- Konu Sahibi medd_cezir
- #30.521
yapmaaaa amaaa yaaaa gitmeeee

beni sensiz bırakmaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmaaaa amaaa yaaaa gitmeeeebeni sensiz bırakmaaaaa
![]()
keserimm hoşgeldinn cnmmm![]()
keserimm hoşgeldinn cnmmm![]()
hayalim sikerimmmm kananman ne durumda:44::44::44::44::44:kan testi yaptirmadin demi
sen inanma bence sen hamileydin aama:44::44::44::44::44::44::44:
yerim seni herifim yakinda kapinin önüne koyacak benibana bakan mi peki gecimimi saglanmi söyle bakimmm
![]()
hayalim sikerimmmm kananman ne durumda:44::44::44::44::44:kan testi yaptirmadin demi
hayalim kusura bakma yaw bizde ş harfi yok aslinda şikerim demek istemistimmm:26:![]()
yaw mesala bende ı harfide yok sıkıldım yazacam i koyunca cok tuhaf oluyooo![]()
bakarım tabi senin gibi becerikli hatunayaptırmadım kuzum testi
eşim evdeydi onu ümitlendirmek istemiyorum birkez daha hayalkırıklığı yasamasın
bugün kanamam cok azdı ve acik kahverengi:26::26:regl başlayacak gibi değilde bitecek gibi anlamadım kuzumm:26::26::26:
anajım bu nasıl cumle boyle![]()
nolur bi yarin yaptir ende biseyler var inat etme alalalallaaaherifine deme git gizlice bi yaptir kan testini....
![]()
alppinimmmm hoşgeldin habimtemm![]()
hayalim bu harf konusunda cok muzdaribim napacam ben yaw:26:
neyse siz yabanci degilsiniz anlayin artik napimm
![]()
beklenenim bende ş harfi yok yaw kusura bakmayin öyle seyler yazarsam anlayin siz![]()