Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tünaydın arkadaşlar bende geldim aranıza :16: izninizle...
bende p.tesi bebeğimi kaybettim:14: kalbi durdu kürtaj ile aldılar ama şükür derdi veren sabrını veriyor... bende inş. yılmadan bıkmadan ilk adetimden sonra tekrar deneyecğim inş.tez vakitte güzel haberleriimi veririz Allah'ım kime istiyorsa versin :16::nazar: inşallah

Tünaydın ilhanazzcım hoşgeldin aramıza.
Önce geçmiş olsun diyorum,ümidini kaybetmemene çok sevindim.Allahım yardımcın olsun aynı acıyı tekrar yaşatmasın inşallah.:54:

tünaydın arkadaşlar bende geldim aranıza :16: izninizle...
bende p.tesi bebeğimi kaybettim:14: kalbi durdu kürtaj ile aldılar ama şükür derdi veren sabrını veriyor... bende inş. yılmadan bıkmadan ilk adetimden sonra tekrar deneyecğim inş.tez vakitte güzel haberleriimi veririz Allah'ım kime istiyorsa versin :16::nazar: inşallah

Gecmis olsun canim yasadiklarimiz kolay degil tabiki Rabbim tekrar bi bebisin olmasini nasip etsin :emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yapacağım şimdi kalkıp evin işlerini ama ne yemek yapacağıma hala karar veremedim.Oooof:44:

Allahtan benim yemek derdim yok esim gece geliyo bende pek bisey yemiyorum yogurt fln yiyorum oyle gecistiriyorum o geldiginde de sadece corba yapiyorum o kadar :9::9:

Allahtan benim yemek derdim yok esim gece geliyo bende pek bisey yemiyorum yogurt fln yiyorum oyle gecistiriyorum o geldiginde de sadece corba yapiyorum o kadar :9::9:

Ooooh ne güzel vallahi benim eşim 19 da evde oluyor.Oda çok yemek aramaz tek bir yemekle bile yetinir sağolsun ama ben o tek yemeğe bile karar verebilmiş değilim:(((:44:
:44::97:
:97:

geçmiş olsun arkadaşımm :2: bu havalar annemin demesiyle kandırıo insanı :31: bende çalışıyordum ama bunhafta çıktım işten artık evdeyim anam ne güzelmiş c.tesi evde olmak yavaş yavaş iş yapmak :52: valla süper oldu eşimde kursa gitti değmen keyfime :54:

geçmiş olsun arkadaşımm :2: bu havalar annemin demesiyle kandırıo insanı :31: bende çalışıyordum ama bunhafta çıktım işten artık evdeyim anam ne güzelmiş c.tesi evde olmak yavaş yavaş iş yapmak :52: valla süper oldu eşimde kursa gitti değmen keyfime :54:
hoşgeldin eğlence dolu topiğimize canım:46::46::46::46::46::46:burda insan stresini sıkıntısını üzüntülerini hep hafifletir:46::46::46:

Yasasin evde tek kalmak o zamannn :52::52::52:

:32::32:

:46::46::46::46::46:acısın acısın:46::46::46:hiç belirti yok diye mızmızlanıyordun dün:46::46::46:al sana belirti:46::46:şimdi boşverdünü hayalotum yokken anlaşalım aramızda:9::9::9::9:

:19::19: yok oyle yagma valla hayalimm :1:

ama soyle bi guzellik yaparimm ilkinizde birden ozele msj atarim bu sekilde ikinizde ayni zamanda ogrenmis olursunuz:9:

ben boyle konusuyorum da 2 gun sonra gorucem kendimi :27:

ama soyle bi guzellik yaparimm ilkinizde birden ozele msj atarim bu sekilde ikinizde ayni zamanda ogrenmis olursunuz:9:

içini ferah tut balımmmm:52::52:2 gün sonra sevinç gözyaşları dökeceksin inş burda:14::14::14::14: bak hayalotun arkasındanda hiç iş çevirmeye yanaşmıyor loorimm:52::52::52::52:

çokkk güzel şeyler oluyor galiba :nazar::nazar::nazar::nazar: maşşallhh maşşllhh :16::16::16: ses çıkarmayalım sen sölersin ozaman :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X