Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

laboquick ovulasyon testi güvenilir diye duymustum zeynebnurum:27: ..scorpionsumda kullaniyo ona bi soralim odami bunu kullaniyo:16:

hımmm nette görmüştümm neyse biraz daha araştıralımda alırım neyse canım ben cıkıyım artık biraz örgü öreceğimm kendime hırka örmeye başladımm daa kış bitmeden bitirimde giyim bariii :9::9::9::9::9::9:

hımmm nette görmüştümm neyse biraz daha araştıralımda alırım neyse canım ben cıkıyım artık biraz örgü öreceğimm kendime hırka örmeye başladımm daa kış bitmeden bitirimde giyim bariii :9::9::9::9::9::9:

yaw bi gül yüzünü azcik gösterip gidiyon...:4::4::4:bi doyamadim sana:9::9::9::9::9:kis bitti zaten napacan hirkayi:27::27::27::27::27::27:

Habibtemm ben folik asit iciyorum sadece digerlerini içmiyorum çok şükür kanama ta da akıntım olmadı bizim çiçek kurudu :52::52::52::9::9::9::9:

hırka bahane yawww napam kafa dağıtmak için birazz başladım işteeee bitsin başka şeyler öreceğimm yoksa kafayı yiycem düşün düşünn:26::26::26::26:

yerim seni bak nasida kara kara düsünüyo:1:anladim zeynebimnurum ör o zaman ama bizide ihmal etme bak hergün yeni seyler ögreniyoz iyi oluyo burasi:46:

Back
X