmen.azıcık surat assam vazgeçecek :16:
aşılamada da böyle olmuştu:9:
kıyamam ben ona canım benim yaaaaa:16:

Maşalllaah maşallah :nazar: kocişin hep öyle üzerine titresin inş canımm...

Ne kadar ödev veriyomuş ki öğretmeni :)) Ben sadece bir sayfa veriyorum, onu bile yapmadan geliyo bazı sıpalarr:53:

valla öyele hararetleri anlattıki anlamadım anem söyledi ödevde ödev olsa diyo 1 sayfa dalga vermiş 1 sayfa 2 yazcakmış bide yarım boyaması varmış dünden kalan:9:

valla öyele hararetleri anlattıki anlamadım anem söyledi ödevde ödev olsa diyo 1 sayfa dalga vermiş 1 sayfa 2 yazcakmış bide yarım boyaması varmış dünden kalan:9:

Oy kıyamam ben onaaaa, o kadarcık ödevi bile yaparken emin ol boncuk boncuk terliyodur... Bazıları ''örtmenim yapamıyorum'' diye başlıyo ağlamaya, azcık gaz verince hemen yapıveriyolar :9: ama çok küçüklerin parmak kasları gelişmediğinden isteseler de zorlasalar da olmuyo.. Çocuğun suçu yok kii, onu ufacıkken okula yollayan da suç

Oy kıyamam ben onaaaa, o kadarcık ödevi bile yaparken emin ol boncuk boncuk terliyodur... Bazıları ''örtmenim yapamıyorum'' diye başlıyo ağlamaya, azcık gaz verince hemen yapıveriyolar :9: ama çok küçüklerin parmak kasları gelişmediğinden isteseler de zorlasalar da olmuyo.. Çocuğun suçu yok kii, onu ufacıkken okula yollayan da suç

valla aynen öyle.ya bide aklı çalışıyo zeki çocuk ama yazmayı sevmiyomuş küçük bey :9:aklı çenesinde :52:daha ufaklar alışcaklar kaçışları yok:55:

valla aynen öyle.ya bide aklı çalışıyo zeki çocuk ama yazmayı sevmiyomuş küçük bey :9:aklı çenesinde :52:daha ufaklar alışcaklar kaçışları yok:55:

Aynen bitanemmm, ay o çene olayını hiç söylemeee.. Her koşulda çalışıyo çeneleri maşalaaahhhh :52:

yüzün gülüyor ya bizim icin yeter cnm..icini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin herseyi:21:

amin tatlim hepimizin gonlune gore versin Allah bu kadar kalbi guzel arkadaslar edindigim icin cok mutluyum ALLAH hepinizden razi olsun sizler yol gosterdiniz bana destek ve onerileriniz icin sag olun

Son düzenleme:
kızlarr size doyum olmazz ama gözlerim kapanıyorr..iyi kaynatın sabah okuyacagımmm.:1:yasak hayalim gelirse ona da selamlarr..görüşürüzzz.byeeee:16:

Back
X