- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
- #34.701
Hmm Baktım 9 Şubatı Gösteriyor. Tamam o zaman İnşallah Bu ay olur![]()
basla canimm kolay gelsin en kisa zamanda kavusursun insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm Baktım 9 Şubatı Gösteriyor. Tamam o zaman İnşallah Bu ay olur![]()
laboquick ovulasyon testi güvenilir diye duymustum zeynebnurum..scorpionsumda kullaniyo ona bi soralim odami bunu kullaniyo
![]()
zayifladim habibtemm ama dahada zayiflamam biz uzun boylulara yakismiyo zayiflik![]()
hımmm nette görmüştümm neyse biraz daha araştıralımda alırım neyse canım ben cıkıyım artık biraz örgü öreceğimm kendime hırka örmeye başladımm daa kış bitmeden bitirimde giyim bariii![]()
canim benim onlara güvenme onlar standart yumutlama günlerini gösteriyo cünkü......sen akintini takip et yada reglin bitince günasiri calis yada ovulasyon testi kullan![]()
yaw pizza ne yap ye.....![]()
Öylemi:44::44::44: Bakalım bir kaç şey Okudum Onları Uygulucamm. :26:
en güzeli gün asiri 18 .güne kadar calis kacirman imkansiz olur garanti olur yanii![]()
yasakhayalim yogurta portakal dogruyorum onuy yiyorum yemekle fln aram yok salata yiyorum boyleahan bide sigaram var
![]()
yaw bi gül yüzünü azcik gösterip gidiyon...bi doyamadim sana
kis bitti zaten napacan hirkayi
![]()
en güzeli gün asiri 18 .güne kadar calis kacirman imkansiz olur garanti olur yanii![]()
cok saglikli besleniyosun diyecektimki cigara yaktin yineee![]()
Anladım Canım. Allahım nasip eder inşallah![]()
sanal iciciyim ya habibtem unuttun mu![]()
insallah berayimmmne zamandir istiyosun:44:
biliyorum tabi ama sanalida kabul etmiyorum habbite loorimm![]()
hırka bahane yawww napam kafa dağıtmak için birazz başladım işteeee bitsin başka şeyler öreceğimm yoksa kafayı yiycem düşün düşünn:26::26::26::26: