- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #30.541
bitanem korkuyorum yaaaa:18::18::18:negatif cıkacak biliyorumgörmek istemiyorummmm
![]()
iyi kendin bilirsin ama senin testi gören herkes benle ayni görüste hamilelik var diyolar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitanem korkuyorum yaaaa:18::18::18:negatif cıkacak biliyorumgörmek istemiyorummmm
![]()
bak habbitemi görümce nasi catali bicagi hazirliyobende hazirlim bari bu gün ne yaptiki
ben bisey yapmadim daha![]()
ok canım benimmmmmestafurullah ne kusuru anlmıstım zaten saka yaptım
![]()
eeee artık idare edeceğiz![]()
iyi kendin bilirsin ama senin testi gören herkes benle ayni görüste hamilelik var diyolar![]()
yok cnm estafurulah ne kusuru ;saka yaptım anladım zati![]()
yok cnm estafurulah ne kusuru ;saka yaptım anladım zati![]()
iyide bitanem neden ozaman 2 gündür yapıyorum negatif cıkıyorhemde aynı marka test:44::44::44:
anam mesaj ıkı kere gıtmısya sende usra bkma kız tablet kurbanıyım yınee![]()
yok oldu kimyasaldi bence seninki yakinda baslar iyice kanamannnnnn![]()
başlasında bitsin bu işkence kuzum yaamanyak oldum vallahi
![]()
habibtelerim ben cikim yaw yosam aksama ac kalacazzzz:26:cok tembelim yawüsengeclerin cocugu olmazmis
hamarat olmaliyim..iyi aksamlar simdi hamarat olma zamani
![]()
baslasinda bal cörek otuna basla hemen![]()
cnm aklıma geldi.çünkü bizim ilk çalışmadan hesaplıyorum.daha 14 gün olmuş .acaba üstünemi gördüm falan dedim.test yaptım bu sabah ama negatif çıktı.ne yapcamı şaşırdım yani :26::26::26:
kızlarrr benim az önce pembe akıntım geldiii..regl mi olucam hayırlısıyla acabaaaaaaa:26::26::26::26:
habibtelerim ben cikim yaw yosam aksama ac kalacazzzz:26:cok tembelim yawüsengeclerin cocugu olmazmis
hamarat olmaliyim..iyi aksamlar simdi hamarat olma zamani
![]()
baslasinda bal cörek otuna basla hemen![]()
ay böle bir esniyorum gevşiyorum ama uyuyamıyorum yaw uykumda cok var![]()