- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
- #34.721
Habibtemm ben folik asit iciyorum sadece digerlerini içmiyorum çok şükür kanama ta da akıntım olmadı bizim çiçek kurudu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Habibtemm ben folik asit iciyorum sadece digerlerini içmiyorum çok şükür kanama ta da akıntım olmadı bizim çiçek kurudu![]()
İşte 2 Ay Bitti. 3. Aydayız. 3 Aydır İstiyoruz.Daha kısmet olmadı.:26:
anladim berayiminslalah olur daahda bekletmez kuzun seni
![]()
yasakhayalim ben hep boyle calisiyorum adetim bitiyo basliyorum ama sonuc![]()
yerim seni bak nasida kara kara düsünüyoanladim zeynebimnurum ör o zaman ama bizide ihmal etme bak hergün yeni seyler ögreniyoz iyi oluyo burasi
![]()
İnşallah Çok Teşekkür ederimmAllahım İsteyen herkese Nasip etsin.
Sen Evli misin ? :44::44: Nişanlı mısın ? İmzandan bişey anlamadım![]()
habbite loorim gercekten bu nasip isi bide bi sorun olmamsi lazim......hani dr bu ay olmazsa sana bi tedavi uygulayacak ya onu genellikle yumurtlama tembelligi olanlara uyguluyolar....inslalah bu bu ay olur olmazsa bile bu tedavi cok faydali yumurtalar icin hamile kalma sansin cok yükseliyo..![]()
iyi akşamlarr görüşürüzz canlarımmm hayırlı haberlerle inşallahhhh![]()
evet yasakhayalim insallah ilaca fln gerek kalmaz da bu ay olmustur diyorum :26:
berayim da farketti imzamiiberayim evliyimde onu degilde topigimi imzama ekledim
ben bu topigi daha cok seviyomda onla sözlendim bi sene sonrada dügün var nasipse davetlisin unutma taammmi
![]()
insalalh habbite loorimmyaw hem korkma cok basit bi tedavi sekli....
![]()
HahahahahahaAyy Çok Güldümm
Nerden aklına Geldi Böyle bişey
Tabisi seve seve gelirim![]()
25 olmak için yazıyorum kusura bakmayın lütfen![]()
nerde böyle degisik fikir varsa geliyo aklima berayim![]()
ilk once ilac mi veriyo veriyo sa o ilaci ne kadar kullanicam belkide 2-3ay kullanicam bilmiyorum yasakhayalim ya![]()
anaaa yasakhayalim nereye kactinn :44: