Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gecen sene yazın antalya belege balayına gıtmıstık cok gzel bı sehır :)

Güzeldir şehrimiz aaah bide yazın şu nemi olmasa dadından yenmeecek:)))

Beleği pek sevmem ben denizinden dolayı,kum olunca ben giremiyorum kum denize çocukluğumda izciyken vatosa basmıştım o zaman bu zaman paletsiz yüzemem bide kum denize giremem maalesef:52:
:52:

Napiiim ama bide sinir git git bitmiyor,benim açılmam lazım kimseler olmaması lazım ben yüzerken yanımda:)))

hoş artık eşim izin vermiyorda o kadar açılmama:((

yüzme konusunda bayaaa iyisin galibaaa :)) ben o kadarını yapamam vala .... eşimle beraber giriyorz o yüzüyo ben takılıyom öyle kafama göree :52::52::52: yuzme ögreteym diyo yok kalsın dıyormm öle itişip kakışıyorzz yuzme konusundaa :)))

yüzme konusunda bayaaa iyisin galibaaa :)) ben o kadarını yapamam vala .... eşimle beraber giriyorz o yüzüyo ben takılıyom öyle kafama göree :52::52::52: yuzme ögreteym diyo yok kalsın dıyormm öle itişip kakışıyorzz yuzme konusundaa :)))

Dalma ve yüzme konusunda iyiyimdir eeee sahil çocuğuyuz,biz daha küçücükken çadır kurarlarmış ailem yengemlerle beraber yaz tatillerinde koylardan birine ee o sayede bende 6 yaşında öğrenmişim yüzmeyi bi kaza sonucu:))))O gün bugündür yüzerim.

Allahtan eşimde güzel yüzüyorda problem olmuyor,açılabiliyoruz kalabalık insanların olduğu yerden:32:
:32::32:

Dalma ve yüzme konusunda iyiyimdir eeee sahil çocuğuyuz,biz daha küçücükken çadır kurarlarmış ailem yengemlerle beraber yaz tatillerinde koylardan birine ee o sayede bende 6 yaşında öğrenmişim yüzmeyi bi kaza sonucu:))))O gün bugündür yüzerim.

Allahtan eşimde güzel yüzüyorda problem olmuyor,açılabiliyoruz kalabalık insanların olduğu yerden:32:
:32::32:

hmm ALLAH bozmasın cnmm ne gzell :52::52:

Bugun sizlerle olamiycam.arkadaslara gidiyoruz.neredeyse sehirler arasi bir yolculik.sanirim gidis donus 120 km falan.gece gec doneriz .sizleri ozliycemm..opuyorum hepinizi

tünaydın arkadaşlar bende geldim aranıza :16: izninizle...
bende p.tesi bebeğimi kaybettim:14: kalbi durdu kürtaj ile aldılar ama şükür derdi veren sabrını veriyor... bende inş. yılmadan bıkmadan ilk adetimden sonra tekrar deneyecğim inş.tez vakitte güzel haberleriimi veririz Allah'ım kime istiyorsa versin :16::nazar: inşallah

tünaydın arkadaşlar bende geldim aranıza :16: izninizle...
bende p.tesi bebeğimi kaybettim:14: kalbi durdu kürtaj ile aldılar ama şükür derdi veren sabrını veriyor... bende inş. yılmadan bıkmadan ilk adetimden sonra tekrar deneyecğim inş.tez vakitte güzel haberleriimi veririz Allah'ım kime istiyorsa versin :16::nazar: inşallah

Günaydin canim ikimiz tanismadik galiba .. üzüldügüm bebegin icin ama ne güzek sükrediyorsun hosuma gitti bu davranisin , verende ALLAH alanda ALLAH bunu asla unutmuyalim .

Günaydin canim ikimiz tanismadik galiba .. üzüldügüm bebegin icin ama ne güzek sükrediyorsun hosuma gitti bu davranisin , verende ALLAH alanda ALLAH bunu asla unutmuyalim .

evet canım ben hep burdayımda hiç yazmadım dı :54:

napalım canım elden ne gelir sitem etsek olmas... ağlasan nereye kadar :14: en iyi halimize şükür etmek hemen toparlanmak :nazar::nazar: inşallah Allah kimseye yaşatmasın:16: versin evlat isteyenlere tez vakitte :16::16::nazar::nazar:

Back
X